![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#10531 |
|
Guru
Data rejestracji: 15.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Thx , za przypomnienie
coś tam zjem , włączę tv popatrzę na Vuelta a Espana i do tego właśnie
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#10532 |
|
Kiełbasożerca
Data rejestracji: 15.04.2014
![]() ![]() ![]() |
Januszowóz odstawiony na zmianę sprzęgła... dwa lata temu miałem je wymienić, no ale cóż, życie...
![]() Jeszcze hamulce z tyłu trzeba ogarnąć, z przodu coś stuka, więc pijmy Łomżę, póki mamy za co kupić. ![]()
|
|
|
|
|
|
#10533 |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To trochę cię uczyni. Pij szybko, bo jak doświadczysz rachunku, to faktycznie nie będzie za co
![]() Mnie w tym roku też auta zaczynają kosztować. Zaczynają, to znaczy do końca daleko ![]()
|
|
|
|
|
|
#10534 |
|
![]() |
Koszty serwisowe cały czas idą do góry, a jak czytałem ostatnio informacje z branży motoryzacyjnej to piszą o zwolnieniach jeszcze
|
|
|
|
|
|
#10535 |
|
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
Cola (a jakże - zero
), bo tylko to miałem na szybko pod ręką do schłodzenia w zamrażarce. piłem w pracy, żeby był hat trick to jeszcze wieczorem trzeba będzie w lodówce odnaleźć ![]() Ciekawy dzień swoją drogą, to najcieplejszy 3 września od 63 lat (a możliwe że od początku pomiarów), ale jednocześnie i tak czuję w powietrzu zapach palonych liści (co to ich się nie powinno teraz palić, ale najwyraźniej komuś to za bardzo nie przeszkadza )
|
|
|
#10536 | |
|
Guru
Data rejestracji: 15.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Historyczne dane pogodowe 3 Września 2024 Maksymalna temperatura powietrza zanotowana w Zabrzu, w ciągu ostatnich 75 lat obserwacji, to +31,7°C. Temperaturę tę odnotowano 3.9.2024 roku. Absolutne minimum, tj. +5,5°C zanotowano w 1959 roku. Najsilniejsze opady deszczu (19,4 mm) w Zabrzu zanotowano 3.9.1983 roku. W 2009 roku maksymalne porywy wiatru dochodziły do 15,24 m/s. Co do liści to jest już ich tyle na ziemi co w listopadzie.
|
|
|
|
#10537 |
|
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
Tak patrzę na prognozy i widzę, że prognozowane na czwartek ochłodzenie, które brałem za potencjalny koniec obecnej fali upałów jest tylko krótką przerwą - o ile w ogóle nastąpi. I o ile można mówić o "braku upałów" kiedy temperatura spada z ponad 30 do 27 stopni...
Późnawo już, a dziś planuję iść spać wcześniej, ale słabą jeszcze zaparzę...
|
|
|
#10540 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
|
|
|
|
#10541 |
|
Kiełbasożerca
![]() ![]() ![]() |
Po przebudzeniu było podwójne espresso na ożywienie i w celu likwidacji bólu łba.
![]() Wczoraj przez cały dzień wysączyłem 4 piwa, od przed 9. rano do 23., to chyba ten ból głowy nie był z powodu kaca z przepicia? ![]() A, wiem! To pewnie przez zanik alkoholu we krwi! ![]() Do śniadania chłodna mięta, a na deser będzie
|
|
|
|
|
|
#10543 |
|
Kiełbasożerca
![]() ![]() ![]() |
Nie chciało mi się czekać na wietnamkę, więc było podwójne espresso, teraz będzie powtórka.
![]() Zanabyłem właśnie nowy dzbanek do filtrowania wody, bo mój, o pojemności 1 litra przefiltrowanej wody, zaczął mnie wnerwiać. Jak potrzebuję zrobić herbatę/miętę w dzbanku, a do tego zalać ekspres, to nie starcza wody i trzeba czekać. Do tego dobrze mieć zapas przegotowanej i wystudzonej wody, np. żeby sobie elektrolity rozpuścić w taki upał. Nowy dzbanek będzie miał 2 litry przefiltrowanej.
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| imprezka, jedzcie pijcie apostołach nie rzygajcie, obżarstwo i opilstwo, ochlaj, orgietka, piąteczek!, pijaństwo ruja i poróbstwo |
|
|