![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#10562 |
|
Kiełbasożerca
Data rejestracji: 15.04.2014
![]() ![]() ![]() |
Jutro muszę nastawić nalewkę z aronii i zobaczyć jak dojrzałe węgierki sprzedają, dwa dni temu były prawie niedojrzałe, a na nalewkę muszą być bardzo dojrzałe jak dla mnie, wtedy fajny i smaczny kisielek się robi.
![]() Kurva, jak można sprzedawać coś takiego jak ten Heineken, od lat tego nie kupowałem, bo wiedziałem, że jest podłe, ale teraz, to jest straszne! |
|
|
|
|
|
#10563 |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Że też twe oczy spoczęły na czymś w zielonych flaszkach
To zawsze był syf. Masz teraz za swoje.A powiem wam, że ta warka całkiem całkiem. Może chybcikiem jeszcze jedną psyknę. |
|
|
|
|
|
#10564 |
|
Kiełbasożerca
![]() ![]() ![]() |
Już dwa razy doppio była, pół dzbanka mięty, trochę elektrolitów dla sportowców, także nasączam się przed upałem.
|
|
|
|
|
|
#10566 |
|
![]() |
![]() Tak z ciekawości też zapytam, robiliście kiedyś swój alkohol? Miałem kiedyś kolegę, który się na tym znał i całkiem nieźle mu to wychodziło. |
|
|
|
|
|
#10567 |
|
Kiełbasożerca
![]() ![]() ![]() |
Nie wolno pić alkoholu! Alkohol, to wróg ludzkości! Cukier krzepi, wódka bardziej... a, nie, to chyba nie pasuje.
![]() Drugie śniadanie i herbata z cytryną, czym więcej mokrego, tym lepiej.
|
|
|
|
|
|
#10568 |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
Że wróg, to ludzie wiedzą od dawna, dlatego leją go w mordę.
Co innego chmielone elektrolity. ![]() A w ogóle to wszystkiemu winne są drożdże. Np. takie karpackie całkiem lecznicze jest
|
|
|
|
|
|
#10569 | |
|
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
Cytat:
![]() No to było tak: Mark poszedł po bandzie i rozwalił Jimmy'ego Robertsona 6:0 (nie wiem jak było wcześniej, ale w ostatnim frejmie wbił setkę). Ronnie z kolei przegrywał 2:5, w dwóch frejmach odrobił wynik do 4:5 w tempie absolutnie błyskawicznym (w drugim z tych dwóch potrzebował na to około pięciu minut mimo że raz na chwilę musiał odejść od stołu). W kolejnej partii jednak nie chciał się odstawiać (a można było) i spudłował długą bilę, po czym Si Jiahui podszedł do stołu i systematycznie powbijał coś koło osiemdziesięciu punktów na dość wymagającym układzie. Dziś w półfinałach grają właśnie Jiahui z Williamsem (o 19 albo 20 naszego czasu, nigdy nie wiem), a za chwilę, o 13 czy tam 14 Trump z Murphym. Grzeniu, ja Cię nie podpuszczam, ale jak teraz do mnie wyjedziesz, to jeszcze na ten wieczorny mecz zdążysz ![]() Tymczasem u mnie placki bananowe i
|
|
|
|
#10570 |
|
Kiełbasożerca
![]() ![]() ![]() |
Byłem w nazistowskim sklepie i skusił mnie literek amerykańskiego bimbru. O ile jakiś czas temu twierdziłem, że burbony, to coś co można pić, bo są tanie i dobre, to teraz twierdzę, że są tanie i dobre, ale irlandzkie rude, trochę droższe, są lepsze.
![]()
|
|
|
|
|
|
#10571 |
|
Guru
Data rejestracji: 15.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak można pić takie wynalazki
jak już to samemu sobie wytworzyć.
|
|
|
#10572 |
|
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
Dopiero siadłem do meczu, zresztą też tylko na chwilę, bo zaraz muszę jechać. Williams prowadzi z Jiahui 4:2
|
|
|
#10573 |
|
Kiełbasożerca
![]() ![]() ![]() |
Po tym amerykańskim bimbrze nieźle się spało, no i spałbym nadal, ale mi się podwójne espresso przyśniło, więc właśnie wchłaniam i kładę się zaraz pospać na zapas, bo po południu zaczyna się robota.
|
|
|
|
|
|
#10574 |
|
Guru
Data rejestracji: 15.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i chyba trochę km na rowerku.
|
![]() |
| Tagi |
| imprezka, jedzcie pijcie apostołach nie rzygajcie, obżarstwo i opilstwo, ochlaj, orgietka, piąteczek!, pijaństwo ruja i poróbstwo |
|
|