![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#61 | ||
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Cytat:
![]() Bylem w Szklarskiej Porebie Cytat:
Pomylilem sie bo zapomnialem ze place 149 a nie 139zl. Transfery mam max.70-75 odbior, wysyl 18, ale czasami. Udalo mi sie z tym 640/160. Ciekawe jak to bedzie funkcjonowac
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#62 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#63 | |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Indywidualista
Data rejestracji: 16.08.2002
![]() |
![]() Cytat:
Jak chce coś załatwić to najczęściej kontaktuje się z pijarem ![]()
[ Miłego dnia. Matteo (You have to see it for yourself ...) /// [ ASUS A8N-SLI DEL nF4 | AMD Athlon64 3200+ | 2GB GEIL RAM | GF Gainward 6600GT | WindowsXP (SP2) /// [ DVDRW LG SuperMulti 16x | CDRW Lite-On 40x | Samsung SpinPoint 250GB SATA | LG StudioWorks 700S /// |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Jak mi odpiszą (w co wątpię) to zacytuje w tym topiku.
Ale pewnie nie odpiszą...bo co jakiś zbulwersowany klient bedze ich obchodził.
![]() |
![]() |
#66 | ||
Hit me if you can!
Data rejestracji: 27.05.2002
![]() |
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
albo osoby z wiejskich miasteczek <5000mieszkancow do ktorych ta oferta jest glownie skierowana
![]()
![]() |
#68 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() |
![]() |
#69 |
USER FRIENDLY?
Data rejestracji: 15.02.2004
![]() |
![]()
Witam!
Ja Ciebie doskonale rozumiem. Przez jakieś dwa miechy jechałem na modemie dałem d***e siana jak dostałem rachunek na 200 zł. Teraz mam stałe łącze płace 45 zł za m-c transfer do 100kb/s biorąc pod uwagę że, jestem połączony radiowo (server z nadajnikiem w odległości ok. 300m) to i tak jestem zadowolony. A co do NeoSRADY to centrala w mojej miejscowości pamięta jeszcze czasy Ludwika XVI (PCM'y) i niestety będę musiał jeszcze troszeczkę poczekać (pewnie kilka lat). Ale tak właśnie jest jak jedna firma ma monopol na dostęp do Netu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
ciesz się, póki jeszcze możesz.
skończą ci się takie cudowne transfery, jak podepną więcej ludzi pod twoją sieć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
@andrzej - a dlaczego nie zerkniesz na oferte dialogu - ostatnio zakladalem siec dla znajomego dialog 1mbit - sporo sie naczytalem ze dialog scieme walnal z tym 1mbitem wiec nie spodziewalem sie cudow (wczesniej zainstalowane tam bylo SDI - do ktorego oczywiscie byl telefon - bo inaczej tpsa nie instaluje - ktore akurat tam nie byl w ogole wykorzystywany nawet aparat nie byl podlaczony)
i bardzo mile sie zdziwilem bo transferki sa bardzo przyjemne i stabilne plus do tego stale ip a znajomy po dwoch dniach testowania poszedl do tpsa i podziekowal czule w tym momencie ma telefon z dialogu (telef akurat byl prawie od poczatku jak zaczal dzialac dialog) a teraz ma takze neta od nich - placi mniej niz za sdi - nie wspomne juz o neo poza tym podobno obsluga klienta jest o niebo lepsza niz w tpsa (zreszta chyba jakakolwiek istniejaca obsluga klienta jest o niebo lepsza niz teoretyczna obsluga w tpsa)
![]() |
![]() |
#72 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
Sorry za duze litery, ale jak czytam u mojego dziadka na drzwiach wejsciowych (W bloku) kolejne promocje i ogloszenia dialogu to mnie szlag trafia, ze ja ciagle musze sie z ta tepsa uzerac. A naprawde nie przesadzajac mieszkam gora kilometr dalej. Dialog chwilowo doszedl do Odry, a ja mieszkam po jej drugiej stronie. Oczywiscie dowiadywalem sie nie raz, kiedy u mnie beda. Pierwszy termin byl juz chyba z trzy lata temu - we wrzesniu. Potem tylko byly kolejne, i kolejne, ostatni byl we wrzesniu poprzedniego roku, najostatniejszy chyba w styczniu tego... Niestety, pod wzgledem organizacji Dialog az za bardzo przypomina mi tepse...
![]() |
![]() |
#74 |
Nadszyszkownik
Data rejestracji: 27.09.2002
![]() |
Z tym limitem to już tak nie przesadzajcie
![]()
![]() |
#75 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
andrzej - nie gniewam sie za duze litery - nie jestem jakos specjalnie na bierzaco w ogole z ofertami dostepu do internetu bo poki co korzystam ile moge z lacza akademickiego - nie pomyslalem ze dialog moze nie obejmowac calego wrocka - skoro tak to tylko traca klientow - nawet pobieznie szacujac gdyby zainwestowali w caly wroclaw to mogliby niezle namieszac tpsa
hmm po chwili namyslu - a moze to jakas ******ona umowa z tpsa - ok my wam pozwolimy na inwestycje we wrocku i nie bedziemy wam robic przeszkod ale na razie mozecie bawic sie w to tylko w dzielnicach x,y,z - przeciez cholera wie co tam tpsa wymyslila - w koncu to monopolista i to w dodatku panstwowy
![]() |
![]() |
|
|