![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | ||
captain u-k
Data rejestracji: 20.12.2004
![]() |
Cytat:
Wydaje mi sie ze dobrym wyborem jest panstwowa uczelnia i tok studiow dzienny. Uzasadanienie: 1. Od tego roku na dyplomie napisane jest w jakim toku odbywaly sie studia 2. UE nie honoruje dyplomow ze studiow zaocznych 3. Panstwowa uczelnia ma wiekszy prestiz, latwiej pozniej o prace, 4. Dzienne studia to dzinne studia, takim nic juz nie dorowna ![]() Cytat:
Ale dwoma rekami jestem za dziennymi, z praca nie jest zle, moj kolega juz podczas studiow mial prace w Motoroli i do dzisiaj tam pracuje, inna sprawa ze byl najlepszy na roku. ![]() Ostatnio zmieniany przez rembrant : 24.05.2005 o godz. 14:34 |
||
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.04.2005
![]() |
Cytat:
![]() 2. j.w. 3. Niektóre prywatne, tak jak wspominany przeze mnie WSISiZ, mają już co najmniej równy państwowym prestiż. A absolwenci nie mają praktycznie żadnych kłopotów ze zdobyciem pracy, jeśli są dobrzy. 4. Subiektywne zdanie ![]() I ja ani słowem nie wspominałem nic o studiach zaocznych ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.07.2005
![]() |
Witam forumowiczow.
Zalozylbym wlasny temat, ale chyba wolicie jak kto wyszukiwarki uzyje ![]() Dokad polecacie udac sie komus, kto nie dostal sie na informe na UW? Jakies uczelnie panstwowe jeszcze przyjmuja zgloszenia? A moze jakies prywatne prezentuja wystarczajaco wysoki poziom, by sie tam czegos nauczyc? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Guru
Data rejestracji: 10.08.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
o informie to ty juz przestan myslec
![]() patrz za innym kierunkiem gdzie indziej lub prywatne |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.04.2005
![]() |
Astenor - poczytaj ten wątek. Wypowiadali się tu już przeciwnicy szkół prywatnych, zwolennicy. Ja nadal obstaję za tym, że dobra uczelnia prywatna nie nauczy cię grozej niż państwowa. Zwłaszcza jeśli myślisz o jakichś konkretniejszych specjalizacjach. Teraz już z dostaniem się na uczelnie państwowe byłby problem, więc raczej zostają Ci uczelnie prywatne, które jeszcze prowadzą nabór. Wiem, że z dobrych prywatnych uczelni informatycznych WSISiZ/WIT jeszcze prowadzi nabór.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Niezarejestrowany
![]() |
bombajstic - niewazne jak nauczy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.04.2005
![]() |
nie wie ktoś może gdzie można znaleźć informacje na temat tego, ilu uczniów ubiegało się o jedno miejsce na danej uczelni w tym roku ?
i nie idsyłajcie mnie na onet.pl bo te dane są bynajmniej mało szczegółowe... a co do tematu, oczywiście że uczelnia państwowa, chociaż gdybym z drugiej strony miał wystarczającą ilość $ (czyt. bogatych rodziców) raczej bym się nie zastanawiał nad wyborem i wybrał bym właśnie prywatną szkołe, ze słabszym poziomem, wymaganiami itd. w każdym razie dzisiaj o prace nie jest łatwo, konkurencja coraz większa i na pewno jak ukończysz szkołe państwową masz te pare procent wiecej pewności (często poprostu złudzeń) że tę wymarzona prace dostaniesz p.s. pozdrawiam Ostatnio zmieniany przez begieo : 23.07.2005 o godz. 14:42 |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Niezarejestrowany
![]() |
co ilosci miejsc to najlepiej dowiedziec sie na samej uczelni... dzwonisz tam gdzie rekrutowali czy wprost do dziekanatu i pytasz... powinni podac, czesto tez na www uczelni znajduja sie takie informacje (np AGH'u)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Poważny używkownik
Data rejestracji: 16.02.2005
![]() |
Cytat:
![]() ![]() @Astenor - to że nie dostałeś się na UW w niczym ci nie umniejsza - tam zawsze było trudno sie dostać. Jeżeli czujesz sie na siłach (nie przelicz się ![]()
![]() |
![]() |
|
|