![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#61 | |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
PS Zorg, widze ***380;e poza kart***261; grafiki musimy mie***263; podobny sprz***281;t. Czym ch***322;odzisz swojego C2D i jakie masz pami***281;ci? Ciekawi mnie jakie masz ustawienia procka i pami***281;ci przy overclockingu oraz temperatura.
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#62 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
zorg widze bieda bieda
![]() Grafika cos mi tu pachnie SLi - 5,9 ![]() ![]() BD tragedia jest np. z czytnikiem kart pamieci ktory na XP chodzi, do Radeona musialem zrobic formata bo za pierwszym razem nie chcialy sie poprostu instalowac - instalator przechodzil i dupa. do nForce2 jak wrzucilem stery to dzwiek skrzeczy, wiec instalowalem realteka pod viste. Drukarka? Wchodze na strone HP a tam "Sterowniki juz sa zaaplikowane"...i faktycznie wykryta drukarka, soft HP ![]() 3200+, 1GB RAM, 9600Pro@XT
Pozdrawiam! ![]() Ostatnio zmieniany przez Kasprzak : 08.02.2007 o godz. 11:19 |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Kasprzak, tak to jest jak si***281; kupuje AMD i jakie***347; nForce... Ja ze swoim C2D i p***322;yta g***322;***243;wn***261; na 965 nie mam najmniejszych problem***243;w... Do wszystkiego by***322;y sterowniki w Vista i na stronie producenta...
PS Poszukam raz jeszcze na HP bo mo***380;e ju***380; si***281; pojawi***322;o dla mojego skanera i drukarek.
![]() |
#64 |
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Zauważyłem ciekawa rzecz instalując iPoda i Nokie 6280. System wykrywa sprzęt, chce sterowniki bo twierdzi, że nie ma. Na stronie producenta nie ma sterowników, na płycie z Vistą nie ma sterowników...
Sprzęt instaluje się bez problemu jak jako źródło sterownika wskazuje się dysk na którym zainstalowano Vistę np C:.
![]() |
#65 | |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Chwilowo mam reputowe embargo, ale się odwdzięczę. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
![]() Cytat:
Generalnie sprzet kupowalem 3,5 roku temu i jak widzisz po lekkich mekach Vista chodzi ok, a konfig nienaganny jest jeszcze poza grafik***261;. Wtedy cena rownowaznego Intela byla prawie 2x wieksza (plyta + procek amd = 2x plyta + p4 ) Nie chodzi o to jaka platforma tylko jak kiepski support jest ze strony nvidia i ati. D***378;wi***281;k niby rozwiazany bo jest na AC97 Realtek...ale to uniwersalne sterowniki a nie nvidia. nForce4 juz ma update. W sumie to nie wina Windowsa ze nie obsluguje sprzetu tylko producentow ktorzy nie zdazyli z update`ami. To ich interes czy przystosuja sie pod nowa baze oprogramowania, a jak widac o starszych userach zapominaja.
![]() |
![]() |
#67 |
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
BD
chlodzenie z zalman 9700NT memory OCZ PC-2 8000 5.5.5.12 video asus 7900 top procek ustawiony na 3Ghz fsb 333 no i vista ultimate x64
![]() Ostatnio zmieniany przez zorg : 08.02.2007 o godz. 15:40 |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
No proszę to jak skończę remont to się pobawię. Wygląda na to, że u mnie powinno też iść na 3 GHz...
![]() |
#69 |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Znalaz***322;em ciekawe por***243;wnanie:
Vista vs. XP vs. Ubuntu http://www.viperlair.com/articles/ed.../vista/versus/ Zapraszam do lektury.
![]() |
![]() |
#70 |
Guru
Data rejestracji: 29.06.2002
![]() |
Czy ktoś z posiadaczy oryginalnej visty mógłby napisać jak im sie udalo zainstalować dodatek DreamScene ? Mam pliczek DSx86.msu zajmujacy okolo 24 MB i oczywiscie zainstalowaną viste ultimate, ale jak tylko chce to zainstalować to mam okienko, że "Ta aktualizacja nie ma zastosowania do tego systemu"
![]()
![]() |
|
|