![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() /update - musiało być duże, jak w innych tematach ludzie zwracali uwage ![]() ale woitas jak ty miałeś mape Polski z pogądą w podpisie to było OK ![]() pozdro dla modemowców
nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego! Ostatnio zmieniany przez CIAPEK : 10.03.2004 o godz. 21:58 |
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
www.1stwap.com o ile dobrze pamietam kiedys to umozliwial, ale juz nie umozliwia
jest tez www.wapster.pl
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
@DNBass I po co ta reklama?
|
|
|
|
#5 |
|
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
zle poczatki, ale wybaczamy ![]() a powiedzcie mi, czy jest jakis sposob aby bez kabla przeslac pozniej takie dzwonki i inne gadzety do telefonu? moze jakos za pomoca Internetu? probowal ktos kiedys? jakby tak do maila wcisnac jakis pliczek i na tel przeslac? sa jakies mozliwosci?
|
|
|
#6 | |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 10.12.2001
![]() |
Cytat:
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Co ludzie nie wymyślą
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 09.03.2004
![]() |
suma sumie wszystko jest mozliwe.... tak samo jak zwiekszenie se szybkosci łacza .. zmiana ip ... itp... przsyłanie plików jest mozliwe... mza pomoca kabla dołaczonego do koma ... ja tak robie różnym osobą jakos dział im wszystko a co do wysyłania maili to chyba musisz miec telefon z mms
czy jakos tak to idzie .. to wtedy zadny problem ale zdobyc dzwonek czy logo jest ciezko .. chyba ze sam zrobisz
|
|
|
#9 |
|
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
powiem tyle:
zakaldasz jakies konto www np na onecie. uploadujesz sobie tam jakis rysuneczek w odpowiedniej rozdzielczosci przystosowanej do towjego telefonu. potem otwierasz wapa w telefonie, wpisujesz adress tego rysunku i po chwili na telefonie wywala ci: "odebrano obrazek" potem opcje i zapisujesz ![]() ja tak sobie juz robilem... jedyny minus to to, ze placisz za wapa to paredziesiat gorszy. z java to sama, umieszczasz pliczek *.jar i postepujesz tak samo jak w wypadku rysunku. z dzwnkami jeszcze nie probowalem, a dla logo to nie wiem czy bedzie dzialalo... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
niezwykły
Data rejestracji: 07.02.2003
![]() |
Jest jeszcze coś takiego jak uziemnianie impulsów i wtedy można za darmochę się łączyć choś tego nigdy nie sprawdzałem
|
|
|
#11 | |
|
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|