Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 15.06.2009, 19:48   #391
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ano właśnie.
Różnie to można tłumaczyć - przeładowaniami itp, ale do tej pory takiej sytuacji jeszcze nie miałem, a konto u nich mam już parę lat.
Chyba jednak wina jest po ich stronie - pewnie dopiero docierają nową wersję. Mam nadzieję, że w końcu będzie to chodzić nie gorzej, niż poprzednio.

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 30.06.2009, 11:35   #392
dwozny
Forumator

Data rejestracji: 18.12.2005
dwozny niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>dwozny niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Mam pytanie odnośnie karty internetowej BZWBK - http://kartainternetowa.pl/. Czy można tym płacić tak jak kartą kredytową?
dwozny jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.06.2009, 11:49   #393
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Przecież piszą...że nie http://kartainternetowa.pl/czym-sie-...atniczych.html
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.07.2009, 15:10   #394
Jabba the Hutt
Lord of the Sword
Zlotowicz

Avatar użytkownika Jabba the Hutt

Data rejestracji: 06.04.2002
Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Właśnie ze zdziwieniem stwierdziłem,że w mBanku nie da się doładować Tak Taka. Bardzo to przykre. Zwłaszcza,że Orange, Plus i Play są.

SITH LORD
Jabba the Hutt jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.07.2009, 16:42   #395
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
to juz tak z rok bedzie...
www.doladowania.era.pl
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.07.2009, 07:37   #396
Jabba the Hutt
Lord of the Sword
Zlotowicz

Avatar użytkownika Jabba the Hutt

Data rejestracji: 06.04.2002
Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Dzieki ! Jest trochę więcej zachodu niż bezpośrednio przez Pekao24 ale działa .

SITH LORD
Jabba the Hutt jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.07.2009, 16:37   #397
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Dostałem dzisiaj takiego maila od MBanku:

Cytat:
Witamy,

z przyjemnością informujemy, że przygotowaliśmy dla Ciebie ofertę specjalną:

kartę kredytową Visa Classic credit z limitem 5800.00 zł bez opłaty za wydanie i bez zbędnych formalności. Za klika dni otrzymasz od nas pocztą przesyłkę z wnioskiem i umową oraz kopertą zwrotną.

Wystarczy Twój podpis i karta bez opłaty za wydanie jest Twoja!

Regulamin naszej promocji znajdziesz na stronie: www.mbank.com.pl/kartazapodpis

Pozdrawiamy,
Zespół mBanku

Powyższa informacja została wygenerowana automatycznie. Prosimy na nią nie odpowiadać. W razie jakichkolwiek wątpliwości prosimy o kontakt z mLinią (0 801 300 800)
Po wejściu na stronie jest podobnie:
http://www.mbank.pl/kartazapodpis/

Kiedyś co prawda wypełniłem podanie o kartę w MBanku, ale ostatecznie nie doprowadziłem tego do końca. W sumie to nawet teraz bym to załatwił, ale.. tak jakoś dziwne to, że bank z niczego wysyła do mnie dokumenty w sprawie karty. Szukać tu jakiegoś haczyka..?

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.07.2009, 17:58   #398
jesi
Forumator

Data rejestracji: 11.09.2006
jesi jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>jesi jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9 Podgląd Wiadomości
Dostałem dzisiaj takiego maila od MBanku:

Po wejściu na stronie jest podobnie:
http://www.mbank.pl/kartazapodpis/

Kiedyś co prawda wypełniłem podanie o kartę w MBanku, ale ostatecznie nie doprowadziłem tego do końca. W sumie to nawet teraz bym to załatwił, ale.. tak jakoś dziwne to, że bank z niczego wysyła do mnie dokumenty w sprawie karty. Szukać tu jakiegoś haczyka..?
Nie ma co szukać haczyka Ja w zeszłym roku dostałem od mBanku taką ofertę, też bez powiadomienia, dopiero po otrzymaniu dokumentów zadzwonił do mnie miły Pan i przedstawił warunki oraz odpowiedział na wszystkie moje pytania. Do dziś mam i korzystam z tej karty i sobie chwalę warunki mBanku
jesi jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.07.2009, 18:15   #399
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
A to w porządku. Co prawda dziwny sposób działania, ale że i tak miałem to kiedyś załatwić, to może być teraz. Więc czekam na przesyłkę.

Stary 23.07.2009, 19:13   #400
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Haczyk jest tylko jeden - za rok zapłacisz za kartę pewnie z pięćdziesiąt kilka złotych. No i jak nie spłacisz w terminie, to oprocentowanie mają niewąskie.
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.07.2009, 19:52   #401
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Jak wszędzie..

Ale te zapisy sprawdzę. Generalnie mi wystarczy karta płatnicza z możliwością płatności internetowych (np. w Amazonie). Widziałem, że MBank takie możliwości ma, jeśli to nie będzie to, to nie skorzystam.

Stary 23.07.2009, 20:05   #402
nimal
Author
Zlotowicz

nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
czyli chcesz karte debetowa
a tu masz o kredytowej - to nie to jakie sa roznice to chyba wiesz?
Stary 23.07.2009, 20:36   #403
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Nie no, generalnie różnice są jasne, ale przy odpowiednim użytkowaniu są podobne (a nie podejrzewam się o szaleństwa ), no może poza kwestią opłat i ewentualnego bezpieczeństwa. Ale chyba rzeczywiście muszę się wczytać, bo może starczy zwykła płatnicza z możliwością opłat internetowych. Nie pamiętam już dokładnie, jakie rodzaje ofertował MBank.

Stary 23.07.2009, 20:38   #404
nimal
Author
Zlotowicz

jest jedna, bardzo istotna roznica w codziennym uzytkowaniu - bankomaty
karty kredytowe sluza do operacji bezgotowkowych, operacje gotowkowe sa platne/obciazone oplata kredytowa od pierwszego dnia
Stary 23.07.2009, 20:49   #405
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ja jakiś czas temu (ponad 2 lata) wystąpiłem do Lukas banku i do Inteligo (czyli PKO BP) o pożyczkę na kilka tysięcy złotych, chyba na osiem. Odmówiono mi, po czym kilka miesięcy później dostałem maile z propozycją właśnie takiej pożyczki, z Lukasa dzwoniły nawet kilkukrotnie.
Już od jakiegoś czasu ma wyższe propozycję. Kończę spłacać kredyt w Lu8kasie, niewielki, nie absorbujący, krótki.

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 23.07.2009 o godz. 20:52
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: