Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 12.06.2011, 21:25   #11
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
okazuje się, że automatycznie wysyłają kolejne hasła papierowe jak z ostatniej listy wykorzysta się czterdzieste (z pięćdziesięciu) hasło. Oczywiście naliczając opłatę. I podobno zgodę na to wyraziłem, żeby otrzymywać hasła automatycznie - podpisując umowę dekadę temu. Wq&^%$#li mnie.
No ale to twoja wina, że nie przeczytałeś umowy a nie ich, że postąpili zgodnie z nią..
Z drugiej strony Cię rozumiem, że się zdenerwowałeś.

Cytat:
Ale wracając do tematu - jakie konto?
Wymagania:
- zero opłat za prowadzenie
- zero opłat za przelewy
- zero opłat za wpłacenie gotówki
- zero opłat za wypłacenie kilku złotych z umiarkowanej ilości bankomatów
- sensowny dostęp przez Internet
- brak wymogu korzystania z karty (przy zachowaniu powyższych warunków)
- brak wymogu regularnych wpływów w określonej wysokości (miewam miesiące bez wpływów, miewam ze sporymi).

Na oprocentowaniu mi nie zależy - lokuję pieniądze i tak tam, gdzie akurat w tej chwili są najlepsze warunki
Wątpię, że taki znajdziesz. Zawsze w jakimś punkcie będzie pobierana minimalna opłata, a to za przelewy, a to za wybranie kasy...

mBank mimo zmiany regulaminu jest dobrym rozwiązaniem. Na pewno spora ilość osób może mieć za złe wprowadzenie opłaty 2zł/miesięcznie jeżeli się nie przeprowadzi transakcji bezgotówkowych na więcej niż 100zł.
U siebie będę musiał zmienić płatności za bilety: gotówka -> transakcje bezgotówkowe. Nawet mi to pasuje bo do tej pory musiałem pamiętać z wypłatą kasy...
Na plus można dodać to, że jak zamówię kartę bezdodykową(PayPass), to nie będę ponosił dodatkowych opłat za jej użytkowanie - wliczona jest w te 2zł/miesiąc jeżeli się nie wykona transakcji powyżej 100zł.

Twoje uprawnienia: