![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 |
Forumator
Data rejestracji: 06.12.2002
![]() |
kolega 3 dyski Western Digital WYRZUCIL. dwie 60 i jedna 80. po prostu padly.
zadnego problemu... jednego dnia dysk nie dziala. i tak x3 w przeciagu moze dwoch lat. smialem sie bo myslalem ze to taki jego pech...az wkoncu moja 40 WD przestala sie krecic. mowcie co chcecie, ja WD nigdy nie kupie. ostatnio kupujac Maxtora tak przelecialem po cenach, WD byl zawsze najtanszy... kazdy pewnie ma swoja historie z kazdym innym producentem, ja sie jednak przejechalem na WD. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
przeklina i nabija posty
Data rejestracji: 22.02.2004
![]() |
A ja wlasnie slyszalem ze maxtor'y pada jak muchy w firmach masowo wymieniaja bo staja dyski,
Pozatym przez ostatnie pol roku to wd akurat najdrozszy byl ostatnio stanial. Co do *****wosci sprzetu to samsung bije wszystko na glowe. 3 zeczy szajszunga mam i wszystkie ****ane.
![]() |
#33 |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Z HDD to jak z babą: wszystko zależy od indywidualnego szczęścia: od egzemplarza: wszystkie HDD na dzisiaj są zupełnie porównywalne: tańszy trochę jest Samsung.
Patrz wyłącznie na gwarancję a potem na cenę. 8)
![]() |
#34 |
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
mam samsunga SpinPoint 40GB w innym kompie juz od jakies 2-3 lat
dziala, nic sie nie dzieje. to prawda, ze wszytko zalezy od serii... trzeba miec szczescie ot i tyle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
^_^ czekam na bana ;)
Data rejestracji: 05.03.2004
![]() |
Ja ogólnie mam samsunga jakas 40 sv4084. Chodzi jak czołg ale ogólnie jeszcze szybko nawet zapisuje o odczycie nie mówiąc. Seagate odpada bo nie ma 8mb cashe chyba ze te 120gb. Chciałem kupić maxtora poniwaz wygrał w teście komputer swiata, ale sie boję bo podobno padają, mają tylko 24 miesiace gwarancji. Fakt ze jest wyraznie najszybszy. Jeszcze pozostaje Wd i Samsung. Jeszcze sie pomyśli ale najbardziej to maxtor by mi sie podobał.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|