![]() |
LAN - 64kb/s
|
LAN radio
DL 256 UL do 700 |
ja mam wykupione w kablówce 16kB ale caly czas przedluzają promocje na 32kB i ponizej tego to rzadko spada
teraz tak dla sprawdzenia sciągam nero z frankfurtu i oczom nie wierze 110KB/s zawsze nawet w nocy mi ograniczali do 32kB |
Tower ma rację - jesteśmy z tej samej kablówki :)
Najpierw dostałem 256kb/s :spoko:, potem 400kb/s :chytry:, a teraz nagle jakimś cudem mam 1024kb/s :wow: płacę za 128kb/s :jezyk: :jupi: |
Neo+ jak narazie dla siebie, ale jak nie stanieje to bede zmuszony podzielic:(
|
Witam!
Neo+ tylko dla siebie :) kiedys SDI, tez tylko dla siebie :) jestem bardzo zadowolony z Neo+ |
Dialnet CoDzien ... czyli modemik :D
beda jakies szybsze lacza wkoncu w dialogu oprocz ISDN ? |
Cytat:
no wspominałem o DSL, w bardzo atrakcyjnej cenie... popatrz na stronie dialogu www.dialogok.pl |
a ja pytalem - ale widze nie czytales - jak sie ma ta strona do rzeczywsitosci - bo jak narazie slysze ze to jedna wielka sciema
|
Cytat:
czytałem SID to co piszesz, ale niemam pojecia jak jest w rzeczywistości, wiec nic nie odpowiadam. |
szkoda... tez bylem zainteresowany ta usluga, napalilem sie na nia mowiac szczerze (na najtanszy najwolniejszy wariant - nie sse juz z netu) i strasznie bylem rozczarowany jak gdzies na grupach dysk znalazlem bardzo racjonalna analize techniczno-finansowa mozliwosci spolki
a mowila ona w skrocie ze nic z tego byly glosy ze to sciema konkurencji. ale... na tweaku jest DWOCH uzytkownikow dialogu dsl, tutaj chyba zadnego... obaj z wroclawia, z tej samej dzielnicy - komedia :( |
Neostrada w pojedynke i ip 80.
|
http://infojama.pl/article.php?sid=2244
tu mamy malutką wzmianke o tym DSLu, ale dając tu link mysle o tych komentarzach pod artykułem, wydaje mi sie ze mozna bedzie sie z tamtąd cos dowiedziec - sam jeszcze nie czytałem bo aktualnie niemam czasu |
a ja nie nazekam , lepiej juz chyba nie moze byc
|
kablowka echostar 128/64
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:43. |