![]() |
@Neo+ - Warszawa nie ma przydzialu na 83.xxx , ten numer jest przydzielany a nowych cyrowych centralach poza "Stolyca"
@Chello - ograniczenie do 16GB/mies pelnego transferu, po limicie lacze 5kb/s, 3 ostatnie dni znow na full. @Aster - Dom 128/64 (w nocy 512 do 10.00) jednak drogo 99 zl+ dierzawa modemu lub jednorazowa oplata. @niezalezny radiowy operator - i tu moze byc niespodzianka, oplaty ponizej 100zl, a transfery, przynajmniej na poczatku duze (do 512-1mb/s!) pozniej jest juz roznie. |
Cytat:
Watpie ... takze moga byc problemy z tym 83 jeszcze przez dlugi okres, ale coraz mniejsze. |
Cytat:
Akurat znalazłem oferte Aster - Net + kablówka za 99,99 zeta Sam net 75,98 Transfer z zasobów Aster do128 z internetu do 64 wysyłanie do 32 Adres z klasy prywatnej 10 MB skrzynka bez miejsca na stronę I co wy na to ? warto ? |
Cytat:
wiec gdzie masz oferte =64/32? Minimum to 128/64 a w nocy (nocne myszkowanie) 512! Mam Aster to chyba wiem:) albo mi sie wydaje ze wiem:) |
Cytat:
|
Mój głos na LAN a właściwie na www.LANet.wroc.net 8)
|
Cytat:
http://www.aster.pl/promo_internet.shtml i kliknij na: Promocja TwójNet U mnie niestety jest kablówka Aster ale internet dopiero w 2005 - cholera !!! 2."Mój głos na LAN a właściwie na www.LANet.wroc.net" Interesują mnie tylko oferty z wawy a nie wrocławia 3."Numery IP zaczynające się na 83 nie są i nie będą dostępne w Warszawie... Przecież to stolica " Czy aby na pewno ??? pozdrawiam |
Cytat:
U mnie aster przekladal date kilka razy i powiedzialem dziekuje. PS. Esem pisal o swoim polaczeniu bo przeciez o tym jest glowny temat i ankieta !!! |
W sumie to niepotrzebnie się dokleiłem do tego topicu z moim zapytaniem
sorry Esem A co do internetu to chyba zdecyduje się na Chello -instalka 49 zł pierwszy miesiąc 1 zł a abonament 129 zeta, ale mają limit transferu do 15 GB Ip publiczne ale dynamiczne jedyny jeszcze wybór to Neostrada + instalka 99 zeta i abonament 149 zł podpiszę umowę na rok i zobaczę co się innego wykluje potem A to "czy aby napewno" dotyczyło numeru ip 83 w wawie |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:42. |