![]() |
[QUOTE=kraluk]Witam!
Wiem, że to było, ale od ostatniej takiej dyskusji minęło dość trochę czasu. Więc postanowiłem coś takiego założyć. Dodaje ankietę. Ja osobiście łącze się na linii ISDN. Miałem Neo+, ale rodzice oddali, bo za długo siedziałem w necie. I tak bez walki oddałeś NEO rodzicom ? Z ISDN chyba nie jestes do końca zadowolony. |
A gdzie moje NEO za 99 zl./mies ??
|
ISDN i nie da się inaczej :((
|
A ja morduję się na modemie analogu = Dialnet CoDzien :'(
|
Cytat:
Ja w kazdym razie mam teraz NEO+, ale tylko na miesiac probny i jutro juz niestety oddaje im modem i wracam na zwykle modemowe polaczenie. 149 zlotych (nie mowiac o 199) to jednak ciagle jeszcze troche za drogo, zwlaszcza, ze mi takie szybkie lacze nie jest potrzebne. Ale za 99/m juz na pewno bym sie na nie zdecydowal. |
Cytat:
Również słyszałem że TPSA ma wprowadzić tak zwaną Neostrade ***8211;Lite ( 256kb ) i cena miała by wynosić około 74zł netto. Mówił to pracownik TPSA ale czy do końca wiedział co mówi to niestety nie wiem. Sam byłbym zainteresowany bo na razie dzielimy Neo+ na 4 osoby i czasem chłopcy zaczynają ostro ściągać a ja wtedy mam straszne ***8222;opóźnienia***8221; z otwieraniem stron. |
SDI... wolne bo wolne... ale dla siebie... jeszcze do sierpnia i zmieniam na NEO+
|
a ja mam LAN na bardzo wielu uzytkownikow... z tego co wiem... to jest 2,5 mb ale czy napewno ? z kad mam wiedziec ze jest tak jak jest ?? a uzytkownikow duzo kolo 300 ale to tak polaczeni ze az sie plakac chce... moje male osiedle a na nim prawie 200 userow... dalej 2 km dalej inne osiedle a tam kolo 70 userow i reszta na radiu... taki mix... i beznadziejny w sumie... bo w ciagu dnia strony sie nie laduja... a w nocy mam czasem transfery dochodzace i do 300 KB... szkoda ze tylko w nocy... :(
|
ciesze sie ze chociaz po polnocy moge cos normalnie sciagnac albo poczytac... chociaz aktualnie tak jak by nie robie juz nic z tych rzeczy... jakis "maly internetowy" kryzys ze tak to ujme...
|
A u mnie niestety modem analogowy w domu
a w pracy LAN i ściągam w pracy i przenoszę do domu na flash-u 128 MB |
Cytat:
|
lacze szybkie
nawet dosyc szybkie
|
SDI 115kb/s
|
Dobra już wiem kto co ma
Powiedzcie mi teraz co kupić w wawie - myślałem o NEO+ ale ten numer 83 do wyboru napewno jeszcze Aster i Chello i być może jakaś radiówka aha i jaki warto mieć numer IP z grupy publicznej czy prywatnej |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:44. |