![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 | |
|
Hit me if you can!
Data rejestracji: 27.05.2002
![]() |
Cytat:
<----to do Baku nie do spocka
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Banned
Data rejestracji: 29.03.2004
![]() |
Eeee... jutro Martunia wyjeżdza nad morze ;( kurfa... a chciałem ją zaprosić do restautracji... No niewiem. Musi mnie bardziej poznać...
PS: Polecam program Bluzgator 1.1 teksty są tam niesamowite! ;D http://free.of.pl/b/bluzgator/index.html <-- chyba ![]() |
|
|
|
|
#18 |
|
Hit me if you can!
Data rejestracji: 27.05.2002
![]() |
taaaa niesamowite
No to mała rada nie rzucaj takim mięchem w obecności kobiet, dziwczyn, no chyba że to lubią :\
|
|
|
#19 |
|
Banned
![]() |
Przecież wiem ;/
Ide się powiesić bo nie wytrzymuje :\
|
|
|
|
|
#20 | |
|
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
, tylko nie potraktuj tej dziewczyny żadnym z tych tekstów bo sie już nie odezwie do ciebie ![]() Życze powodzenia PS A najlepszy temat wg mnie był o długości przyr****ia edit Mam nawet kopie archiwalną na HDD
Ostatnio zmieniany przez gallus_anonim : 01.08.2004 o godz. 23:09 |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
czlowieku... laczysz w jednym poscie przezycia zwiazane z wyjazdem dziewczyny i polecasz taki prostacki program
Widac jakie masz podejscie do sprawy :/
|
|
#22 |
|
Banned
![]() |
No fakt nie jestem wart żadnej dziewczyny. Nie chciałem nowego tematu tworzyć. ... A na moim osiedlu roi sie od plejbojów
|
|
|
|
|
#23 |
|
Kocham Agnieszke T. !!!
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() |
Baku tylko nie restauracja. Od razu panna cos sobie pomysli. Wez ja na spacer. Pogadajcie sobie o wszystkim (prawie) nie gadaj o tym o czym nie masz zielonego pojecia bo ona moze byc w tym lepsza a wtedy ........
i ogolnie badz soba.
|
|
|
|
|
#24 |
|
Banned
![]() |
Loczek... własnie dotarłeś do mojego chyba słabego punktu... Ja niewiem o czym mam z dziewczyną rozmawiać ;(
Z kolegami i koleżankami jak jesteśmy to zawsze ktoś coś zarzuci i dalej ciągniemy ten temacik... eh... i tak jutro przejedzie mnie metro...
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
Cytat:
i po co taka postawe nam demonstrujesz? po co taka samo krytyka? w jednaj chwili przezywasz cos, a w drugiej z usmiechem dajesz link do idiotycznych i wulgarnych textow nie chce Cie dolowac , ale taka jest prawda mamy tu na forum dosc luzne zasady i ganarealnie bardzo off topicowy off topic, ale to nie podow, zeby pisac szczepki swoich mysli jesli jestes w takim stanie, pomysl 10X zanim cos napiszesz pisales, ze jestes zakochany... nie wiem jak jest z toba, ale w 99% takie zakochania mijaja bardzo szybko - szybciej niz sie pojawily, wiec glowa do gory... moze jeszcze beda z ciebie ludzie ![]() pozdr
|
|
|
#26 |
|
Kocham Agnieszke T. !!!
![]() |
Baku nie swiruj. Opowiedz jej o swoich zainteresowaniach. A jesli zaczyna ja to nudzic to powiedz jej zeby opowiedzial o swoich i polacz swoje z jej taki mix
Na poczatku gadaj tak ogolnie nie wdawaj sie w jakis tam gadki o slubach itp na koniec odprowadz ja pod dom albo gdziekolwiek chce i powiedz ze nigdy tak dobrze ci sie nie rozmawialo z dziewczyna i powiedz ze chcialbys to powtorzyc. Jesli sie zgodzi to wygrales bitwe ale nie wojne A pod pociag to ty sie nie rzucaj bo szkoda takiej dziewczyny zeby miala sama chodzic bez ciebie. Powodzenia.
|
|
|
|
|
#27 |
|
Banned
![]() |
To uczucie jest już we mnie od 7 miesięcy. Dobra koniec tematu. Przepraszam. Odejde z forum, bo widze że na nie nie zasługuje oraz nie nadaje się do tego. Jak by co to na GG zawsze służe pomocą. Jeśli nie odpisuje to wyślijcie maila na baku@onet.pl a dozwole na rozmowe z Twoim nr GG... żegnam oraz gorąco dziękuje za Waszą pomoc...
EDIT Loczek po tym co piszesz dochodze do wniosku że jesteś naprawde extra człowiekiem... bez skojarzeń... żegnam.. miło było uczesniczyć w życiu forum |
|
|
|
|
#28 | |
|
The Division Bell
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
Temat na poziomie "brązu", apeluję o zamknięcie, o wywalenie czy o jakąkolwiek czynność żeby to się nie powtórzyło. Haaaaalooooo, to jest forum o nagrywaniu płyt a nie bravo czy jakieś inne tanie pisemko dla zakompleksionych ludzi. Off topic off topiciem, ale bez przesady! pozdrawia serdecznie nieco zdenerwowany i zdegustowany Macio.Men |
|
|
|
|
|
#29 |
|
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
No i zaraz lepiej brzmi, trzeba myśleć optymistycznie tak jak Loczek I Spock, a nei myśleć zaraz o pociągu słuchaj starszych a powinno się udać...
|
|
|
|
|
#30 |
|
Kocham Agnieszke T. !!!
![]() |
Baku no nie jak odejdziesz to sie poddales. Nie sluchaj co gadaja inni rob to co uwazasz za sluszne. A gadaniem sie nie przejmuj.
|
|
|
![]() |
|
|