![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Zgadzam się, że baseball to najambitniejszych gier nie należy, ale gdybyś zobaczył ich Speedball.. Jak tam w szkole pierwszy raz musiałem w to zagrać, to zastanawiałem się, czy ktoś tu już zgupiał do reszty, czy Amerykanie na siłę starali się być oryginalni i wzięli najlepsze cechy różnych gier i złączyli to w całość. Chyba to drugie, co w sumie specjalnie mnie nie dziwi, ale wyszła z tego zupełnie niestrawialna mieszanka..
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
net został :)
Data rejestracji: 29.07.2003
![]() |
co to jest Speedball?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Generalnie polega to na tym, że gra się na zwykłym boisku piłkarskim (no, może ciut mniejszym), są kilkuosobowe (nie pamiętam już, ilo) drużyny, w tym jeden bramkarz. Gra wygląda dokładnie tak, jak piłka ręczna + piłka nożna ![]() Tzn. zaczyna się trzymając piłkę w rękach i rzucając ją do siebie (były tam jeszcze jakieś szczegółowsze, mniej ważne zasady, na które nigdy nie zwracałem uwagi ;-) ). Jeśli upadnie na ziemie, gra się w piłkę nożną (według jej zasad) do czasu, aż ktoś złapie piłkę w ręcę.. Generalnie - chore ![]() Ja jak tylko dostawałem piłkę to rzucałem ją na ziemie i dalej grałem w nogę uważając tylko, żeby ktoś nie miał szansy złapać jej w ręcę. A że Amerykanie piłkarzami są raczej nędznymi to robiłem co chciałem na boisku i moja drużyna była zadowolona ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
imo najglupszym spotem (zaraz poleca na mnie gromy) jest zuzel - 4 pajacy jezdzi w kolko bez zadnego celu... jak sie ktorys wylozy (to chyba jedyny ciekawy przypadek - bo nic innego w tym nie widze, zreszta i tak nie ogladam) to laduje w szpitalu bo nastepny po nim przejezdza - piekny sport
![]() durniejsze juz tylko sa wyscigi na cwierc mili - ale to na szczescie sportem nie nazywaja za czesto ![]() pieknym sportem jest np pilka nozna, ale nie w polsce - bo pilka to gra zespolowa a nie bijatyka 200 pajacy na trybunach (w okolicznym parku, drodze w miescie...) - a do tego sie w polsce sprowadza no i lapowkarstwo... wiec choc sam gram (oczywiscie nie zawodowo) to nawet nie wiem jakie sa zespoly w jakiej lidze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Formatowiec...
Data rejestracji: 03.08.2003
![]() |
Cytat:
zgadzam się co do żużlu i do piłki... jednak nie zgadzam się na te wyści... fajnie jest czasem popatrzeć na ryczące maszyny... niektóre wyglądają zajefanie...
![]() |
![]() |
#21 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.07.2004
![]() |
ja mysle ze zuzel nie jest taki do bani, w tv mi sie nie podoba, ale pewnie na zywo jest super w koncu duzo ludzi w Polsce chodzi go ogladac, ale i tak najbardziej lubie siatkowke to jest dopiero sport duzo emocji szybka gra miodzio...AZS Olsztyn rzadzi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
PiwoWar
Data rejestracji: 01.12.2003
![]() |
go też fajna gierka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() |
Zuzłę mnie nie rajcuje za bardzo najlepszy sport to skłądanie kompów na czas
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.07.2004
![]() |
piłka nozna tez jest fajna
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
qfir - wiedzialem ze poleca na mnie gromy
![]() tylko przedstawilem swoja opinie i nie mam zamiaru nikogo nawracac, tak jak nikt mi nie wmowi ze jakis sport jest fajny albo nie - po prostu kazdy musi miec swoja opinie a tu ja moze najwyzej wyrazic |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|