![]() |
Cytat:
a czy ja mówie, że nie? Jasne, że jest i to nawet piękniejsze. Z amfą to pewien dodatek, pewne przeżycia i dobrze wiesz, że takich nie osiągnie się na sucho :chytry: ;) |
Cytat:
|
Re: Re: Re: Jak szybko wytrzezwiec
Cytat:
|
Cytat:
Amfa i Sex tak w skrócie z tego co wiem z autentycznych opowieści i samemu mi się też tak wydaje: podwójne podniecenie, większe i wielokrotne orgazmy, większa energia co daje nawet sex przez całą noc. Ciągłe zmienianie pozycji 69 i te sprawy z powodu energii jaką daje amfa i ogólnie nie zapomnianie wrażenia. Przeżycia ogólne są również niezapomniane - ta świeżość, ale zjazd niejest ciekawy choć też może być niezapomniany. Co ja tu gadam???^_^ |
Cytat:
|
Re: Re: Re: Jak szybko wytrzezwiec
Cytat:
Mi się zdaje, że kolega miał na myśli żucie trawy, bo jedzenie to nieciekawie, można chafta puścić, chociaż szczerze to nie bawiłem się nigdy w owieczke:D |
Re: Re: Jak szybko wytrzezwiec
Cytat:
bo obawiam, że jak mallowex będzie wracał do domu i po drodze zahaczy o trawnik aby pobawić się w owieczkę, to jednak wyląduje w tej izbie wytrzeźwień albo i gorzej @memorando, od picia alkoholu nie zachodzi się w ciążę :) |
no sory, ale to co mówisz to się nazywa alkoholizm i scenariusz marnej argentyńskiej telenoweli.
Iść jeszcze z laską do łóżka pijanym to wogóle mi się nie uśmiecha i nie uśmiechało. Tak samo na trawie, kiedy jesteś zmulony i nie masz takiego podniecenia. Co innego amfa to podobno taka jazda, że chej, nie próbowałem, ale wiem, że podobno niezapomniane przeżycia. (STOP! nie będę się rozwodził na ten temat) :) I nie pije się wg. mnie po to żeby się upić, ale żeby się dobrze bawić.:3msie: |
Cytat:
Ja robilem tak nie lawirowalem tylko przychodzilęm z podniesioną głową do domu 3 razy się to zdarzylo mówilem rodzicom raz się zdarzylo coś takiego i to byl ostatni mój drink kiedy moja dziewczyna zaczęla pić i spadla na dno gdyby byla taka sytuacja jak pisze MALLOWEX że trzeba pić na zabawie i potem się chować to już szczyt dziecinady pomyśl o jednym jak się upijesz to co się będzie dziać ? nieszczęście może być napalisz się trawy wypijesz wódki i będziesz mial odlot do piachu aż albo weźmoiesz ekstasę amfę czy inne specyfiki popijesz alkoholem to też marnie skończysz przemyśl to zabawa nie polega na piciu tylko i też zależy co towarzystwo zacznie wyprawiać po wypiciu tego nigdy nie będziesz pewny a konsekwencje mogą być bardzo przykre... |
Re: Jak szybko wytrzezwiec
Cytat:
|
Cytat:
Trzeba umieć pić, trzeba wiedzieć kiedy przestać.:cisza: @darsoon. Już tak nie gadaj, że nie możesz się bawić, chyba nie popadłeś tak w ten wir alku ;). Czasem też jest tak, że nie ma się dnia na picie oraz ochoty. :3msie: Ale właśnie fajnie też pójść w gorący dzień na zimne beczkowe piwo, a tego nic nie zastąpi i mówie jedno nie zaraz chlać do woli bo w ciepłe dni to alkohol wali po głowie podwójnie i muli na dodatek w upały. Dla eksperymentujących polecam rosyjski sposób na szybką fazę. Namaczamy gaze spirytusem i kładziemy ją sobie na głowę. W gorące dni alkohol jeszcze szybciej wchłonie się przez skóre. Bomba jest podobno ciemiężna, ale nie wiem nie próbowałem:jezyk: 8) :3msie: |
Cytat:
|
jasne ze rodzice poznaja - sami przeciez imprezowali :)
jak moi sie kiedys wygadali jak bardoz imprezowali - to doszedlem do wniosku ze ja szczeniak jestem i o imprezach nic nie wiem... wiec nie boj sie - i tak poznaja - ale w sumie co w tym zlego (chyba ze dzieciak jestes) - bylebys nie przesadzil wodka to twoj wrog! wiec lej go w morde! :) |
Ja powiem tylko tyle, że bez piwka na imprezie kiepsko się bawię (nad czym bardzo boleję). Większość (zdecydowana) podziela mój może nie tyle pogląd ale sposób bycia.
A jedynym sposobem na to, żeby Starzy się nie zorientowali, że się spożywało alkohol jest nie_spożywanie. Rodzice to widzą/czują. Moja mama zawsze orientowała się, nawet jak wypiłem 1-2 piwka. Prawda jest taka, że nie musiałem się z tym ukrywać. Może dlatego mnie do tego tak bardzo nie ciągnęło. Jak wiadomo owoc zakazany "kusi", czyli jak ci czegoś zabraniają to tym bardziej chcesz to zrobić. Zgadzam się z przedmówcą, że najlepiej jest nie mieszać różnych rodzajów alkoholi, tzn piwka z wódką, szampana z piwem itp. Szanuję osoby, które wypowiedziały się, że w ogóle nic nie spożywają. Bardzo im jednocześnie zazdroszczę, że potrafią się bawić bez śrdków wspomagających (mam na myśli %) :-). Jednak całkiem miło jest usiąść z sąsiadem i "zrobic" flaszeczkę przy oglądaniu filmu hehe... |
To ja jeszcze dodam te swoje 3 słowa ad. tej zabawy na trzeźwo i nie.
Jasne, że można bez alku się bawić przecież każdy z nas kiedyś się tak bawił. Wszystko jest dla ludzi! Na takiej imprezie kiedy jest się w innym stanie (można powiedzieć EXTASY choć to za wiele - po grecku tzn. wyjście z siebie) przeżywa się inne rzeczy inaczej się rozmawia, a kiedy jeszcze kumple są wstawieni to przeżywa się często nie zapomniane maratony śmiechu i chwile, eeeh tam co ja bede gadal jak jest na fazie ponad połowa ludzisk tu wie i może to dla nich się dziwnie czytać, ale i druga połowa nie wie. CARPE DIEM powtarzam, chwytaj dzień, chwile, życie bo potem może być za późno. Są też inne używki (drugsy), ale o tym nie będę już się rozpisywał bo to nie to forum i okazja. Też mam na ten temat swoje zdanie.:P 8) Ile znam ludzi, którzy przy jakiejś dobrej, miłej okazji, że tak powiem fazują i są ludźmi, studiują się uczą mają rodziny i nie mają pierwszych myśli o poranku jak to niektórzy mówią co by tu wypić czy zapalić czy zażyć! Tak myślą ludzie bez perspektyw, a my tacy nie jesteśmy. Fazka fajna jest!:) To nie motto, ale tak jakby:P :3msie: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:12. |