Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Jak szybko wytrzezwiec (https://forum.cdrinfo.pl/f5/jak-szybko-wytrzezwiec-22056/)

Torwald 05.06.2003 19:41

Hehe...
Wyglada na to ze za 4 miesiace dopiero sie u mnie zacznie... (jak zdam na studia ;))

sayan 05.06.2003 19:30

Cytat:

CIAPEK napisa***322;(a)
Nie no nie wierze!:o Aż musiałem pare razy odświeżyć strone. Ty jesteś rocznik '88 i kiedyś dużo piłeś, a teraz wydoroślałeś? To faktycznie wszedłeś w dorosłość. W takim wieku to rzeczywiście powienieneś mieć powody, że dużo nie pijesz i tak powinno być!

A jedno piwko to niebyłbym taki pewien czy to tylko 15 min.
Piwo dłuugo czuć i nawet jedno.

nie no, wszystko zalezy od towarzystwa,

dużo piłem - nieznaczy ze bylem alkoholikiem, piłem na kazdej imprezie, i przy kazdej okazji.. piłem (piątki, soboty),

ale teraz poprostu to mineło, i wróci pewnie jak pójde na STUDIA :) bo tam różne rzeczy sie wyrabia :)

cana 05.06.2003 19:22

na kaca to 2x codipar + duza&mocna&słodka kawa + jajecznica na boczku /wskazane 4-6jajek i duuużo boczku i cebulka /+ multivitamina b + Vit e i juz mozna stawić czoła poimprezowej rzeczywistości /u mnie to zawsze działa, a i nie mieszać metaxy/kaktusówki/brandy i innych wynalazkowych a smakowitych napitków z winem lub browarkiem bo efekty bywają małosympatyczne / no właśnie muszę iść do sklepu bo bowarek mi z lodówki wyszedł :)

pozdro

Nysander 05.06.2003 19:01

Nie bede sie powtarzal, bo duzo razy bylo to juz napisane. Moj sposob jak bardzo przeholujesz to barszczyk czerwony albo goracy rosolek. Nie wiem czy rodzice tego nie wyczuja ale ty na pewno sie lepiej poczujesz.

Co do wypowiedzi Sid The Rat'a zgadzam sie ze najlepiej zaczynac na studiach. A czy konczyc?? Nie wiem bo jeszcze studiuje. ;-)

CIAPEK 05.06.2003 18:54

Cytat:

sayan napisa***322;(a)
sorry KIZIO .. jedno piwo to przechodzi po 15minutach :) my tu wspominay o wiekszych ilosciach :)

na picie w tym wieku to chyba jest moda :) sam piłem dosyć dużo jak na swój wiek w szóstej klasie podstawówki i w pierwszej gimnazjum.(niema sie czym chwalic :() (rodzice wyczuli tylko raz.. nie licząc sylwestra co roku :) ).

A teraz już "dorosłem" i pije dużo mniej, jak ciepło to piwko a tak żeby sie schlac to wcale i jestem z tego zadowolony !! :)

CIESZE SIE ZE DUŻO NIE PIJE !! :)

Nie no nie wierze!:o Aż musiałem pare razy odświeżyć strone. Ty jesteś rocznik '88 i kiedyś dużo piłeś, a teraz wydoroślałeś? To faktycznie wszedłeś w dorosłość. W takim wieku to rzeczywiście powienieneś mieć powody, że dużo nie pijesz i tak powinno być!

A jedno piwko to niebyłbym taki pewien czy to tylko 15 min.
Piwo dłuugo czuć i nawet jedno.

-=KoWaLiK=- 05.06.2003 18:51

Cytat:

mallowex napisa***322;(a)
hmm moze zle sie wyrazilem ... ja nie chce sie napruc nie wiedziec co sie dzieje itp. ... jakies 3-4 pifka :)
chodzi mi o to w jaki sposb pozbyc sie takiej lajtowej bombki :)

Jesli chcesz sie pozbyc zapachu piwa z buzi, to zaopatrz sie w paczke cukru waniliowego ;) Szczypta zabije owy zapach na jakis czas ;)
Sprawdzone, ojciec mnie tego nauczyl :fiu:

sayan 05.06.2003 18:23

Cytat:

kizio napisa***322;(a)
Ja dowiedziałem się od kolegi że jeśli wypijesz 1 piwko i zjesz całą paczkę słonecznika (najlepiej to 2) to masz 95% że cię rodzice nie wyczują. Chyba że chuchniesz im pod nos to wtedy.....wiesz co.

sorry KIZIO .. jedno piwo to przechodzi po 15minutach :) my tu wspominay o wiekszych ilosciach :)

na picie w tym wieku to chyba jest moda :) sam piłem dosyć dużo jak na swój wiek w szóstej klasie podstawówki i w pierwszej gimnazjum.(niema sie czym chwalic :() (rodzice wyczuli tylko raz.. nie licząc sylwestra co roku :) ).

A teraz już "dorosłem" i pije dużo mniej, jak ciepło to piwko a tak żeby sie schlac to wcale i jestem z tego zadowolony !! :)

CIESZE SIE ZE DUŻO NIE PIJE !! :)

mallow 05.06.2003 18:09

Cytat:

Y@nkee_PL napisa***322;(a)
jesli rodzice beda cie sprawdzac na oddech, to proponuje kupic sobie CYNK do ssania, dostepny w aptece bez recepty :D ||
wiele to ?

kizio 05.06.2003 17:45

Ja dowiedziałem się od kolegi że jeśli wypijesz 1 piwko i zjesz całą paczkę słonecznika (najlepiej to 2) to masz 95% że cię rodzice nie wyczują. Chyba że chuchniesz im pod nos to wtedy.....wiesz co.

andrzejj9 05.06.2003 16:58

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

Człowieku zastanow sie co Ty gadasz !

Ledwo co podstawówke skonczyles i juz chcesz sie zalac - matko swieta czy nie mozna sie juz dzisiaj bawic bez tego ???

Moze wyda sie Wam to dziwne ale ja chodze na imprezki i naprawde mozna sie swietnie bawic bez uzywek - i przynajmniej wracasz do domu i nie musisz kibla etc sprzatac !

ehhh nadal nie rozumie tego podejscia ale jak ogolnie wiadomo jestem inny wiec koncze wypowiedz ....

Milej zabawy /..............

Wlasnie mialem napisac, ze najlepszym sposobem jest po prostu nie pic. Ale tez nie jest tak, ze ludzi, ktorzy nie umieja inaczej sie bawic, trzeba od razu krytykowac. Ja nie pije alkoholu w ogole, ale nie uwazam, ze kazdy powinien sie bez niego obyc. Chociaz nie powiem, mozna by to najpierw przemyslec..

Fikander 05.06.2003 16:43

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
fikander - hardcore to jest kiedy pijesz 0.6 wody, 4 piwa i wino a potem o 10 rano nastepnego dnia grasz wazny mecz w siatkowke... tak robi moj kumpel... i wygrywa

he he - ja też mam takiego kumpla :chytry: może to ten sam zawodnik :D

Y@nkee_PL 05.06.2003 16:43

jesli rodzice beda cie sprawdzac na oddech, to proponuje kupic sobie CYNK do ssania, dostepny w aptece bez recepty :D ||

-Sid-The-Rat=> 05.06.2003 16:37

fikander - hardcore to jest kiedy pijesz 0.6 wody, 4 piwa i wino a potem o 10 rano nastepnego dnia grasz wazny mecz w siatkowke... tak robi moj kumpel... i wygrywa

to co opisales to stanowczo nie ta liga :)

ale to i tak niewazne
mallo - nie pij - pozatym - jesli juz to najpierw wybadaj ile mozesz zniesc - kazdy szaleje z alko dopoki raz mu sie film nie urwie albo kolezanki/kolegi nie 'pobrudzi'... - i kazdy mowi po tym ze zaluej ze wogole zaczal - sadze ze bedziesz mial to samo... inna sprawa ze pic sie powinno zaczynac na srudiach i na nich konczyc - inne wyjscia sa grozne...

CIAPEK 05.06.2003 16:37

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

Dlatego nic wiecej juz w tym watku nie dopisze bo to nie ma sensu - od razu kazdy spojrzy sobie w mój profil i powie ze gowniarz sie mądruje ....

Pragne tylko dodac ze sa ludzie i ludzie z obserwacji wynika ze wiek to nie wszystko......

Pozdrawiam

ależ oczywiście, a jak widzisz sam się złapałeś w pułapke:) Przecież to normalne, że każdego to ździwi jakie porady daje kolega koledze w jednym wieku i to całkiem mądre porady.

I nie chciałem Ciebie w niczym urazić i to oczywiste, że wiek to nie wszystko tylko to co mamy w główce.

Nie rozwijałem tego wątku dalej tylko pod nosem się uśmiechnąłem tak jak teraz;) :)

:3msie:

Laser 05.06.2003 16:33

Cytat:

CIAPEK napisa***322;(a)
Laser chciałbym zauwazyć, że jesteście prawie w tym samym wieku :chytry: ;)

:

Witam !

Dlatego nic wiecej juz w tym watku nie dopisze bo to nie ma sensu - od razu kazdy spojrzy sobie w mój profil i powie ze gowniarz sie mądruje ....

Pragne tylko dodac ze sa ludzie i ludzie z obserwacji wynika ze wiek to nie wszystko......

Pozdrawiam

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:40.