![]() |
Mallovex - koniecznie napisz jak wyszło.Po tych wszystkich poradach możesz odkorkować^_^ Ciekawe...
ps można się bawić bez alkohlu,ale po co?:) |
zainteresowamnym wspomagaczami typu speed i inne ogólnodostepne specyfiki polecam "Requiem dla snu" /requiem for a dream/ jako poglądowy filmek || /choć trzeba przyznać ze przerywnik z oczętami jest odlotowo wykonany/
|
wiesz cana - dzisiejsza mlodziez uzna to za reklame... i bedzie im sie jeszcze podobac...
:) |
tylko co się będzie podobać?, fazy post i efekty odstawienia? jak tak to masochizm w czystej postaci
ale fakt faktem sceny zapodawania to istny majstersztyk pozdro |
Cytat:
|
Moi qmple pija jak smoki.
Byl taki przypadek, że byli tak napruci, jden aż wymiotowal przez balkon na czyjs samochod to wszysko polecialo, a skonczylo sie to policja - czujne oko sąsadow .... Sa spisani - maja juz brudne papiery (oczywiscie przechodzo tez ze szkoly do szkoly) Ja lubie trzezwo myslec - tak jak rowny gosc Laser |
Cytat:
|
oj, wiedziałem, że trzeba było cicho siedzieć :)
@Ciapek, Nie będę z Tobą publicznie dyskutował, czy jest wytrysk czy go ni ma. Bo to jest najmniej istotne w tym wszystkim. Co do seksu, kobiet - nie chciałem Ciebie urazić, to wykasowałem coś co napisałem, ale Sid napisał wprost... Wydaje mi się, że seks po narkotykach jest hmmm... upokarzający dla kobiety. Nie emocjonuj się tak, ja na Ciebie nie najeżdżam, swoje zdanie tylko wyrażam, źle odczytałeś moje intencje :) @Sid, palę okazjonalnie, czasami wogóle nie palę i przede wszystkim nie palę w towarzystwie osób niepalących - nawet się nie pytam czy mogę czy nie mogę, bo nie sprawia mi problemu niepalenie ale fakt, wstrętny nałóg @all, alkohol też jest narkotykiem, tyle że osadzonym w naszej kulturze. Istnieją mechanizmy zapobiegające złym skutkom spożywania alkoholu. Są one najrózniejsze, jako przykład mogę podać np. sposób picia w Beskidzie Niskim: pije się z 1 kieliszka, zaczyna najstarszy, najbardziej znaczny. Pije on "do kogoś", nalewa i przekazuje kieliszek wedle uznania. W ten sposób, jeśli ktoś zachowuje się nieodpowiednio - dostanie alkoholu mniej czy nie dostanie go wcale. To jest taki sposób "techniczny", regulują spożycie alkoholu takze inne zwyczaje. Czasami są one złe. O, jeszcze mi sie przypomniało coś takiego: kiedyś byłem w gościnie u rybaków na wyspie na Bajkale (Syberia). Niedługo przed odpłynięciem wyjąłem pół litra wódki i zaproponowałem pięciu potężnym facetom wypicie. Nie chcieli, mówili, że latem nie piją, że Bajkał nie lubi wódki.... Jesienią byłem znowu w okolicy, tym razem w wiosce, gdzie ci rybacy mieszkają. Skończył się już sezon rybacki, a nie zaczął sezon polowań. Przybyłem do wsi o pierwszej w nocy i okazało się, że nikt nie śpi, we wszystkich domach trwały biesiady. Dowiedziałem się, że bawić się będą do pierwszych śniegów.... Zimą znowu gorzałki żaden facet nie ruszy. Z przykładów historycznych: dobrze znany dramat Indian. Całe wieki kosztowali różnych specyfików, a z alkoholem nie poradzili sobie. To nawet nie jest tylko historia, bo do dzisiaj trwa to wszystko. W Polsce widzę, ze wśród młodszych trochę ode mnie rozwija się kultura "życia na trzeźwo, nie brania niczego". To naprawde nie są tylko indywidualne decyzje, rozmawiając z róznymi ludźmi słyszy się podobne słowa, argumenty. I bardzo dobrze, w tym kraju równie dobrze mogłoby stać się coś przeciwnego. Ale generalnie nie mamy kultury spożywania narkotyków i przez to są one bardzo niebezpieczne. Po co ja to wszystko piszę? Po to, żeby powiedzieć, że narkotyki nie są złe, tylko złe jest to co człowiek z nimi robi. Nie ma po co demonizować narkotyków. Jeszcze gorzej może zaszkodzić too much TV. Pisze ktoś wyzej "gówno, nigdy nie wezmę". Super, popieram, po co sie narażać, jak mówiłem Ciapkowi. Tyle, że i tak trzeba myśleć, zdawać sobie sprawę z niebezpieczeństwa. Takie proste sposoby oparte na skojarzeniach, przynależnosci grupowej mogą zawieść. W Warszawie była kiedyś pierwsza fala "browna". Po dwóch latach okazało się ,ze do osrodków trafia elita warszawskiej młodzieży, z dobrych szkół, itd. Dlaczego? Nikt z tych ludzi nie zamierzał zostać brudnym ćpunem ze strzykawką w ręku, ale zwiodła ich właśnie "czystość" browna - sreberko, lufka, najlepsza knajpa, dealer w chevrolet corvette. Teraz już wszyscy wiedzą, że brown jest koszmarem. Nie wiadomo jednak co się pojawi. I nikt z Was nie wie, co mu się w zyciu przydarzy. Moze Bentley, Hilton i "ser szwajcarski oraz kokainę poproszę" :) A moze dziewczyna rzuci, moze to, moze tamto... To oczywiscie żarty. Myśleć trzeba i tyle. Wybaczcie, ze tak się rozpisałem, ale zaraz wyjeżdzam z wawy i chciałem wyjaśnić szerzej mój stosunek do tego drażliwego problemu. Aha - sam żadnych narkotyków nie używam, delikatny jestem, szkodzą mi za bardzo. Nie byłem też uzależniony (tylko papierosów niekiedy za duzo), alkohou prawie nie pijam, czasem kieliszek wina, czy 0,33 zimnego piwa podczas upałów. Czy cokolwiek zamierzam zażywać? Na pewno nie w Warszawie. Może jak pojadę gdzieś na Wschód to zapalę sobie faję wodną w jakiejś knajpce pod gołym niebiem, leżąc wygodnie na miękkim dywanie. Albo na zlocie szamanów w Tuwie, moze skosztuję jakiegos specyfiku... :) Pozdrawiam |
A tutaj kalkulator promili.Mozna sprawdzic ile masz po wypiciu róznych miaszanek. http://www.autocentrum.pl/?FF=235&rid=2
|
Możesz mnie sid zabanować albo thanatos za to co powiem jest to najazd na niektórych. Wkur@@@@ mnie go goście ktorzyt traktują kobiety jak szmaty i przedmiot i idą po pijaku albo narkotykach z kobietą do łóżka to jest up[odlenie nawet gorzej kobieta nie odmowi bo jej będzie glupio powiedzieć stop albo się podloży i będzie milczeć facet który przychodzi schlany i rząda od kobiety seksu albo pod wplywem narkotyków to powalony samiec wiem że to brzmi dziwnie w ustach faceta ale powiem tak szacunek do kobiety niepozwala mi na coś takiego jak jestem pijany albo nafazowany przyjść do laski powiedzieć dawaj d@@py to szczyt chamstwa dlatego nie piję bo wiem co czuje kobieta jak idzie do łóżka nie myśli w aspektach fizycznym ale idzie z uczucia może się mylę ale mialem 4 laskiw życiu poszly ze mnę z milości a nie jak \faceci powszechnie myślą ze kobieta jest od dawania d@@py prania gotowanie czy niańczenia dzieci kobieta to przepraszam za porównanie ale tak nazwę to jest jak wiolonczela pod wplywem rąk grająceg zaczyna się otwierać a facet ktory potrzebuję narkotyków aby całą noc spędzić z kobieta to dupek bo można naprawdę super noc spędzić z kobietą ale trzeba wiedzieć jak postępować kobieta się nie obroni bo będzie się bać facet może opaczenie zrozumieć to co przekazuje kobieta i to wszystko facet myśli ch@@em a kobieta sercem psychiką i potrzebuje dużo ciepla milości wtedy będzie ta upojna cala noc i bez narkotykow a co amfetaminy a amfetamina powoduje naplyw adrenaliny a to ma ujemny wplyw na sex w 75 % przypadków dojdzie do sytuacji że facet będzie mial problemy i nic nie zdziala. Ja dwa razy w życiu opacznie zroumialem swoją kobietę ocenilem bez zastanowienia że ona chciala tylko sexu a to niestety tak nie jest i znam opinię kobiet o niektórych sprawach bo muszę codziennie sluchać j4 jak im źle i slucham bo sztuką jest sluchać a nie je@@C
|
Cytat:
Pozdrawiam Ładniejsza połówka Brzuszka |
tylko nie kłóćcie się za mocno, jak mnie nie będzie :)
bo zauważyłem, że jak coś napiszę na offtopic, to awantura :) a ja taki spokojny w realu jestem... ??? @memorando, dobrze kombinujesz, tylko mniej emocji :) Ciao |
Cytat:
|
p[rzepraszam ale jestem wku@@wiony
|
Cytat:
według tego ALKOMATU mężczyzna, 81Kg, 8 piw 0,5l 5,8% ? zagrożenie śmiercią no bez przesady, chyba ze moi znajomi to juz roboty a nie ludzie :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:40. |