![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
Gość
|
Cytat:
![]() ![]() Sprawdzone, ojciec mnie tego nauczyl ![]() |
|
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
A jedno piwko to niebyłbym taki pewien czy to tylko 15 min. Piwo dłuugo czuć i nawet jedno.
![]() |
#18 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 11.05.2003
![]() |
Nie bede sie powtarzal, bo duzo razy bylo to juz napisane. Moj sposob jak bardzo przeholujesz to barszczyk czerwony albo goracy rosolek. Nie wiem czy rodzice tego nie wyczuja ale ty na pewno sie lepiej poczujesz.
Co do wypowiedzi Sid The Rat'a zgadzam sie ze najlepiej zaczynac na studiach. A czy konczyc?? Nie wiem bo jeszcze studiuje. ;-) |
![]() |
![]() |
#19 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
na kaca to 2x codipar + duza&mocna&słodka kawa + jajecznica na boczku /wskazane 4-6jajek i duuużo boczku i cebulka /+ multivitamina b + Vit e i juz mozna stawić czoła poimprezowej rzeczywistości /u mnie to zawsze działa, a i nie mieszać metaxy/kaktusówki/brandy i innych wynalazkowych a smakowitych napitków z winem lub browarkiem bo efekty bywają małosympatyczne / no właśnie muszę iść do sklepu bo bowarek mi z lodówki wyszedł
![]() pozdro
#20 | |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
Cytat:
nie no, wszystko zalezy od towarzystwa, dużo piłem - nieznaczy ze bylem alkoholikiem, piłem na kazdej imprezie, i przy kazdej okazji.. piłem (piątki, soboty), ale teraz poprostu to mineło, i wróci pewnie jak pójde na STUDIA ![]() ![]()
![]() |
#21 |
Internet Addict na odwyku
Data rejestracji: 03.10.2002
![]() |
Hehe...
Wyglada na to ze za 4 miesiace dopiero sie u mnie zacznie... (jak zdam na studia ![]()
Duron 1600MHz@2000MHz 1.625V | Abit NF7-S rev.2.0 | 1GB Geil DDR400 | Radeon 9800 SE@PRO 380/600@450/750 | Barracuda 160GB 8MB 7.7200 | LTR-40125S | SOHW-1693S |LCD 15" Sony SDM-X52 | Chieftec Matrix HiFi + PSU 360W DF |
![]() |
![]() |
#22 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
nie radze wogole zaczynac - powtarzam - PIJE sie do pierwszego zgonu.. do sytuacji kiedy nie pamietasz 5 godzin z wlasnego zycia, a pamietasz ten stan tuz przed odplynieciem - gwarantowana abstynencja przez co najmniej miesiac - jak sie przy okazji strujesz to mozesz sie uczulic na zapach wody - wtedy masz z glowy do konca zycia - mam kumpla ktory na sam zapach wody robi sie zielony - bo raz sie strul napitkiem ze spirytusu kukurydzianego przyzadzonym domowym sposobem - nie zatrul - tylko przesadzil...
pierwsze piwo wypilem w 3 klasie liceum - i uwazam ze to i tak bylo za wczesnie - optymalny czas to studia, najlepiej w towarzystwie ktora zadba zebys nie rpzesadzil, w razie czego polozy do lozka - inaczej bym sie bal pic - bo niestety natura dala mi mocna watrobe i SPORO moge zniesc... nie pijcie - albo inaczej - nie chlajcie bo 'tak trzeba'... szkoda zdrowia i reputacji
![]() |
#23 |
The Division Bell
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
ja jestem '88 i nie wiem co w tym piciu jest takiego "fajnego"...
jak dotąd miałem w ustach jeden (JEDEN, 1, I) łyk piwa i nie wiem co w tym fajnego... reszta śmierdzi i w ogóle... poza tym jestem abstynentem (mam nawet taki dokument, taka umowa podpisana przeze mnie i paru moich przyjaciół, że jeśli kiedykolwiek coś ruszymy to... a co to już moja tajemnica, ale miło nie będzie) ten "dokument" jest takim symbolem anty-alkoholowym ![]() może to i śmieszne i żałosne ale przynajmniej kiedy mnie namawiają do picia przypominam sobie o tym "symbolicznym dokumencie" i mi się odechciewa, zawsze to jakiś krok na inną, lepszą drogę... |
![]() |
![]() |
#24 | |
Guru
![]() ![]() |
Cytat:
to nie jest żałosne !! możesz być z siebie dumny !!
![]() |
#25 |
Jak może to pomoże
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Zrób tak jak robiły moje dzieci:
Wymuś pozwolenie na 1 piwo, wypij 4 i wmawiaj że to ciągle to jedno. Im się wydawało ze mnie oszukali. A ja udawałem ze sie dałem nabrać. Pisze w czasie przeszłym bo już im to przeszło, a jak juz to piją tylko jedno piwo - bez oszustw. Kazdy pewnie musi spróbować ale z umiarem. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#26 | |
Guru
![]() ![]() |
Cytat:
![]() a może one dalej piją 4 ? tylko teraz już tego po nich nie widac ![]() ![]()
![]() |
#27 | |
Jak może to pomoże
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
I na prawdę piją 1. Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
#28 | |
Guru
![]() ![]() |
Cytat:
nie strasz mnie tak ![]()
![]() |
#29 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
dlatego trzeba wracać jak już cała chata śpi i nie demolować w ciemnościach przedpokoju
![]() ![]() pozdro ps tylko po co tyle zachodu etanolowate są tylko drogą a nie celem / jak nie ma to może być i zimny pepsiok czy inny redbull/ a że podczas dłuuugiego grilla się przegnie to trudno było warto, bo i dyskusja mimo komarów była zajmująca i padlinka smaczniutka pod zimne piwko czy inny wynalazek ![]() rozpatrując to w kategoriach winy i kary 8) to jak się dobrze człek bawił dnia poprzedniego tym większy syndrom dnia następnego później następuję / tylko żeby nie za często bo watroba MUSI MIEĆ CZAS SIĘ ZREGENEROWAĆ ![]()
#30 | |
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.06.2002
![]() |
Cytat:
Świetny jest Deoral - -spoza Farmakopei Polskiej To zapach. A działanie? Duzo i tłusto jeść /tłuszcze emulgują alkohol/,unikać mieszania z czymkolwiek.Nic gazowanego. I nie przesadzać z ilością ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|