![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#46 | |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Re: Re: Re: Jak szybko wytrzezwiec
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mi się zdaje, że kolega miał na myśli żucie trawy, bo jedzenie to nieciekawie, można chafta puścić, chociaż szczerze to nie bawiłem się nigdy w owieczke ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#47 | |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#48 | |
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
Cytat:
Amfa i Sex tak w skrócie z tego co wiem z autentycznych opowieści i samemu mi się też tak wydaje: podwójne podniecenie, większe i wielokrotne orgazmy, większa energia co daje nawet sex przez całą noc. Ciągłe zmienianie pozycji 69 i te sprawy z powodu energii jaką daje amfa i ogólnie nie zapomnianie wrażenia. Przeżycia ogólne są również niezapomniane - ta świeżość, ale zjazd niejest ciekawy choć też może być niezapomniany. Co ja tu gadam ![]()
![]() |
#49 | |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Re: Re: Re: Jak szybko wytrzezwiec
Cytat:
![]()
![]() |
#50 | |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
![]() |
#51 | |
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
Cytat:
![]() a czy ja mówie, że nie? Jasne, że jest i to nawet piękniejsze. Z amfą to pewien dodatek, pewne przeżycia i dobrze wiesz, że takich nie osiągnie się na sucho :chytry: ![]()
![]() |
#52 |
Coauctor delicti
Data rejestracji: 23.12.2002
![]() |
![]() 1. Żeby nie poczuli - pożuj trochę trawy lub liści (wykrzywi cię o tak: ![]() 2. Żeby przywrócić jasność umysu na parę minut (dosownie na parę) pomasuj górne części małżowin usznych, a potem szybko do łóżka (niektórzy nawet zaczepiają o łazienkę). Jeżeli będziesz w stanie wykonać te czynności, to chwilowo powinny Ci pomóc. ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 16.08.2002
![]() |
Co wy tu pierdo**cie o jakiś cudownych sposobach na wytrzeźwienie
![]() ![]()
#54 | |
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Na moje to każdy te pierwsze razy się ukrywał i nawet jakbyś miał ponad 20 lat i byś się upił miałbyś obawy wracać do domu. Pierwszy raz musi być, rodzice na prawde by mogli się zastanawiać nad swoim dzieckiem jakby w takim wieku nie miało łyka alkoholu w ustach. To normalny rozwój człowieka. Uczę się i poznaję świat.
![]() |
#55 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 16.08.2002
![]() |
No, niestety świat jest dziwny 8)
Troche mnie poniosło przy tej ostatniej wypowiedzi. Nie wyrobiłem po przeczytaniu tych bzdur o cudownym działaniu żutej trawy. Żeby ją jeszcze palić...to rozumiem hehe
#56 | |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
#57 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
hmm ... jak juz mowilem nie chce sie nawalic tak zeby nie wiedziec o co chodzi ... chce wrocic do chaty zeby mnie rodzice nie wyczuli bo jak wyczytalem zapach pifjka jest wyczowany przez bardzo dlugo ...
a co z oczami ... jakies kropelki ... bo ja mam slabiutkie oczy ... 2 pifka i mam przeszkolone oczka i czerwone ![]() do wypowiedzi "jak sie ukrywasz z pieciem to znavczy ze jestes niedojrzaly" przychylam sie do wypowiedzi Ciapka. Jestem ciekawy czy ktos z was jako 16latek wlazlby do chaty po 6 piwach i parzal sie bez obaw na rodzicow. nie roumiem ludzi co tak gadaja ![]() no ale kazdy ma swoje zdanie pozdro
#58 | |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() No dobrze, jak ktoś nie chce, to czytac nie musi ![]() Do rzeczy: nie pisałem o seksie, ale rzeczywiście amfetamina powoduje stan permanentnego, automatycznego podniecenia m.in. seksualnego. Nie znam się na tym, ale wydaje mi się, że jest proste wyjasnienie medyczne tego zjawiska. Tylko, że to jest własnie automatyczne. Jak dla mnie nieciekawe, bez polotu. Piszesz, że "wielokrotne orgazmy". Tutaj mozesz zawieść się, ponieważ amfetamina, kokaina, heroina i podobne - często uniemozliwiają wytrysk oraz powodują zanik erekcji ![]() Pisząc "prostackie" miałem na myśli wspomnienia po narkotykowej jeździe. Mało zostaje. Oczywiscie, w czasie gdy jest się naćpanym, wszystko wydaje się cudowne, itd. Ale potem nie ma wspomnień! Nie chodzi tutaj o dziury w pamięci - to pewnie mają ci, którzy już popłynęli daleko. Po prostu - jak narkotyk z organizmu wyjdzie, wszystkie te przeżycia stają się głupie, banalne. Ja próbowałem kilka razy narkotyków. Nic mi się nie stało, ale widziałem też ludzi, którym to zaszkodziło. Ostrzegam przed tym i to naprawdę nie dlatego, że tak jest correct, że trzeba ostrzegać. Zdołałem zrozumiec na czym polega zgubne działanie narkotyków: nie masz najmniejszej szansy zauważyć, że coś zaczyna być nie tak. Narkotyki nie powodują dużych zmian, tylko wprowadzają maleńkie modyfikacje w świadomości, postrzeganiu swiata, motywacji. Nie da rady tego objąć samemu, bo przecież zmieniają one narzędzie myslenia... Nikt ci też nie pomoże jakby co - bo narkotyki rozwijają wspaniale zdolność usprawiedliwiania się, kłamania, kręcenia. Ludzie, których znam i którzy mieli problemy z drugami pochodzą z najrózniejszych środowisk, biedni i bogaci, wykształceni i nie, mądrzejsi i głupsi - żadnej reguły. Towarzyski jestem, Warszawa to małe miasteczko, to sporo się naoglądałem. Dużo ryzykujesz Ciapek, jakby co. Pamiętaj o tym. Jak juz naprawde bedziesz chciał, to polecam zażycie narkotyku w dobrym towarzystwie, najlepiej gdzieś w naturze, gdzie jest miło, cicho i spokojnie. A i tak przekonasz się, ze lepsza jest dobra ksiażka. Banał, ale cóż - tak to jest. PS Polecam ksiązkę "Narkotyki" Witkacego. Jak kiedyś przeczytałem rozdział o papierosach, to dostałem torsji i długo nie paliłem ![]() |
|
![]() |
![]() |
#59 | ||
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A jednak nie. Brałem ,wiem co robić i wiedziałem jak i z kim i w jakim czasie i było OK. Nie zapomne wydm koło Łeby.:cool: I ja ze swojej strony chciałbym już to zakończyć AMEN. Wiem, że poruszyliśmy tutaj drażliwy temat i jeśli kogoś uraziłem to z góry przepraszam, chciałem po prostu czegoś niektórych nauczyć i opowiedzieć na podstawie mojej wiedzy na ten temat i przeżyć ![]() ![]()
![]() |
#60 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
co do seksu po amfie.. mam dziwne towarzystwo - nie znam dziewczyny ktora nie tylko da sie do lozka zaciagnac komus kto cpa, ale o znajomosci tez mozna spokojnie zapomniec... a kobiety inteligentne, ladne, obyte... co nie znaczy ze niedostepne - ale cpunkow nie toleruja
troche tak jak ja palaczy ![]() nad reszta wypowiedzi powinien zastanowic sie (GLEBOKO) psycholog - zwlaszcza teksty memorando... po takich tekstach nie jest dla mnie zadnym zaskoczeniem problem z kobieta - moge smialo przewidziec ze nie byl to ostatni raz bo najwyrazniej masz problem z okresleniem rzeczywistosci dziwny sie ten temat zrobil - tu jeden pali, tu drugi bierze - kurcze co ja tu robie... widze ze z mody wszylo picie - teraz trzeba cpac ch..!
![]() |
|
|