![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 | |
|
Guru
Data rejestracji: 01.10.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Wystarczy skopiować pliki wpa.bak i wpa.dbl z C:\windows\system32 na np.: dyskietkę a następnie po instalacji nowego systemu skopiować je z powrotem w to samo miejsce i zrestartować system. Ja proponowałbym jednak wykonać obraz zarejestrowanej wersji systemu, którymś z programów do tego celu i w razie potrzeby przywracać z niego system. W sposobie, który załączył kolega namor jest napisane, iż jest to w pełni legalne, dziwne bo w najnowszym KŚ ekspert jest napisane, iż jest to niezgodne z umową licencyjną ;). Pozdrawiam
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
Cytat:
Ciągle panuje założenie, że każdy ten archaiczny wynalazek posiada :cool: Pliki mam już na DVD nagrane razem z obrazem patrycji (ATI 8). Postanowiłem sprawdzić jak to się ma w praktyce z tymi plikami i zrobiłem ... zgadnijcie co formata próbuje pierw aktywować przez neta nie da się no to trick z plikami działa
|
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Guru
Data rejestracji: 01.10.2004
Cytat:
.Nawiasem mówiąc ten archaiczny wynalazek nie jednokrotnie uratował mi tyłek i to w 100% teraźniejszości . Nie za bardzo wiem komu przeszkadza w kompie napęd, który kosztuje 25 zł, a czasem może się przydać choćby do zapisania plików rejestracyjnych systemu . No, ale to tylko moje zdanie w tej kwestii ***8230; pozdrawiam
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Guru
Cytat:
trochę droższy
|
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Cytat:
Nie tylko Twoje - sam mam takie samo - napęd dyskietek czasem się bardzo przydaje - i po prostu warto go mieć - a jego cena jak wiadomo nikogo dziś nie doprowadzi do bankructwa Sam co prawda też ostatnio bardzo rzadko z niego korzystam - ale np. modernizując komputer czy kupując nowy, nie wyobrażam sobie, żebym go nie kupił, czy pozbył się posiadanego. Trochę gorzej sprawa wygląda chyba w laptopach - kiedyś były modele co posiadały zarówno CD, jak i napęd dyskietek - dziś chyba w części laptopów z niego zrezygnowano. Pozdrawiam ro29 |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja mam stacje dyskietek w komputerze tylko dlatego, ze moja mama czasami z niego kozysta
mnie on do szczescia potrzebny nie jest
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Guru
Data rejestracji: 23.08.2004
![]() |
moja stacja dyskietek zamiast siedziec w kompie to jezdzi w moim samochodzie od wrzesnia. Czeka az ja wezme i zainstaluje u siebie
![]() ale jakos mi sie nie spieszy bo nie jest mi potrzebna... |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zarejestrowany dla jaj
Data rejestracji: 25.11.2004
Co tak czepiliście się tej nieszczęsnej stacji dyskietek? Zaraz będą pytania, a dlaczego kopiować te pliki na dyskietkę, a nie np. na inną partycję, lub np. na płytę cd lub dvd, dalej dlaczego na +R i czy można na -R, albo na dvd ram?
U mnie siedzi stacja dyskietek, bo sobie z niej instaluję np. sterowniki do SATA
|
|
|
#26 | |
|
Aopenowiec
Data rejestracji: 14.04.2005
![]() |
Cytat:
System operacyjny a Windows to chyba coś innego ? Piszę to dlatego,że znajomy też miał takie klocki z nimi i na pytanie dlaczego te formaty odpowiedział ,,że jak wasza firma zrobi kiedyś system operacyjny to on przez rok nie sformatuje dysku"
|
|
|
|
#27 | |
|
Guru
Cytat:
![]() :cool: |
|