![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 | |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
przeniesc folder....jego sie ruszyć nie da !! ![]() ....ani jego ani nic co jest 'poziom wyżej'.... ee chyba sobie daruje...wkońcu to puste foldery, ukryje to g**** i tyle dobrze, że to na C: siedzi to sie kiedyś formata walnie tak czy siak poleci - ja tu rządze a nie komp
amiga500site Ostatnio zmieniany przez Patrix : 08.04.2005 o godz. 22:24 |
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 08.09.2004
![]() |
Spróbuj poprzez linie polecen. Wejdz do katalogu w ktrorym jest ten katalog (czy plik) i daj polecenie ".del" (zostaw w tym katalogu tylko to co chcesz usunac!)
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Uruchomieś w końce te usługi ?
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Pingwin specjalista.
Cytat:
|
|
|
|
#20 |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Start > Uruchom > servicem.msc
Szukasz usług wszystkich co w końcówce nazwy mają (RPC) i usługe Serwer. Klikasz na każda usługe prawym i URUCHOM. Po tej operacji powinieneś mieć już aktywne zakładki gdy klikniesz prawym na folder i właściwości.
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Guru
Data rejestracji: 29.06.2002
![]() |
Są takie dwa programiki o nazwach procexpnt.zip oraz WhoLockMe104.zip. Po uruchomieniu pokazują jakie odpalone foldery [czytaj też pliki] są używane przez jakie procesy. Przyznam, że raz nie mogłem wywalić pliku z ikonką okienka dosowego. Myślałem, że reset kompa pomoże...a tu to samo... tryb awaryjny tez zawiódł. Przy pomocy jednego z w/w programów zobaczyłem, że ów plik używany był przez proces explorer
. A przecież jak sięwinda odpala to od razu explorer jest też odpalany. Wystarczyło zakończyć ten proces, wejść do Total comandera i go po prostu usunąć. Czyż to jest nie prostsze od zabawy prawami dostępu, bawieniem się msconfigiem i modyfikacjami w rejestrze ?
|
|
|
|
#22 | |
|
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Cytat:
A kombinacje jakie tutaj sa wyczyniane to, az strach na to patrzec.Nie wiadomo w ogole czy ten biedny system to przezyje.
|
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Formatowiec...
Data rejestracji: 03.08.2003
![]() |
formac c:?? format d:??
|
|
|
#24 | |
|
BA/\//\/ED
Data rejestracji: 27.04.2003
![]() |
Cytat:
Oczywiście wymagfany do tego jest linux Najlepiej jakis LiveCD [bo bedziemy dysk "czyścić"]:Kod:
# dd if=/dev/random of=/dev/hda
|
|
|
|
#25 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 08.09.2004
![]() |
Patrix wyprobowales moze moj sposob ?
|
|
|
|
|
|
#26 | |||
|
Pingwin specjalista.
Cytat:
próbowałem też metoda cd/cd.. potem 'del folder' pytanie czy na pewno t/n ...t no i potem 'dir' a folder ma sie oki :/ Cytat:
zaraz sprawdze inne metody to wyedytuje posta update: Cytat:
![]() oj dzięki, że Twoja metode jako pierwszą wypróbowałem hehe pamietam robiłem już takie zabiegi ale te 'kill' i z głowy wyleciało ![]() folderu już nie ma @Piterniel thx na pewno Twoja metoda też działa... ale metoda Werona nie mieszała w sys ![]() PS na koniec napisze....nie spodziewałem sie tego po win2k3, gry zabiłem explorera, wywaliłem co trzeba to zrobiłem restart.... sys uruchamia sie ponownie a tu zonk BLUESCREEN ![]() portował mnie backup z zeszłej niedzieli
amiga500site Ostatnio zmieniany przez Patrix : 09.04.2005 o godz. 15:47 |
|||
|
|
|
![]() |
|
|