![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
Jak zarobić 50 tys. dolarów.
Ciekawy e-mail dostałem, były w nim załączniki, które tutaj zamieszczam. Widzieliście kiedyś coś takiego? Bo ja jestem sceptycznie nastawiony, ale kto wie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Forumator
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
IMHO typowa piramidka a w dodatku namawianie do spamu (co jest nielegalne)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Disce puer.
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Re: Jak zarobić 50 tys. dolarów.
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
Właśnie to samo stwierdziłem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Internet Addict na odwyku
Data rejestracji: 03.10.2002
![]() |
SPAM !!
Kasowac po zobaczeniu tematu listu !
Duron 1600MHz@2000MHz 1.625V | Abit NF7-S rev.2.0 | 1GB Geil DDR400 | Radeon 9800 SE@PRO 380/600@450/750 | Barracuda 160GB 8MB 7.7200 | LTR-40125S | SOHW-1693S |LCD 15" Sony SDM-X52 | Chieftec Matrix HiFi + PSU 360W DF |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 26.06.2003
![]() |
Ja mam lepszą propozycję na zarobienie 50 patoli ;-) Ukraść i sprzedać moje autko!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
RTS Widzew Łódź
Data rejestracji: 07.07.2000
![]() |
pobrałem otworzyłem i po pierwszej linijce juz wiedziałem ze to gówno prawda...
![]()
![]() |
#8 |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
*******y jakich malo, jak doszedlem do tej pani co to niby wygralo to przed oczami ukazala sie reklama jakies diety cud/taroty ktore dzialaja na podobnej zasadzie. zreszta to tak czy tak pewnien rodzaj piramidy i na dodatek w wersji spam
![]()
![]() |
#9 | |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
Cytat:
tak tylko pytam, jak mamy odebrać ? twoją odpowiedz ? czy to tak tylko dla naszej informacji ? (nie to żebym sie czepiał ..tylko tak pytam) "chcesz zarobić 12tys PLN ? ukradnij i sprzedaj auto mojego ojca ![]() ... kurde coś nie tak .. dopiero do domu wróciłem i juz sie czepiam ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Stały bywalec ;)
![]() |
macie to odbierać jako żart ^_^ wcale nie chcę żeby ktoś ukradł mi moje auto bo sporo na nie się wykosztowałem. Swoją drogą taki złodziej, któremu już by się udało buchnąć moją furę miałby z tego 96.600 Euro czyli zarobiłby swoje 50 tys dolców i jeszcze by mu sporo reszty zostało
![]() Ostatnio zmieniany przez Urelu : 06.07.2003 o godz. 00:02 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() |
Cytat:
A co do tego tematu to wiele jest takich firm polegających na łańcuszkach...nihil novil...i praktycznie 0 dają, a poza tym spam jest nielegalny...
Wszystko o Mkks Babia Góra Sucha Beskidzka - www.babiagora.prv.pl GG - 4040275 najlepszy polski film - Dzień Świra! I TY możesz pomóc: www.pajacyk.pl www.thehungersite.com Ostatnio zmieniany przez camfo : 06.07.2003 o godz. 01:03 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Stały bywalec ;)
![]() |
No tak cena już trochę spadła ale się nie orientowałem o ile bo po co ;-) Faktycznie najlepszy jest silnik: pojemność 4.2 litra V8 biturbo dający 450 czystych koników. Przyśpieszenie też powala 4.9 do 100 a do 200 km/h w 18 sekund. No "niestety" v max jest ograniczona elektronicznie do 250 km/h a jakby jej nie było to auto poleciałoby znacznie więcej. Wygląda świetnie: obręcze 19, lakier niebieski Mugello. W środku mam fotele Recaro w kremowej skórze, wszystkie systemy bezpieczeństwa, nawigację z wbudowanym telewizorem, telefonem i radiem cd z 10 głośnikami i subwooferem. Wszystko jest elektrycznie sterowane: lusterka, szyby, fotele, tylna roleta itp. Nie podobają mi się w nim 2 rzeczy ale już się przyzwyczaiłem. 5 stopniowy tiptronic chociaż nic mu nie można zarzucić wolałbym 6 stopniowy manual. A druga rzecz to ostre jak brzytwa hamulce. Jak pierwszy raz próbowałem możliwości nowego auta z moją mamą (pozdrawiam) na pokładzie to trochę się przestraszyła jak zobaczyła biały dym z okolic kół. Hamulce za szybko się grzeją ale ogólnie jest to luksusowa limuzyna, perfekcyjnie wykonana i pozwalająca mi czasami zaszaleć kiedy mam na to ochotę ;-))
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|