![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
[Member of Mayday]
Data rejestracji: 21.01.2003
![]() |
To w takim razie co to jest MultiDesk, bo gdy to włączę (load) to w trayu pojawia sie ikona 1 lub 2. Jeśli cos wiesz to byłbym wdzięczny za info, bo nie chce mi się tego obczajać ;P
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wiele pulpitow - cos na ksztalt linuxa
pulpity i ekrany nie maja za duzo wspolnego - mozesz miec jeden pulpit a wiele ekranow (domyslnie w Ati) mozesz miec wiele pulpitow na jednym ekranie i po prostu przelaczac sie miedzy nimi - rozwiaznie stosowane do wygodnego dzielenia i zarzadzanie otwartymi aplikacjami i ... do grania w pracy ![]() czyli - multidesk nie jest Ci w zaden sposob potrzebny do rozwiazanie Twojego problemu, ale moze sie okazac przydatny - jak ktos raz zacznie kozystac z tego rozwiazania to juz nie przestanie mnie osobiscie nie wciagnelo pod linem, a pod winda dziala to gorzej wiec tym bardziej nie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
[Member of Mayday]
Data rejestracji: 21.01.2003
![]() |
Chyba robie coś nie tak...
Od początku.. Zainstalowałem HV, ale chyba z tego nie korzystam ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jak masz klonowanie to HV Ci do nieczego nie potrzebne
HV jak zainstalujesz to zawsze uzywasz - to nie tryb wyswietlania tylko rozszezenie sterownika do zarzadzania wyswietlaniem na roznych ekranach wylacz klonowanie i zostaw somyslny sposob wyswietlania nie pamietam nazwy, nie jest to ani clone ani enchansed czy jakos tak (rozciagniecie pulpitu na wiele wyswietlaczy), wiec wybiez to co zostanie teraz masz do wyboru: - tryb teatralny - wylacz (nie fizycznie tylko w sterowniku) 2gi wyswietlacz i wlacz tryb teatralny albo to co ja uzywam - oba wyswietlacze aktywne - nie ustawiaj zadnego trybu wyswietlania - ma byc domyslny - nie wlaczaj trybu teatralnego - i tak nic nie da (powinien byc nieaktywny) - masz dwa wyswietlacze pracujace jakby niezaleznie wtedy wejdz w HotKeys i ustaw kombinacje do wyswietlanaia na konkretnym wyswietlaczu jak wlaczysz np film to daj go na fullscreen i uzyj kombinacji - okno fullscreen zostanie przezucone na wyswietlacz przypisany do danej kombionacji jak nic w danym momencie nie kazesz wyswietlac na tv to bedzie na nim widoczny fragment tapety pulpitu i nic wiecej generalnie: wylacz kolonowanie, bo nie o to Ci chodzilo - w klonowaniu nie mozesz pracowac na kompie jesli na tv jest fullscreen - bo na obu wyswiletlaczach musi byc to samo - w sumie wynika to z nazwy klonownaie ![]() nie wlaczaj tez rozciagnietego ulpitu, bo to sluzy do pracy na dwoch monitorach tojacych obok siebie - tworza wtedy jakby jednen monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.08.2002
![]() |
Witam
Posiadam 2 monitory i chciałbym aby na każdym monitorze miał inną tapetę, jak można to zrobić (bez instalacji programów zarządzajacych pulpitem). Posiadam kartę ati, hydravision nic nie daje, nie ma w ati control center możliwości ustawienia tapet. W acc mam ustawione monitory jako extended desktop mode. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|