Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 11.01.2009, 22:05   #1
Ricki
Guru

Data rejestracji: 14.06.2002
Ricki zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez markush81 Podgląd Wiadomości
Ricki napisałeś że używasz 9595 (same dobre opinie ale dla mnie trochę przydrogawy). A model 9565?
http://www.allegro.pl/item526817639_...595_od_ss.html

Z tego co pamiętam, to model 9565 był dostępny na rynku niemieckim i być może innych też, ale jak ja kupowałem swoją to w Polsce oficjalnie ich nie było. Technicznie jest to to samo co moja lub 9585 (taką ma mój ojciec), z tym że wydaje mi się iż nie posiada ona wyświetlacza LCD pokazującego higienę i naładowanie akumulatorka, a zapewne tak jak model 9585 posiada wyświetlacz diodowy (dwa pola zielone i jedno czerwone). Naprawdę dobrze się zastanów, czy nie warto dopłacić za bazę czyszczącą, bo ja sobie nie wyobrażam bez przerwy myć mechanizm pod wodą. A tak sprzęt wygląda z bliska: http://www.wrzuta.pl/obraz/aXxdtRZJ4u/
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
-braun.jpg  
Ricki jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 11.01.2009, 23:53   #2
markush81
Nowy na forum

Data rejestracji: 08.01.2009
markush81 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
No właśnie nic o modelu 9565 nie mogłem "u nas" znaleźć. Jeszcze niemieckie opinie trochę rozumiałem ale już holenderskie to czarna magia Wiem że baza czyszcząca to fajna sprawa ale to już różnica jakiś 250-300 zeta. Plus wymiana płynu co jakieś 30 dni. Mimo wszystko bardzo dziękuje za pomoc. I jeszcze jedno pytanie. Jest jakaś różnica w efektach golenia Twoją maszynką a maszynka taty?
I jeszcze jedno pytanie Z ostatniej chwili. Gdybyś miał wybierać między:
http://www.allegro.pl/item525335839_...ss_okazja.html
a tym:
to jaki byłby Twój wybór?

Ostatnio zmieniany przez markush81 : 12.01.2009 o godz. 00:08
markush81 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.01.2009, 09:25   #3
Ricki
Guru

Data rejestracji: 14.06.2002
Ricki zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez markush81 Podgląd Wiadomości
No właśnie nic o modelu 9565 nie mogłem "u nas" znaleźć. Jeszcze niemieckie opinie trochę rozumiałem ale już holenderskie to czarna magia Wiem że baza czyszcząca to fajna sprawa ale to już różnica jakiś 250-300 zeta. Plus wymiana płynu co jakieś 30 dni. Mimo wszystko bardzo dziękuje za pomoc. I jeszcze jedno pytanie. Jest jakaś różnica w efektach golenia Twoją maszynką a maszynka taty?
I jeszcze jedno pytanie Z ostatniej chwili. Gdybyś miał wybierać między:
http://www.allegro.pl/item525335839_...ss_okazja.html
a tym:
to jaki byłby Twój wybór?
Różnic między 9585, a 9595 nie ma jeśli chodzi o skuteczność golenia, jedyna różnica to wspomniany wyświetlacz i przycisk na stacji czyszczącej do szybkiego mycia w 9595. Co do wspomnianych aukcji to jednak wolałbym tą 9565 niż tą 590 cc, gdyż właśnie taki system golący miałem w swojej poprzedniej maszynce i folia była w niej delikatniejsza, a gdy akumulator miał się ku końcowi trzeba było uważać, aby przypadkiem nie rwała włosków z twarzy. To jest technologia z przed paru lat, a jedyne co zmienili to dziurki w siateczce na wzór Pulsonica. W serii 5 głowica porusza się wahadłowo przód tył i w ograniczonym stopniu ugina się dopasowując do twarzy, a w Pulsonicu to wszystko działa niezależnie i bardzo lekko. Dodatkowo w serii Pulsonic jest aku Li-Ion, a we wcześniejszej miałem zwykłe wodorkowe i padły po ok. trzech latach, do tego stopnia iż musiałem golić się na przewodzie.
Ricki jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.01.2009, 09:20   #4
Tchesiek
Nowy na forum

Data rejestracji: 15.01.2009
Tchesiek w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
U mnie w domq są 2 golarki Braun
Jedna to Braun SmartControl 4845 Golarka a druga to model wyższy od tej Braun 3773 Interface Golarka. Mam miękki zarost i one mi w zupełności wystarczą. Ale nie ukrywam, że zazdroszczę sprzętu powyżej

Ostatnio zmieniany przez Tchesiek : 15.01.2009 o godz. 09:34
Tchesiek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.01.2009, 13:28   #5
sheik
Nowy na forum

Data rejestracji: 17.01.2009
sheik w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Witam, przeczytałem praktycznie cały ten post i naprawdę dużo uzyskałem informacji. Z racji że Brouny podobno drażnią skórę, a ja mam wrażliwą ukierunkowuje się do Philipsa. Chciałbym przeznaczyć na golarkę do 300zł. Myślałem nad HS 8020 z balsamem, jednak jego dokupowanie będą kolejnymi kosztami. Innym typem, który bardziej mi pasuje jest HQ 7380. Z racji że macie większe doświadczenie prosiłbym o opinie oraz porady, może jakiegoś innego modelu. I jeszcze jedno... warto i pewne są zakupy z allegro? jak sprawdzałem to rónice między sklepami a allegro wynoszą 50-100zł

Liczę na waszą pomoc pozdrawiam.
sheik jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.01.2009, 15:07   #6
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
może być
bez kabelka i mycie pod wodą to warunki konieczne
ten model to spełnia
na allegro u dobrego sprzedawcy, oczywiście.
Stary 17.01.2009, 16:00   #7
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
i trymer
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.01.2009, 17:42   #8
sheik
Nowy na forum

Data rejestracji: 17.01.2009
sheik w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Dziękuję za błyskawiczne zainteresowanie w takim razie zdecyduje się na 7380, pozostaje znaleźć dobrego sprzedawce i skończyć z ciężkimi porankami

Jeszcze raz dziękuję i miłego weekendu życzę.
sheik jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.02.2009, 13:30   #9
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Mój stary Braun stary jak świat(5501) padł na amen.Czas na coś nowego w cence ok.200zł,na razie na celowniku BRAUN 4875 SERIA 340 czy może jest coś ciekawszego i lepszego?
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.02.2009, 15:55   #10
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Nie martw się, może z czasem uda Ci się mu to wyperswadować...
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.02.2009, 15:58   #11
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Rituś, czego straszysz porządnych ludzi
Stary 20.02.2009, 16:01   #12
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Jak straszę? Pocieszam...

Przecież koleżanka wyraźnie się zmartwiła oświadczeniem chłopaka, bo dobrze to się można ogolić tylko brzytwą/żyletką, a tak to będzie ją tylko w buzię drapał...
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.02.2009, 20:29   #13
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Jest co najmniej 69 powodów, dla których nie powinniśmy się interesować w co będzie drapał.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.03.2009, 10:31   #14
Tchesiek
Nowy na forum

Data rejestracji: 15.01.2009
Tchesiek w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
A ja mam ogromny problem ... Gdzie i za ile można kupić kabelek do łądowania Brauna tego o którym pisałem ;(. Jakoś nie mogę znaleźć. Nawet mój ulubiony sklep agd chyba nie ma (albo już nie potrafię szukać ... A może jakąś inną podobną polecicie? (golarkę oczywiście )
Tchesiek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.03.2009, 13:21   #15
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Z zasilaczem czasami są na Allegro i oczywiście odpowiednio droższe w serwisach.

http://www.allegro.pl/item588976360_...niebieski.html
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Tagi
golarka twardy zarost

Twoje uprawnienia: