Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 03.10.2009, 01:26   #1
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Telefon z Androidem pierwszym telefonem z darmową golarką!!!

http://www.androlib.com/android.appl...haver-jwx.aspx

A tutaj coś dla brodaczy: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=496050
pali jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 03.10.2009, 09:11   #2
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Stanley Podgląd Wiadomości
Witam

Mam takie teoretyczne pytanko - ile mniej więcej trzymają nożyki (w sensie, dobrze golą, lub jak kto woli, co ile czasu je wymieniać) w golarkach w przedziale cenowym 200-350zł? Zastanawiam się nad kupnem, ale nie wiem jak długo to działa, bo jeśli mam nożyki raz na 3 miesiące wymieniać to mi się nie opłaca... Z góry dziękuje za pomoc

Pozdrawiam
Stanley
Myślę, że z rok spokojnie przy codziennym goleniu. Mi o ile dobrze pamiętam wystarczyła na jakieś dwa lata, po czym zacząłem się zastanawiać nad szukaniem albo ostrzy albo kupnem nowej golarki (co ostatecznie zrobiłem). Tak więc rok-dwa spokojnie można liczyć.

Aha, mówię o Phillipsie trzy głowicowym. Nie wiem jak jest w tych płaskich.

neverending path to perfection..

Ostatnio zmieniany przez andrzejj9 : 03.10.2009 o godz. 10:26
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 03.10.2009, 09:46   #3
Stanley
noob

Data rejestracji: 26.02.2005
Stanley niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9 Podgląd Wiadomości
Myślę, że z rok spokojnie przy codziennym goleniu. Mi o ile dobrze pamiętam wystarczyła na jakieś dwa lata, po czym zacząłem się zastanawiać nad szukaniem albo ostrzy albo kupnem nowej golarki (co ostatecznie zrobiłem). Tak więc rok-dwa spokojnie można liczyć.

Aha, mówię o Phillipsie trzy głowicowym. Nie jest jak jest w tych płaskich.
Właśnie za takim Philipsem się rozglądam

Dzięki za pomoc, zielone leci

Pozdrawiam
Stanley
Stary 03.10.2009, 10:30   #4
marynarz
Guru

Data rejestracji: 01.05.2002
marynarz niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Philips podaje w manualu czas zycia glowic do dwoch lat. Niestety nie podaje przy jak czestym goleniu.
Stary 03.10.2009, 10:36   #5
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ludzie cywilizowani golą się podobno codziennie...
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 03.10.2009, 15:31   #6
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
oj, spokojnie 8-10 lat,
mój stary 18-letni philips wytrzymał cały okres użytkowania,
padły akumulatorki, ale nie głowice.
Stary 03.10.2009, 21:43   #7
joujoujou
Administrator
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
U mnie wytrzymuje niecały rok - ale ja golę cały swój (prawie) łysy łeb.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.10.2009, 20:36   #8
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
zalezy od zarostu - ja swojego philipsa mam juz 9 lat i wszystko zapowiada, ze pewnie kolejne tyle wytrzyma (puk puk...)
zadnych wymian czy innych konserwacji nie robilem
gole sie codziennie
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.10.2009, 14:44   #9
czechoj
Dziadek
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.06.2002
czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez nimal Podgląd Wiadomości
zalezy od zarostu - ja swojego philipsa mam juz 9 lat i wszystko zapowiada, ze pewnie kolejne tyle wytrzyma (puk puk...)
zadnych wymian czy innych konserwacji nie robilem
gole sie codziennie
Nożyki w moim philipsie wytrzymały ok. 2 lat tak samo trymer. Szarpią już i przy kilkudniowym zaroście golenie to mordęga. Przy codziennym ogarnianiu gęby dają jednak radę
Stary 13.10.2009, 23:44   #10
prolog
Nowy na forum

Data rejestracji: 13.10.2009
prolog w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Mam pytanie która golarka jest lepsza BRAUNA czy PHILIPSA

I jakie są pomiędzy nimi różnice...
prolog jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.10.2009, 00:11   #11
joujoujou
Administrator
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Poczytaj ten temat, są opisywane obie marki.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 18.10.2009, 15:33   #12
roku
Nowy na forum

Data rejestracji: 18.10.2009
roku w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Hej

no i ja się w końcu zdecydowałem na golerke elektryczną, mam kłopoty z goleniem gdyz wystepuje u mnie zapalenie mieszków włosowych mam nadzieję,że przez golarkę elektryczną (która podobno jest bardziej delikatna dla skóry) pomoże mi usunąć mój kłopot
choc podobno trzeba się przyzwyczaic do elektryka a i nie każda skóra temu podoła

no nic w każdym razie wybrałem
Philipsa chyba HQ 8290 moze ktos ją ma i może trochę o niej napisać jak się sprawuje lub może ktoś ma zbliżony model

dzięki za wszelkie info
pozdrawiam
roku jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 18.10.2009, 15:43   #13
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Philips trzyma poziom
skoro można ją myć i ma trzy głowice, i pracuje bez kabelka,
będzie dobra
sam Philips pisze w instrukcji obsługi,
że skóra potrzebuje nawet 2-3 tygodni na przestawienie
a więc nie zrażaj się.
Stary 18.10.2009, 15:45   #14
marynarz
Guru

Data rejestracji: 01.05.2002
marynarz niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Ja mam HQ 8250, bo za diody czy LCD szkoda doplacac. Spisuje sie calkiem niezle. Mysle ze to zasluga glowic HQ9.
Jak sie czlowiek postara to goli praktycznie do zera.
Stary 22.10.2009, 21:20   #15
roku
Nowy na forum

Data rejestracji: 18.10.2009
roku w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Hej

no może i tak z tymi diodami czy lcd w tym ze jest 100 różnicy między HQ 8290 a 8250
ale jeszcze wpadło mi coś takiego jak
Golarka PHILIPS RQ 1075 +STACJA MYJĄCA
w sumie o stacji myjącej już coś było
w sumie ta golarka już ma trochę inny kształt głowic golacych tzn inny korpus czy lepszy
cenowo są w podobnej cenie

heh albo zejsc o model niżej czyli do Philipsa 8170 i tu już mamy 300 zł nizej - opłaca się

dajcie znaka co myslicie
wiecie najgorzej boję się ze wydam trochę kasy a moja skóra nie przyjmie elektryka no i wiadomo cały zachód pjdzie na marne i do ... heheh a znam juz takie przypadki no ale też jak nie spr~óbuję to się nie przekonam
roku jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Tagi
golarka twardy zarost

Twoje uprawnienia: