![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Gość
|
n 7650
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
Data rejestracji: 29.03.2004
![]() |
400zł.. i te Twoje wymagania... Siemens M55 + Aparat ale z komisu
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ej no panowie, czemu mówicie, że w takiej cenie nie dostanie się telefonu? Wystarczy rzucić okiem na Allegro (a i normalnie w sklepach dostać można w podobnej cenie, jeśli ktoś nie chce na odległość kupować) i spokojnie się za tyle coś fajnego znajdzie.
Ja tradycyjnie poleciłbym Siemensa M55. Na Allegro nie przekraczają one raczej 400 złotych, a są naprawdę świetne. Kolorowy ekranik (bardzo dobrej jakości), oczywiście polifoniczne dzwoniki. Możliwość dołączenia aparatu fotograficznego (640 na 480 zdjęcia i naprawdę bardzo chwalone jeśli chodzi o jakośc), bardzo fajny wygląd a do tego ogromne możliwości konfiguracyjne. Zastanów się nad tym modelem, bo według mnie naprawdę warto. Sam zresztą, jeśli w ciągu miesiąca ERA nie przedstawi jakiejś ciekawej oferty na abonament, prawdopodobnie kupię sobie ten telefon osobno i do niego jakiś zestaw startowy na kartę. W tym momencie to chyba najlepsze rozwiązanie. ps: Ta oferta bardzo mi się spodobała i gdybym znalazł taką za ten miesiąc, to zapewne skorzystałbym z niej: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=26912541
|
|
|
#4 |
|
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
No, całkiem ładna oferta. Mogleś to wkleić wcześniej bym go wziął dla znajomej. Ja poluje dla niej na S55 lub M55
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() Ale spoko, zacznę teraz uważniej śledzić oferty, bo na tą poprzednią trafiłem przypadkiem, więc jak znajdę coś ciekawego, to dam znać.
|
|
|
|
#6 |
|
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
bierz SE 610
+ bluetooth + zaj****ta polifonia!!! ( polecam dzwonek starego 'matrix'owego ebonitowego telefonu)+ mozliwosc zmiany >temat'ow< telefonu - wyswietlacz w sloncu pozostawia duzo do zyczenia - taki se aparat foto :/ 630 po za lekka modyfikacja design'u, poprawione ma 'minusy' 610
|
|
|
#7 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
Ciekawe, czy jest coś takiego w Siemensie?
|
|
|
|
#8 | |
|
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
Wczoraj czytałem jeszcze jedną recenzję tego telefonu na internecie, a była ona tym ciekawsza, że autor od początku zaznaczył, że telefon mu się po prostu nie podoba i o wiele bardziej woli Sony. Ale mimo to w całym kilkustronicowym tekście nie znalazł się ani jeden zarzut wobec telefonu. To mi się spodowało, bo był to opis obiektywny, osoby, która nie była w żaden sposób oczarowana wyglądem samego aparatu, czy też producentem.
|
|
|
|
#10 |
|
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
ja juz doradzalem w innym topicu
T610 jest spoko, ale lepszy jest T630 jednak za drogi narazie jezeli chcialoby sie kupic pusty. A co do tematu naprawde malo telefonow z aparatem jest i takimi bajerami co chcesz Piterniel. Do tej kwoty mozesz sie zalapac na 6610 Nokię. Fajna ale bez foto.
|
|
|
|
#11 |
|
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
Ja polecałbym Siemensa S55. A z nowości, które może niedługo wejdą do obrotu to Siemensa S65.
Jabba |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
A co myślicie o wyborze
M55 i MC60 ? - też można dostać je za ok 400 zł
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
|
|
|
|
#14 |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
A Sony T68i ? co o tym myślicie ?
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.06.2000
![]() |
z S55 wypadaja klawisze - znam kilka takich osob