![]() |
Cytat:
a co do oc to sie zobaczy ale watpie czy [narazie] wyjde poza fsb 166 mhz i jakis 12x na mnozniku (chce miec mimo wszystko w miare cichego kompa) :P |
Cytat:
|
No to po miłej nocce ;) jakoś coś mi się poukładało i doszedłem do wniosku, że do tego Leadtek Winfast K7NCR18G-PRO widzę miłą alternatywę, a jest nią .....(kto zgadnie:piwo: :) ) EPOX 8RGA+. Do tego Antek 1700 (0,13?) i 512DDR w dwóch kościach.
To może teraz poradzicie mi odnośnie taniego , wydajnego i cichego wentylatora(nie chcę wodnego) i taniej , wydajnej i cichej(zasilacz) obudowy. |
Cytat:
|
Cytat:
<<< dlaczego w dwoch ?? szybsza jest ??? >>> <<< pozdr >>> |
z tgo co wyczytałem i zrozumiałem po to aby wykorzystać możliwości chipsetu i karty graficznej co jest na płycie(bo na normalną mnie narazie nie stać), jeżeli nie zrozumiałem po co są dwie kości ramu to niech mnie ktoś oświeci.
|
Cytat:
|
Cytat:
<<< oki, ale przy plycie ktora ja mamm, wyzej pisalem jaka >>> <<< jest roznica ?? mam zamiar dobawic jeszcze 500 ramu >>> <<< i co dwie kosci czy jedna ??? >>> |
Cytat:
|
Aby wykorzystać potencjał nForce2 (tryb dwukanałowy) musisz mieć DWIE kości pamięci i to takie same: wielkość, producent, numer serii.
W przeciwnym razie zalet nForce2 nie ma. 8) |
Cytat:
<<< ale co to jest to nForce2 ??? >>> |
Cytat:
1 Bank - V-DATA 256DDR 6NS 2 Bank - Wilk Elektronik 256DDR 6NS 3 Bank - Twin Mos 256 5Ns |
Proszeł mnie powiedzieć czy ta płyta nadaje siędo kręcenia ??http://www.proline.com.pl/shop.php?p...dUCRRkZD%3D%3D .Mam jewszcze jedno pytanko.Jak z chłodzeniem tego 1700 po tweaku ??Powinno byćjakieś "lepsze" ??
|
Z tego co slyszalem to po podkreceniu 1700+ do 2400 temperatura wzrasta tak srednio o ..... 5 stopni ^_^ Smiech na sali, nic tylko krecic. Oczywiscie dobre chlodzenie jeszcze nikomu nie zaszkodzilo (no moze mi, spac nie moge przy wlaczonym kompie, tak halasuje :D ) wiec jesli juz takie posiadasz, nie ma potrzeby kupowania nowego, lepszego.
|
<<< oki, raptor doszedl do pewnych wnioskow, podjal jakies decyzje >>>
<<< nie chcac zaczynac nowego tematu - bede kontynuowal >>> <<< ja chce sie przesiasc z AMD na Intela >>> <<< mam jakis 1000zl >>> <<< propozycje??? >>> <<< plyte chce wylacznie ASUS-a /sentyment/ >>> |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:56. |