![]() |
Cytat:
<<< MOther BOard, jak mam rozumiec - ASUS A7V 333 >>> <<< czy jakos tak >>> |
Jak kupisz juz Atlonka 1700+ tego z serii JUIHB to pojdzie juz z gorki.. :)
a krecenie procka jest dziecinnie proste, zapewniam...zwlaszcza takiego jak w/w. |
Cytat:
|
Cytat:
<<< mow mi jeszcze ja cie poslucham ^_^ >>> <<< mow tak jakbys to mowil blondynce >>> |
Cytat:
Nie ma chyba na rynku w tej chwili procka z takim stosunkiem cena/jakość jeśli brać pod uwagę możliwości O/C |
Cytat:
|
Cytat:
<<< wiesz cos wiecej na ten temat, jak to zrobic ??? >>> <<< mam zamiar z tego wzgledu wlasnie go kupic >>> <<< wart jest zakupu ?? >>> <<< pozdr >>> |
Cytat:
Athlon XP1700+ z serii JUIHB DLT3C ( chodzi na 1.5V) i kręcisz go jak chcesz! Zamiast inwestwoać w proca XP2200+ lepiej kupić dobre pamiątki np. 2x TwinMOS Takie jest moje zdanie. |
|
Re: Jaką płytę i procek?
Cytat:
zawsze to pozniej wstawic cos innego ;) |
Atlona 1700+ mozna spokojnie do 2400 krecic, tak wiec zakup jak najbardziej godny polecenia ;)
|
akurat zabiera zabieram z czytanie artykułów i na jakieś 20min nie będę się pokazywał, ale piszczie:)
|
dobry test plyt z nforce2 :)
osobiscie polecam antkaXP 1700+ potraktowanego fsb 166mhz (czyli w sumie procek 1826 mhz'cowy) oraz Epox 8RDA+ 8) ew. jak niechcesz krecic to wez antka 2000+ :chytry: |
Zobacz testy i porównania;
www.frazpc.pl www.benchmark.pl www.twojepc.pl Tam znajdziesz następne. 8) |
<<< widzisz, ja ma asusa A7V333 i AMD 1600XP >>>
<<< jestem baaardzo zadowolony >>> <<< ale 1100zl znacznie lepszy zakup zrobisz >>> |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:41. |