![]() |
A to wyzej to byl moj 1000 post... :fiu: :fiu:
No to ten jest 1001 - ho ho sam w to nie wierze.. Proponuje jakies :piwo: :piwo: :piwo: wypic... |
Cytat:
dowiedziałem się że warto wziąść antka 1700 ze względu na podkręcanie, kontynuj może twoje wypowiedzi coś mi pomogą w doborze płyty, może mnie przekonasz do ASUS'a ale z chipsetem nForce2 |
Cytat:
|
blabla
tu wystarczyla linjka - ze nForce2 to chipset NVidii ze zintegorwana karta graf klasy 2mx400(nForce) lub gf4mx440(nForce2) i niezlym systemem dzwiekowym (porownywalnym - a wg. mnie lepszym - niz live!) obslugujaca kilka nowatorskich technologii - informacje o ktorych znajdziesz jak poszukasz googlem |
chaintech
a co myslicie o chaintechu na nForcie
Sam mam Epoxa 8rda+ którego polecam z całego serca (do tego mam 1700 JUHB)ale zastanawiałem sie nad Chaintechem. Ktoś ma taką płyte, Najlepiej Zenitha, to prosze o jakies uwagi. |
Re: chaintech
Cytat:
|
za zgoda 'gory' wycinam z dyskucji bluzgi - caly post (bez zmian bedzie dsotepny w zalaczniku - i jesli ktos szuka marnej rozrywki niech tam siega - dalsza czesc dyskusji jak to jest zle od keidy jestem modem - na priv..
|
It isn't entertainment it is true. Wy you can't hear other people?
|
Ilość załączników: 1
tresc dyskusji w calosci
z 83 postow zostalo 54... |
Re: Re: chaintech
Cytat:
thx za ostrzezenie Ani mysle zmieniac zajefajnej płyty ale kolegę kusi i tak zamierzałem sie spytac w osobnym poscie co to za wynalazek A propo epoxa fajnie obeszli umowy z nvidia co do APU , ale brakuje SPDIF'a i Optica |
EEE Sig a tobie nie za bardzo to wycinanie poszlo ??!!
Gdzie w moich postach sa bluzgi CO?? |
zostal TYLKO temat
i nic wiecej - od uszczypliwej odpowiedzi esema zaczynajac na czymstam konczac - nie ciagnij tego tematu jesli masz cos do mnie to priv PS. doskonale wiem ze piszesz "Sig" po to zeby mnie wkurzyc - mister kawalik... |
Cytat:
O nie stary, za to sorka, powaznie, mam kolesia o nicku SIG. To nie bylo zamierzone. Myli mi sie podczas pisania. AMEN Wracajac do pytania, jak juz pisalem szukam dobrej plyty i proca, juz nawet koszta se podbije do 1,5 tys. - INTEL tylko |
to ci nawet odpowiem - swietna plyta byla jeszcze 4 miesiace temu asus p4b 533v (lub 'e' - a mozna ZADKO odstac wersje 've' - czyli i RAID i sieciowka i dzwiek) - na niej bez problemu (z marszu podkrecilem 2.53 na 2800...) - system jest stabilny, szybki - cichy - ten procek nawet podkrecony nie wymaga extremalnego chlodzenia (miedziany radiator rozwiazal sprawe)
tylko ze to bylo pare miechow temu - teraz sis'y rzadza.. moze wyjdzie kiedys nForce dla p4... (jesli juz nie wyszedl - nie interesowalem sie tym tematem od czasu zakupu sprzetu) |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:27. |