![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
nastapiła wielka zmiana planow
jako ze teraz mieszkam w akademiku a komp tam jest niezbedny bo net jest za free postanowilismy zlozyc kompa (brakowalo obudowy, klawiatury i monitora - monitor zalatwili kumple z pokoju).
poprzednie plany kupna samej zasilki ulegly zmianie i....... kupilem ![]() troche kosztowalo ale uwazam ze warto - oczywiscie stoi w domu a do akademola poszedl codegen pozdrwm Nikita_Bennet
Odrzucamy krolow, prezydentow oraz glosowanie. Wierzymy w zgode powszechna oraz kod wykonywalny D. Clark - Internet Wizard Ostatnio zmieniany przez Nikita_Bennet : 25.04.2003 o godz. 22:25 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
Ekstra ile dales i co ma ciekawego w srodku ??
![]() |
#3 |
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
coz dalem troche
wyszlo 530 zl ze standardowa zasilka 360W+passive pcf.
co ma? sa opisy na twojepc.pl - wersja middle a ja mam big'a zajrzyj na www.chieftec.pl mi sie podoba - w koncu duzo miejsca i celek 1,1 kreci sie na 1,5 na standardowym chlodzeniu, jest miejsce na chlodzenie wodne (moje obecne marzenie). duzo miejsca na cd-rom'y (zatoki 5,25x6), mozna zapakowac 6 twardzieli i wszystkie beda chlodzone bo jest miejsce na wentylatorki. kupa miejsca w srodku. mozna na tym siasc i nie bac sie ze sie rozleci ![]() zarabisty sposob zamykania bocznej blachy - dla mnie przydatny - klapka z przodu dobrze wykonana i funkcjoalna. obecnie przeciag robia w niej dwa wentyle 80x80 oraz 120x120, puszczone na 7 volta - w zupelnosci wystarczaja a mozna zapakowac wiecej. jak znajde chwile i pobawie sie ja naprawde to cos jeszcze dopisze bo ciezko cos powiedziec po kilu dniach uzytkowania. pzdrwm Nikita_Bennet
![]() |
|
|