Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 05.07.2005, 23:04   #31
rynek89
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 13.10.2004
rynek89 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Kiedyś czytałem kultowego juz KŚ, a teraz tylko Eksperta

rynek89 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 05.07.2005, 23:43   #32
*Vojtas*
USER FRIENDLY?

Data rejestracji: 15.02.2004
*Vojtas* zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
A pamięta ktoś z was takie pisemko jak KEBAB (tematyka C64 i Amiga) to dopiero była gazetka (czapki z głów).
A wracając do czasów współczesnych jak widzę, że do KS Expert jest dodany jakiś ciekawy program to kupuję. I to by było na tyle odnośnie tego tematu.

pozdr.
Stary 05.07.2005, 23:47   #33
Patrix
Pingwin specjalista.

Data rejestracji: 22.06.2002
Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez *Vojtas*
A pamięta ktoś z was takie pisemko jak KEBAB (tematyka C64 i Amiga) to dopiero była gazetka (czapki z głów).
A wracając do czasów współczesnych jak widzę, że do KS Expert jest dodany jakiś ciekawy program to kupuję. I to by było na tyle odnośnie tego tematu.

pozdr.
ja kiedyś kupowałem magazyn Amiga
Stary 06.07.2005, 00:53   #34
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez [*Vojtas*

pozdr.
Witam !
Pamięta, pamięta - o ile mu się przypomni

@*Vojtas* - dzięki za przypomnienie - jak pisałem moją wypowiedź, to zupełnie o nim zapomniałem

I tak w czasach jak prenumerowałem C&A, wpadło mi w ręce kilka numerów właśnie czasopisma Kebab. I jeśli dobrze pamiętam to niezbyt mi się spodobały - chyba był to za wysoki poziom dla mnie wówczas - wiem, że zdecydowanie preferowałem Commodore&Amiga.

ro29
ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.07.2005, 01:24   #35
*Vojtas*
USER FRIENDLY?

Data rejestracji: 15.02.2004
*Vojtas* zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez ro29
I tak w czasach jak prenumerowałem C&A, wpadło mi w ręce kilka numerów właśnie czasopisma Kebab. I jeśli dobrze pamiętam to niezbyt mi się spodobały - chyba był to za wysoki poziom dla mnie wówczas - wiem, że zdecydowanie preferowałem Commodore&Amiga.

ro29
Dzisiaj już tak dokładnie tego nie pamiętam, ale wydaje mi się, że Kebab'a w większości redagowali ludzie odpowiedzialni w tamtych czasach za polską DemoScenę dotyczącą C64 i Amigi. Ukazało się tylko kilkanaście numerów tego magazynu (a szkoda). Owszem to pisemko prezentowało w tamtych czasach bardzo wysoki poziom. Ci ludzie naprawdę wiedzieli, co można z tych maszynek wycisnąć i co najważniejsze jak to zrobić. Teraz już takich gazetek nie ma (no może Software i jeszcze kilka bardziej specjalistycznych by się znalazło )

pozdr.
Stary 06.07.2005, 01:39   #36
Ziele
.: AT90S2313 :.

Data rejestracji: 09.09.2002
Ziele zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Elektronika dla Wszystkich prenumerowałem 2 lata ale przestałem bo chyba im sie ciekawe pomysły skończyły. Czasem Elektronika Praktyczna ale to miałem w szkole za free bo miała prenumerate... w końcu na elektronice byłem Z komputerowych to mam razem raptem kilka sztuk (KŚ, PCWK, Internet i cd action) praktycznie wszystko jest na necie wiec nie kupuje.

Jak zrobić szybko sałatke z buraków? Wrzucić granata do BMW
Ziele jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.07.2005, 04:00   #37
MQs
Poważny używkownik

Data rejestracji: 16.02.2005
MQs zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Teraz czytam to na co mam ochotę - Google rulez.
Mam jeszecze parę numerów Bajtka, do których zaglądam jak się napatoczą - niezła sentymentalna jazda, aż się łezka w oku kręci (...kto by wtedy pomyślał...)
Stary 06.07.2005, 09:58   #38
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
hmmm.... jak tak sięgacie pamięcią wstecz, to i ja sporo rzeczy kolekcjonowałem..

Zaczynając od "początku" do Bajtka miałem praktycznie wszystkie numery (niestety już się ich w międzyczasie pozbyliśmy), potem C&A (wszystkie), Amigowiec (wszystkie) i jeszcze jedna gazeta, której tytułu już nie mogę sobie przypomnieć.

Z magazynów o grach pamiętam: Computer Studio Gry (wszystkie numery), Top Secret (wszystkie numery do pewnego momentu - te nowsze już mi się tak nie podobały) i ... no znowu jeszcze coś, ale nie mogę sobie przypomnieć.

Potem zaczęła się "era" Świata Gier Komputerowych, którego również mam wszystkie numery oraz Secret Service (również wszystkie). Tu z pewnym sentymentem wspominam czasy, kiedy kupowałem obydwie te gazety, bo wtedy komputer był dla mnie czymś innym niż dzisiaj. To jeszcze było coś wyjątkowego, nie tak rozpowszechnionego jak dzisiaj...

W międzyczasie zaczął wychodzić Komputer Świat, którego mam prawie wszystkie numery, oraz Komputer Świat Gry, którego do pewnego momentu kupowałem. A także Niezbędnik, którego kupuję do dziś.

Do tego od czasu do czasu zdażyło mi się kupić CD-Action i robię to nawet i dziś, ale tylko dla samej gazety, bo płyty już specjalnie mnie nie interesują.

Do tego dochodziło zawsze sporo gazet pozakomputerowych - Focus, sporadycznie Wiedza i Życie i trochę innych. Z tego, co teraz kupuję regularnie wymienić mogę właściwie tylko Men's Health.

Problem też w tym, że ostatnio coraz więcej gazet kupuję praktycznie tylko z przyzwyczajenia, bo i tak nie mam czasu, żeby się w nie wczytać. Pamiętam, jak kiedyś każde nowe wydanie czytałem praktycznie od deski do deski, a teraz przez to przyzwyczajenie tylko odkładam je aż to zrobię. A niestety, nie ma już po prostu na to czasu..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.07.2005, 13:50   #39
polakT
inżynier systemowy

Data rejestracji: 07.07.2004
polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
PCWK i CHIP - sporadycznie, jak nie mam co rbic w ciapongu , ale ostatni EDW i AUDIO raz nie moge zapomnieji o Małym Modelarzu
polakT jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.07.2005, 13:58   #40
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
ja kupuje babskie gazety z filmami DVD

gazetę oddaje jakiejkolwiek babie (zawsze zachwyt ^_^ ) a film do kolekcji
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.07.2005, 15:46   #41
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter
ja kupuje babskie gazety z filmami DVD

gazetę oddaje jakiejkolwiek babie (zawsze zachwyt ^_^ ) a film do kolekcji
Te gazety nie są takie złe... Na nudnym wykładzie nie raz mi życie uratowały Zawsze znajdzie się jakaś dziewczyna, która taką rewelacje ma przy sobie. Inna sprawa, że to starcza na 5 góra 10 minut, aż przejrzę obrazki...

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.07.2005, 15:09   #42
Unit
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 21.02.2005
Unit w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Na samym początku kupowałem Secret Service i sporadycznie Gamblera. Potem przyszła kolej na CD-Action. Jakiś czas temu przestałem jednak kupować to pismo, ponieważ nie interesuję się grami tak jak kiedyś.

Obecnie czytam Chipa i PC World Komputer.
Unit jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.07.2005, 21:53   #43
Mily_
Formatowiec...

Data rejestracji: 03.08.2003
Mily_ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Playboy, Ckm... a tak na poważnie to Playboy, CKM... i do tego Chip
bardziej podniecające i interesujące"
Donna Watsonon
Mily_ jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.07.2005, 22:33   #44
Burak_PL
..

Data rejestracji: 14.07.2004
Burak_PL zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
CDA Basket czasem Chip lub KŚ lub Expert od czasu BravoSport lub Boksera
Stary 08.07.2005, 01:10   #45
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cats, Extasy, Polki w Łóżku. ^_^

A tak poważnie to:
PCWK, Chip, KSExpert, pisma o telefonii komórkowej, Fantastyka, Metal Hammer (PL), to brat mi z Polski przysyła, tu kupuję Metal Hammer (UK), Terrorizer i Rock Sound, czasem What Satellite & Digital TV.
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: