Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   jaki magazyn kupujecie (https://forum.cdrinfo.pl/f5/jaki-magazyn-kupujecie-54003/)

begieo 05.07.2005 12:31

jaki magazyn kupujecie

Kupiłem nowego Eksperta i niestety doszedłem do wniosku, że jest to magazyn przeznaczony na pewno nie dla mnie, być może dlatego że właśnie nie jestem ekspertem komputerowym i moje zainteresowania informatyczne nie są tak szerokie... Kiedyś kupowałem Komputer świat :) :) i powiem szczerze że nie był taki tragiczny, chociaż znów ten magazyn przeznaczony jest raczej dla laików, niektóre porady wołały o pomste do nieba
Sam nie wiem. Napiszcie jakie gazetki prenumerujecie, kupujecie może ktoś bedzie nawet w stanie polecić mi coś ciekawego... ?

wolfen3 05.07.2005 12:33

ja kiedyś prenumerowałem Bajtka i Top Secret :) a potem to juz...loozem kupowałem Entery, Pc World...psx extreme :) chip

kraluk 05.07.2005 12:35

Cytat:

Napisany przez begieo
Napiszcie jakie gazetki prenumerujecie, kupujecie może ktoś bedzie nawet w stanie polecić mi coś ciekawego... ?

Z ciekawszych mogę Ci szczerze polecić PC World Komputer i Chip:)

B@rtek 05.07.2005 12:39

PCWK :D

Ale ja wolę Magazyn Rowerowy :)

P.S.
Nie było napisane, że maja byc komputerowe :P

MacGyver 05.07.2005 12:41

Kiedyś był to Komputer Świat ale po długim :ysz: czasie stwierdziłem, że piszą tam same podstawowe rzeczy które ja już dawno opanowałem, więc zacząłem prenumerować Chip'a. Po 2 latach zrezygnowałem z prenumeraty bo większość co tam piszą da się znaleść w Internecie a co ciekawsze artykuły są umieszczane w archiwum na stronie Chip'a.
Aktualnie nic nie kupuje/prenumeruje :)
Do przeglądania nowości z branży IT wystarcza mi CDRinfo oraz subskrypcja newsów na chip.pl :)

begieo 05.07.2005 12:42

fakt :-) chodzi mi oczywiście o gazety o tej tematyce (kompy), coś z pogranicza Eksperta i słynnego, legendarnego już Komputer świata

para 05.07.2005 12:45

Kiedyś regularnie czytałem Entera i Chipa.

Obecnie wystarcza mi dostęp do internetu i listy dyskusyjne - powód jest prozaiczny
jest to tańsze, nie mam gór makulatury w domu no i aktualniesze od gazet komputerowych.

Pozdrawiam

Loczek 05.07.2005 12:47

Ja mam w domu okolo 400 szt. Auto Świata :) W tym pare z 1995 r.

andrzejj9 05.07.2005 12:49

Pytasz kupujemy? No to ja cały czas kupuję Komputer Świat i ostatnio Komputer Świat Testy i Chip Testy. Natomiast jeśli chodzi o czytanie... no cóż, powiedzmy, że w mojej szawce z rzeczami odłożonymi do przeczytania w wolnym czasie już dawno zaczęło brakować miejsca.. ;)

Berion 05.07.2005 12:52

Cytat:

Napisany przez wolfen3
ja kiedyś prenumerowałem Bajtka i Top Secret :) a potem to juz...loozem kupowałem Entery, Pc World...psx extreme :) chip

Ehh... TopSecret ... chlip, chlip... ... ...
Obecnie nie kupóję żadnego magazynu PCtowego... Żaden nie przypadł mi do gustu, a "growe" tym bardziej. Szkoda... ...

if22 05.07.2005 12:53

Cytat:

Napisany przez MacGyver
Kiedyś był to Komputer Świat ale po długim :ysz: czasie stwierdziłem, że piszą tam same podstawowe rzeczy które ja już dawno opanowałem, więc zacząłem prenumerować Chip'a. Po 2 latach zrezygnowałem z prenumeraty bo większość co tam piszą da się znaleść w Internecie a co ciekawsze artykuły są umieszczane w archiwum na stronie Chip'a.
Aktualnie nic nie kupuje/prenumeruje :)
Do przeglądania nowości z branży IT wystarcza mi CDRinfo oraz subskrypcja newsów na chip.pl :)

Zgadzam się w 100%, na wakacje jak nie mam dostępudo netu to czasami kupię jakąś gazetkę, ale tak jak mam dostęp do netu to niczego nie kupuję.

mgit 05.07.2005 12:57

A ja tam nie kupuje żadnych gazet ;)

rosol 05.07.2005 12:57

Ja polecam CHIP. Kupowałem to przez ponad 3 lata. Kiedys tez prenumerowalem komputer swiat i PCWK. Ale od kiedy mam stałe łącze (neo) zrezygnowalem z kupowania jakichkolwiek gazet. A moze macie jakis dostep do zeskanowanych numerow PCWK i CHIP ?

IceManSpy 05.07.2005 12:57

Regularnie:
Komputer Swiat Gry (czasem sa fajne gry)
Twoj niezbednik (fajne programiki maja)

czasem Auto Tuning Swiat

pawelblu 05.07.2005 12:58

Po co kupowac. Zwykle jak chce cos wiedziec to tego szukam w necie i czytam. Tak jest szybciej, latwiej, taniej ...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:42.