![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 10.05.2004
![]() |
@Wawelski
Co do wyświetlania tekstów piosenek to niestety nie ma takiej opcji. Wyświetla pasek postępu utworu, jakość, częstotliwość w jakiej jest nagrany, jakiego typu jest plik, który jest w kolejce w katalogu, nazwę, rodzaj muzyki, nazwę folderu z jakiego pochodzi ( czyli zazwyczaj nazwę płyty ) ( załączam jpg z testu na benchmark.pl) Co do nagrywania...tak oczywiście nagrywa dźwięk z FM , wbudowanego mikrofonu, lub z wejścia liniowego, bezpośrednio do plików .mp3 w jakości (do wyboru): 192, 160, 128 lub 64 kbps - stereo 44KHz. Ostatnio zmieniany przez Dorian : 10.06.2005 o godz. 17:14 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Guru
Data rejestracji: 10.10.2004
![]() ![]() ![]() |
@Wawelski
Widzę że u Ciebie ten sam problem co u mnie ![]() @Dorian Gdybyś znał plusy u minusy wysunięte z własnych obserwacji tego mPio przed jego kupnem to czy byś go kupił? Czy wart jest swojej ceny? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Na emeryturze
Data rejestracji: 27.02.2004
![]() |
Hmm, chcialem poszukac poprzedniego tematu o odtwarzaczach mp3, ale skoro juz ktos zdazyl zalozyc nowy. To co sadzicie o tym odtwarzaczu? http://iriver.pl/spec.php?prodname=H10 Warty uwagi, czy nie warto sobie nim nawet glowy zawracac, jego cena to gdizes kolo 1000zl
![]()
![]() |
#19 |
Wymiatacz
![]() |
@Matefusz
Szczera odpowiedź: raczej nie ![]() ![]() @piotrek Na wstępie witam kolegę z rodzinnego miasta ![]() Nie wiem co do Irivera - w ręku nie miałem...ale może pomoże Ci ten test: http://www.mediatune.pl/content.php?article.49 EDIT co do Mpio....gdyby miał wypukłe przyciski naprawdę byłbym w 100% zadowolony. Touchpad dla kogoś dość często w rozjazdach jest poronionym pomysłem. Wyciągać Mpio z kieszeni i bawić się na oczach wielu obcych osób stanowi dla mnie w nocnych pociągach pewnego rodzaju problem...W kieszeni ciężko ten touchpad wyczuć... Ostatnio zmieniany przez Dorian : 10.06.2005 o godz. 18:13 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Na emeryturze
![]() |
@Dorian Thx za artykul, bo fajny nawet
![]() BTW Ile masz lat, albo gdzie sie uczysz, o ile jeszcze sie uczysz ![]()
![]() |
#21 |
Wymiatacz
![]() |
@ piotrek
Heh ja już stary jestem ![]() Co do Ostrowa chodziłem do 2jki a potem do Iwszego LO. Dalsza edukacja już nie w Ostrowie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Na emeryturze
![]() |
Heh, to naprawde jestes juz "stary"
![]() ![]() A tak do tematu, to ja zamierzam wlasnie sobie kupic tego iRivera H10. Wiem kiedys pisalem ze mam zamiar dokonac zakupu Zen'a Micro, ale jakos nie wyszlo, a teraz mam juz fundusze na zakup takiego playerka ![]()
![]() |
#23 |
Always newbie
Data rejestracji: 14.11.2003
![]() ![]() ![]() ![]() |
Właśnie poczytałem o iAudio x5 - i jak na razie prowadzi w rankingu (najchętniej w wersji z dodatkową literką L - czyli powiększona bateria).
Szkoda, że coś za coś (AFAIK nie ma hosta USB - ale za to obsługuje FLACa - a obsługa jakiegoś bezstratnego formatu to dla mnie ogromny plus) ![]() Generalnie polecam stronki i fora na nich: iaudio.pl iriver.pl Update X5 ma hosta USB (ale niestety nie obsługuje mojego aparatu - ale może się to zmieni z następnymi wersjami firmware). I do tego do jutra jest promocja - 15% zniżki. Ale i tak nie mam kasy - więc pewnie poczekam na wejście X5L i jakąś promocję na niego i może już za trzy lata będę miał fajny playerek mp3 ![]()
Ludzie tak bardzo lubią oszukiwać się wzajemnie, że wymyślili rząd, by robił to za nich. WAŻNE Ostatnio zmieniany przez Wawelski : 11.06.2005 o godz. 20:36 |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.09.2005
![]() |
Coz mysle ze nowy iPod video pobil teraz wszystki odtwarzacze... Apple goni jedynie sony ale jeszcze bez kolorowego wyswietlacza...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Always newbie
Data rejestracji: 14.11.2003
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Ten iPod co najwyżej dorównuje w niektórych miejscach X5. Niby odtwarza video - ale żadnego normalnego formatu (ani divx ani xvid nie ugryzie). Pod względami mutlimedialnymi przegrywa za to znacząco z całą starą serią iRivera PMP. Obecnie liderem w przenośnych multimediach jest iAudio A2 (czterocalowy wyświetlacz, AV in/out, OTG itd). A Sony to niby z czym konkuruje?
Ludzie tak bardzo lubią oszukiwać się wzajemnie, że wymyślili rząd, by robił to za nich. WAŻNE Ostatnio zmieniany przez Wawelski : 03.12.2005 o godz. 08:04 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|