![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
| Zobacz rezultaty głosowania: Jakiego używasz programu do obsługi poczty ? | |||
| Outlook 2002 (lub inny dołączony do Office) |
|
5 | 6.94% |
| Outlook Express 6 ( lub inny dołączony do Windows) |
|
37 | 51.39% |
| The Bat |
|
10 | 13.89% |
| Eudora |
|
2 | 2.78% |
| Pegasus Mail |
|
0 | 0% |
| Mozilla |
|
2 | 2.78% |
| IncredMail XE |
|
5 | 6.94% |
| korzystam z poczty na WWW |
|
4 | 5.56% |
| inny (jaki?) |
|
6 | 8.33% |
zadnego - to dla ciebie Master add: Sid The Rat
|
|
1 | 1.39% |
| Wszystkich głosów: 72. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 | |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Gość
|
OE6
|
|
|
|
#18 |
|
RTS Widzew Łódź
Data rejestracji: 07.07.2000
![]() |
ja uzywam od samego początku the bata... nie powiem czy to najlepszy program do poczty bowiem nic innego nigdy nie uzywałem... tak wiec nie moge porównać...
|
|
|
#20 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.06.2002
![]() |
Netscape Mail
|
|
|
#21 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 06.02.2003
![]() |
Ja używam OE 6 (jak z resztą większość. Nie chce mi się instalować innego
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
i niestety dzieki temu ze wiekszosci sie nie chce - a mamy tu przeciez ten bardziej zaawansowany wycinek spolecznosci komputerowej - to M$ ma taka pozycje jaka ma - bo po co robic program skoro i tak wszyscy jada na wbudowanym w MS Windows gotowcu?
eh... a tak wszyscy anrzekaja na MS... no to teraz wiecie
|
|
|
|
#23 |
|
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
ja na przykład ..Sid
dla dobra nas wszystkich gdy dzwonie do innego miasta ze stacjonarnego telefonu ..to wybieram zawsze inny prefix niż 1033 !! zeby nie wspierac Tepsy !
|
|
|
#24 |
|
Pilot oblatywacz
Data rejestracji: 12.05.2002
![]() |
a ja korzystam z MS Outlook.
OE uzywam tylko do grup dyskusyjnych
|
|
|
#25 |
|
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
a ja tam uzywam mało popularnego sylpheeda claws w32 /konwersja z *xowatych/ i razem z hamsterem to jest IMO najlepszy klient poczty-czytnik grup dyskusyjnych / jako wadę można by zakwalifikować to ze nie lubi do bólu html-owych listow ale jak dla mnie to zaleta tak samo jak to zę jest mały i szybki i niema żadnych problemow zkodowaniem i takimi tak rzeczami jak poprawne cytowanie do czego np Oekspres bez fixów nie jest zdolny/
noworyta jako czytnik tez jest dobra ale u mnie przegiela palę i przestała kolaborować po upgrade wersji z windą xp więc musiałem poszukać czegoś nowego i tak jakos znalazłem sylpheedika co pozwolio mi zrezygnowac też z zrodzynkowanego the bata /i tak oto stałem się bardziej legalny /
|
|
|
|
#26 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja chwilowo rowniez uzywam Outlooka, ale przez pewien czas uzywalem i wlasnie przymierzam sie do powrotu do IncrediMail. Naprawde podoba mi sie ten program i wedlug mnie jest duzo lepszy od Outlooka. Widzialem w ankiecie, ze jeszcze trzy osoby go uzywaja i mam do Was pytanie. Czy nie wiecie, jak mozna listy z IncrediMail zaimportowac z powrotem do Outlooka? I czy w ogole jest to mozliwe? Jest to wlasciwie jedyny powod, dla ktorego nie uzywam teraz tego programu. Boje sie, ze jezeli kiedys z jakiegos powodu chcialbym wrocic do Outlooka to stracilbym wszystkie listy.
|
|
|
#27 | |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
zapewne z netia. maja jednosekundowe naliczanie na rozmowy zamiejscowe. a uzywam the bat!.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 15.02.2003 o godz. 22:58 |
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
Cytat:
niemam podpisanej .. ja mam DIALOG ... i dzwonie przez DIALOG
|
|
|
|
#29 | |
|
Forumator
Data rejestracji: 21.11.2001
![]() |
Cytat:
Mam podobne zdanie jak Ty andrzejj9. Incredi wydaje mi sie lepszy od Outloock'a i te fajne mozliwosci latwego tworzenia papeterii..., ktorych gotowych (bardzo ladnych z reszta) mozna zassac ze stronki producenta bardzo, bardzo wiele. A co do importu na Outloock'a, to sam nie wiem. Ale ja ryzykuje Program wart jest tego ![]() Pozdrawiam artoor
|
|
|
|
#30 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 05.09.2002
![]() |
Zdecydowanie The Bat! Chociaz nigdy nie probowalem innych poza Outlook'iem. W kazym razie Outlook'a nie polecam nikomu.
|
|
|
|
![]() |
|
|