![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
| Zobacz rezultaty głosowania: Jakiego używasz programu do obsługi poczty ? | |||
| Outlook 2002 (lub inny dołączony do Office) |
|
5 | 6.94% |
| Outlook Express 6 ( lub inny dołączony do Windows) |
|
37 | 51.39% |
| The Bat |
|
10 | 13.89% |
| Eudora |
|
2 | 2.78% |
| Pegasus Mail |
|
0 | 0% |
| Mozilla |
|
2 | 2.78% |
| IncredMail XE |
|
5 | 6.94% |
| korzystam z poczty na WWW |
|
4 | 5.56% |
| inny (jaki?) |
|
6 | 8.33% |
zadnego - to dla ciebie Master add: Sid The Rat
|
|
1 | 1.39% |
| Wszystkich głosów: 72. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#46 | |
|
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
Cytat:
ja polecam sylpheeda/ tylko że koniec z wysyłaniem emaili w htmlu bo on nie robi tego ale dla mnie to zaleta, bo nie lubię emaili w których jest jedno zdanie i zajmują 200kb bo tapetka fikuśna jest / jest naprawdę dobry w sumie jet i do niego słownik pl / aspell 9 mb / i i gnu pgp i wiele innych dodatków / wygląd mozan zmieniać bo to jest oparte na gkt+/ i ma zaawansowane mozliwości filtrowanie i tworzenia nowych akcji aha i jest spolonizowane pozdro
Ostatnio zmieniany przez cana : 20.02.2003 o godz. 09:10 |
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
=F=
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Przemas, zapodaj sobie Operę wersja 6.05j (najlepiej z javą jeśli nie masz) i po kłopocie: szybka przegladarka www + klient pocztowy, który powinien Cię usatysfakcjonować.
ftp://ftp.sunet.se/pub/www/clients/O...32plen605j.exe Miłego dnia |
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Łaskobójca
![]() |
Cytat:
![]() zreztą polecam operki 7-mki bo sa fajniutke pozdro
|
|
|
|
|
#49 |
|
=F=
![]() |
Cana, mam wersję 7.01. Ale jak ustawić, by wyglądało jak w 6.05, tzn. panej z oszczególnymi kontami (gdzie się je wybiera), jak rozselekcjonować poszczególne konta - jak przychodzi list, to nie bardzo wiem, na które konto. I jak zmieniać aktywnego użytkownika.
Dołączam screena - chyba że u Ciebie inaczej to wygląda. Co to jest "mod Bork"? Miłego dnia |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Łaskobójca
![]() |
1. mod Bork to żartobliwa odpowiedź na podgryzanie opery na stronie msn.com ) w sumie jest to opera 7.01 z milusim tłumaczem z microsogtowego na operowe / w stylu kucharza z muppetów -> dobre polecam
/2. nie wiem jak to zrobić z klientem pocztowym M2 bo nie używałem go w sumie nigdy / the bat , noworyta, sylpheed to progsy które pod windą używam do poczty i grup/ a opery używam tylko jako przeglądarki zamiast IE/ razem z getrighetm jako downloaderem bo ten operowy nie jest mistrzostwem świata pozdro
|
|
|
|
#51 |
|
=F=
![]() |
Opera 6.05 wygląda jak na obrazku poniżej. Widać zakładki dla poszczególnych kont (aktywna akurat dla konat Fantomas
)Taki układ jest możliwy w operze 7.01? |
|
|
|
|
|
#52 |
|
wafel
Data rejestracji: 06.12.2000
![]() |
operę mam zainstalowaną [jako defaultowa przeglądarka] - ale jej klient poczty mi nie pasi.
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 05.09.2002
![]() |
Tak pisaliscie o tym Incredi Mail XE, ze postanowilem wyprobowac go. Po wyprobowaniu stwierdzam, ze zostaje przy The Bat. Ogolnie programik nie jest zly ale nie lubie wysylac ludziom bajeranckich maili po kilkaset kilo. Takie maile to sa dobre na zyczenia czy cos podobnego ale nie na zwykle wiadomosci (to jest oczywiscie moje zdanie). Nadal The Bat RULEZ
|
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Forumator
Data rejestracji: 21.11.2001
![]() |
Cytat:
Mysle ze nie bedzie takiej potrzeby, ale jesli mialaby sie przytrafic... moze sie przydac. Wszystkich zainteresowanych zapraszam do zrodla ![]() Pozdrawiam artoor
|
|
|
|
#55 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
wlasnie sciagam i teraz nie ma juz zadnych przeciwskazan, zebym wrocil do IncrediMail. W koncu, bo juz sie stesknilem
|
|
|
|
#56 | |
|
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Cytat:
|
|