![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
to ja wypiszę co mam na liście w Winampie teraz:
![]() 1. Charles Mingus - Cumbia & Jazz Fusion - właśnie kończy się 2. Beastie Boys - Body Movin' - Fat Boy Slim Remix - za chwilę 3. Rocca - Les Rues de Bogota 4. Fabolous - Not Give a Fuck 5. Fabolous - Respect 6. Angie Martinez - Waitin' on Feat Petey Pablo 7. Looptrop - Don't Hate the Player 8. Soundkail feat. Kistor & Dynam - Mujahydin' 9. Frank Zappa - The Gumbo Variations (Hot Rats) - gdzie Ian Underwood zagra na saxie 10. Pet Shop Boys - Go West 11. Świetliki - Chmurka 12. Depeche Mode - World in My Eyes 13. Modest Mouse - Gravity Rides Everything 14. T. Waits - Rainbirds no i pewnie wtedy jeszcze się prześpię z godzinkę ![]() (a wybór muzy jest prawie przypadkowy )life is beautiful Ostatnio zmieniany przez pali : 27.06.2003 o godz. 04:29 |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Re: Jakiej muzyki słuchacie?
Cytat:
Buxtehudego ostatnio. J.S Bacha. sonaty Corellego. Troszeczkę o Beethovena zachaczam ostatnie kwartety (rewelacja). Chopina w wykonaniu Rubinsteina. Troszkę Schonberga i Weberna ze Schnitke. Maydaya. Koncert techno z electro steff i amnesia i soungarden. bjork Vangelis Jean Michel Jarre. Filomwej dużo. Winton Marcalis. Jaaz mainsteram. Jaaz z lat 85 do 90. Black Sabath. metallica. I polskiej dużo. w sumie wszystkiego z przewagą poważnej muzyki opartej na sonoryźmie (górecki itd)
Dotyk idący daleko poza definicję słowa instynkt...Julio Cortazar Ostatnio zmieniany przez memorando : 27.06.2003 o godz. 11:05 |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
=F=
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Najchętniej - muzykę barokową.
Lubię też zakosztować trochę jazzu - Pat Metheny i podobne, ale nie nowoczesny. Trochę rocka czasem też nie zaszkodzi: P.Flod, Marillion, U2 i inne. Teraz właśnie słucham parit i chorałów Bachowskich w wykonaniu Tona Koopmana - odpływam... Ostatnio zmieniany przez Fantomas : 28.06.2003 o godz. 22:02 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Nadszyszkownik
Data rejestracji: 27.09.2002
![]() |
Moje ostatnie odkrycie - Audioslave.
Fani Soundgarden i Rage Against The Machines, musicie to mieć
|
|
|
#6 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
tez to musze miec
![]() mialem jedna plyet w reku - ale uciekla zanim ja zdazylem 'przywiazac' - do dzis zaluje
|
|
|
|
#7 |
|
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a mi się ostatnio spodobało The Music - ale też nie mam swojej kopii, na imprezie słyszałem
Słyszał to ktoś? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 04.02.2003
![]() |
techno techno i jeszcze raz techno!!!
![]() no i oczywiscie pokrewne klimaty klubowe: trance i house ![]() polecam: 666 - Inanity (Noemi Rmx)
|
|
|
#9 |
|
DVD FaN
Data rejestracji: 05.01.2003
![]() |
TECHNO i jeszcze raz TECHNO!!
:cool: poleacam driftwood : freeloader
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a ja sie wybije z tlumu i napisze Pop i Dance
No do tego jeszcze bardzo czesto muzyka w stylu Enya, Enigmy, Gregoriana i temu podobnych, oraz muzyka relaksacyjna.
|
|
|
#11 | |
|
Młody żonkoś
![]() |
Cytat:
a więc:1. pierwszy mcmxc a.d wersja z dodatkami 2. le roi est mort vive le roi 3. cross of changes 4 album byl niedopracowany średniej jakości. 5 album , który się ma ukazać na dniach, w maju jeszcze byl nieskończony, ale znając metodę twórczą enigmy , będzie to album stworzony w konwencji tych 3 pierwszych , oraz dązeniem do osiągnięcia niewyrażalnego. Cretu zresztą enigmy nie nazywa w wywiadach zespolem , ale projektem. Tak samo w pracy nad 5 albumem , bierze udzial ekipa z 1 i 2 albumu. Po prostu będzie to rewelacja.
Dotyk idący daleko poza definicję słowa instynkt...Julio Cortazar Ostatnio zmieniany przez memorando : 28.06.2003 o godz. 15:48 |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Młody żonkoś
![]() |
PRZEPRASZAM ZA BRAK PRZECINKÓW!!! ZMĘCZENIE I JUTRO WYEDYTUJĘ!!!
|
|
|
#13 |
|
Gość
|
nie uwzgledniles disco-polo
|
|
|
|
#14 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Chociaz biorac pod uwage, kiedy ukazal sie ostatni (kurcze, kupowalem go bedac w stanach, czyli ponad 3 lata temu...), to faktycznie czas juz najwyzszy Tez sie wiec juz nie moge doczekac ![]() ps: Znasz moze oficjalna strone Enigmy, jesli takowa w ogole istnieje?
|
|
|
|
#15 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.06.2003
![]() |
hehe jJohn Williams rządzi - a co
![]() (muj pierwszy post tutaj - pamitna chwila )
|
![]() |
|
|