![]() |
Cytat:
|
no pieknie jazda bez prawka, a potem jak juz dostanie to dopiero bedzie jazda.
|
niech zgadn***281;....zacznie si***281; od testu ile fabryka da***322;a, potem jazda slalomem pomi***281;dzy innymi samochodami aby pannie zaimponowa***263;, pisk***243;wy, kr***281;cenie b***261;czk***243;w itd. :> :P
|
a niech jedzie - to jak toto lotek, trzeba być dobrej myśli, że nie będzie lipy.
Ja mam jakąś dziwnę opcję w swoim życiu... 6 lat prawko, troche w sumie jeżdże i żadnej kontroli policji. |
Farta masz... mnie ju***380; kontrolowali kilka razy w ci***261;gu 5 lat... punkty nawet dosta***322;em :]
|
Cytat:
Moja mama wyjechała autem w życiu sama z 5 razy. 2 razy miała kontrole :haha: |
Cytat:
|
Cytat:
|
@prometeusz
lepsze, zeby Cie nie dogonili :D |
Cytat:
|
jak jeszcze powiesi plyte CD (wiadomo, ze odbija fale radaru policyjnego ;) ), to juz nic mu nie zrobia :)
|
Cytat:
|
Cytat:
ale wracając do tematu jak masz znajomości (wysoko postawione osoby, lub sam takową jesteś) to możesz jeździć nawet "na gazie" i to bez prawka bo i tak nic Ci nie zrobią :nie: a jak jesteś "szarakiem" to nie ryzykuj szkoda "przyszłości" bo możesz już nigdy tego prawka nie zrobić i jeszcze kolegium dostać :taktak: wybiór należy do Ciebie i kolegi :fiu: |
Moja przygoda z samochodem zaczęła sie jak miałem ok 12 lat. Uczyłem się jazdy na drogach osiedlowych. W pierwszej klasie technikum robiłem już wypady po 30 i więcej kilometrów i zawsze się udawało. Pamiętam nawet, że jechałem matki maluchem pod prąd i jeden dzielnicowy i pukał po czole ;) . Dziś już bym się na to nie odważył. Prawko mam od 10 lat i do tej pory zdobyłem łącznie 12 punktów (2x6) oba za przekroczenie prędkości :>
|
No tak odrazu w miesice 200 km/h wiadro zamaist tlumika , jan niezbedny na szybe :szczerb:
To ze czasami jezdze bez prawaka nie znacz ze jestem *****em i bez mozgiem ktory odpieprza wioche na drodze :> |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:43. |