Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 17.02.2007, 15:49   #11
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez czechoj Podgląd Wiadomości
widocznie przepis się nie sprawdził
Sprawdzał się przez wiele lat. Nie znam jednak powodu jego zmiany (choć nie trudno się domyślić, że chodziło o względy bezpieczeństwa i - akurat tutaj rzeczywista korzyść jest bezdyskusyjna)

Cytat:
a skąd wiesz że w naszym klimacie nie? jakie kąty padania słońca? inne powietrze? nie dorabiaj teorii do praktyki.
Skąd wiem - nie wiem, ale mogę podejrzewać - patrz Niemcy, Francja i właściwie wszystkie kraje na zachód o porówalnym do naszego klimatu. Bo w tym wypadku nawet średnio lubiane przeze mnie Niemcy są dla mnie wzorem jeśli chodzi o racjonalność tego typu decyzji, a nie nasi posłowie i 'specjaliści'..

Cytat:
PS już mnie to męczy. Każdy i tak myśli po swojemu, ja bynajmniej pasuję
Zgadzam się. Nie chciałem zresztą się kłócić, szanuję zdanie osób, którym podoba się ta zmiana w przepisach i mimo, że sam do nich nie należę, nie pozostaje nic innego jak się z tym pogodzić..

Aha.. tylko dla wyjaśnienia - akurat wszelkie argumenty dotyczące szybszego zużywania się akumulatora czy przepalania żarówek kompletnie mnie nie przekonują. Mówimy tu o kilkudziesięciu złotych rocznie, co żadnym majątkiem nie jest. Już bardziej bym się zastanowił, jak zwiększone zużycie tego typu elementów wpłynie na nasze środowisko.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: