![]() |
Kuuuurwa mac! A mialem sie niedlugo przesiadac na ta najszybsza :/ W sumie mam 163 neo i poza limitem predkosc polaczeni mam ta sama, tylko lacze jest wolniejze i zamiast 16 kb/s sciagam 4... no jestem ciekaw co zrobia tym szybszym
pozdro ;) |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A poza tym te plotki na razie skwituję "uwierzę jak zobaczę" bo tp miała nawalić jak najwięcej neostrad a na razie będzie miała dużo rezygnacji. A na to france tp nie pozwoli. |
hmmm jak bym zarabial przez internet a oni by wyskoczyli z nowa umowa (co jest zerwaniem umowy z ich strony) byli by mi winni odszkodowanie za poniesione straty materialne. Ale ja nie zarabiam przez internet wiec *******e Tepse i juz dzwonie do dialoga (cale szczescie ze jak zmieniam operatora to wg. polskiego prawa numer musze miec ten sam).
|
Ja się cieszę z neo 640 bez limitu do końca pażdziernika tego roku. A co później ??? Nie ma u mnie dialogu ani netii :nie:
|
Kasprzak - Ty sie akurat nie martw - nie dosc ze masz ICP mozliwosc (albo echostar, ale z tego co pamietam to Tymieszkasz w zsiegu ICP) a pozatym jestemy w Poznaniu, a ten jest objesty netia, ktora tez udostepnia neo, tez 640 za podobna cene i bez limitow :)
|
Tepsa nie może wam na chama wcisnąc limitow to jest niezgodze z umową. A umowe muszą podpisac obie strony.
No to kilka procesów znów tepsa bedzie miala. Narazie "Urząd Ochrony..." prowadzi okolo 20 procesow w sprawie tepsy. |
To dziwki jak limit wsadza. W sumie dobrze sie składa ja akurat mam umowe do pazdziernika. Szkoła sie zacznie, treningi i czasu mniej...to wezme cos najtanszego byle nie od TP wale ich....ale niech tego nie robia suki
|
No ja mam ten plus że mam dwie linie w domu TP i Netię, tylko że jak zakładałem Neo to Netia nie miała DSl. Chyba pożegnam się z TP raz na zawsze.
|
^_^ no te nowe motto to by pasowało jak ulał :haha:
teraz mam Dialog CDI (128kbit), ale prawdopodobnie od września będe już śmigać na Dialogu 1Mbit, najpóźniej w październiku/listopadzie :) TPSA sux, tak było, tak jest i tak raczej zawsze będzie |
Cytat:
PS Aż strach wpakować sie w pakiet tepsy, ciekawe co będzie z łączem 128 za 50zł po wakacjach/nowym roku |
****a a ja sie miesiac temu z dialogu do TP przepisalem... nic tylko ****a ich nawyzywac... ale w tym kraju
"(...) zdziwilbym sie gdybym potrafil sie jeszcze zdziwic (...)" Łona pozdro ;) |
tia - a teraz mi codziennie dzwonią z informacją, że kończy mi się umowa na neo.
zastanawiam się z dwóch powodów: 1. od 2.09.2004 zaczyna obowiązywać nowe prawo telekomunikacyjne 2. limit na neo+ chyba się jednak zdecyduję teraz, póki jeszcze nie zmienili warunków. tym bardziej, że to obcinanie transferu po przekroczeniu limitu nie działa im najlepiej. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Byłem w telepunkcie i powiedzieli, że już od 1 września są zmiany. Ma wejść ten 1Mbit ale czy zastapi 640kB/s nie wiadomo. Tak mi powiedzieli. :taktak: Mojemu kumplowi, który ma neo 128 włączyli juz ograniczenie. Jedzie na 2kB/s :taktak:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:55. |