![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam niewiem gdzie prawda a gdzie nie ,jedno wiem .Ostastnio pisałem aneks do umowy z neo a neo mam od 2 lat .na wer 512 a teraz 640 Licznik na stronie neostrada pokazuje mi ze mam pobrane 19.GB a neo smiga talk jak zawsze .Jedno co sie dowiedzałem to to ze jesli mam neo 640 bez limitu to nie ma mowy aby tpsa zmieniła warunki omowya tylko mowe usługi maja limit .Poprostu jesli zostaja na tym co mam to warunki zostaja takie jakie były.pozdrawiam
|
Cytat:
a dla ciekawskich :) dla sprawdzenia: http://www.beelinebandwidthtest.com/ http://www.beelinetv.com/ |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a ty nie? :) co moze wszystko u ciebie dziala jak w szwajcarskim serku :) Cytat:
|
andrzejj9, jadę na najnowszej operze od paru dni, nie miałem problemów z odświerzaniem, ale to forum mi się dość długo ładuje. Czasem jak kliknę jakiś link to operka przysypia na ok. 15 sekund.
|
Cytat:
|
@andrzejj9
mialem podobny problem na poprzedniej wersji opery. jesli uzywasz najnowszej to moze sprobuj poprzedniej a jesli uzywasz nie najnowszej to sprobuj najnowszej ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ps: Znowu pojawiło mi się na forum takie zjawisko, że strona odpowiedzi co chwila mi się odswieża. Cholery można dostać, kiedy napiszę kilka linijek, a nagle strona się odswieża i cały tekst szlag trafia. Przeglądam to pod Operą, miał ktoś może podobny problem? |
Cytat:
|
skype to rozmowy glosowe? no to zakladaajc jakosc dzwieku 32kbps [pewnie w programie mozna sprawdzic jaka jest ta jakosc - niech kolega sie tym zainteresuje, albo sprawdzi w googlu/faq programu] mozna latwo wyliczyc 32*8[bajtow]*60[na minute]*60[na godzine] = ~.9mb w ciagu godziny CIAGLEGO gadania
VNC ssie porownywalnie, choc pamietam ze na laczu modemowym mozna sie juz bylo zaje.. z radosci, lagi na pewno beda jak wejdzie limit najlepiej zainstalowac sobie triala netlimitera i dokladnie w logach popatrzec co ile i w jakim czasie zezarlo - ostrzegam ze nawet srednio drapiezne ogladanie stron www ssie ~50mb dziennie [chyba ze ktos ma maly zestaw czytanych stron] |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:27. |