![]() |
hsiuuuu, a moj problem sie zakonczyl, tyle czytalem o tych limitach itp., ze sie przestraszylem i zaczalem szukac umowy - okazalo sie ze dokladnie 30 sierpnia (tj. wczoraj) skonczyla mi sie umowa?!
Pobieglem z tata szybko do telepunktu, poczekalem 1h (kolejki zawsze duze - nie moga zrobic wiecej stanowisk obslugujacych bo i po co?) i dowiedzialem sie, ze jest mozliwosc zostania przy starych warunkach i to bez limitu, wiec mam nadal 640 + bez limitowe neo :). Rok spokoju..., teraz tylko modlic sie by do mojej dziury [Pabianic] weszla jakas dobra firma z dobra oferta stalych lacz.. A no i w telepunkcie przy okazji pobawilem sie dotykowym monitorkiem :D pozdro ;) |
Czy ktoś wie czy będę mógł zostać na starych warunkach przedłużając umowę na neo 640 w październiku? Wtedy dopiero kończy mi się umowa. Pozdrawiam
|
Cytat:
|
Ma ktoś wogóle to 640 z Netii. Mam nadzieję że mój router ADE-4000 Planet będzie też tam działał. Orientujecie się może w tym temacie??
|
Cytat:
Cytat:
|
Dzieki sprawdziłem w FAQ na stronie TP i jest potwierdzenie, że przy przedłyżaniu umowy zostaje po staremu :spoko: ufffffffff
|
Więcej http://www.tp.pl/dom/co_nowego/szybs...strada/faq.php w punkcie 9 i 10
|
Cytat:
|
Właśnie, przeczytałem regulamin i też mi się wydaje że opłaty będą wyższe.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Usługa Netii Net24 również ma bariery
Cytat:
|
witam Sprawa wygląda tak jesli masz 640 bez limit i nie zachce ci sie zmieniac na cos inego to zostajesz na starych zasadach niema zadnego limit sprawdziłem dzis na info lini neo. Pozdrawiam
|
Cytat:
"10. Czy obecny Użytkownik opcji 320 lub 640, który ma podpisaną umowę na 12 m-cy, po zakończeniu trwania tego okresu (np. w październiku 2004 r.) będzie miał świadczoną usługę w tej opcji (320 lub 640) na czas nieokreślony? Tak, jeżeli Klient nie wyrazi innego oświadczenia woli (przedłużenie umowy na czas określony - 12 miesięcy, zmiana opcji, rezygnacja) po upływie 12-miesięcznego okresu obowiązywania umowy usługa w wybranej opcji będzie świadczona na czas nieokreślony" Nie wiem jak Wy - ale ja z tego rozumiem, żę mogę przedłużyć umowę na czas określony - 12 miesięcy i nie widzę tu nigdzie mowy o wyższych kosztach... :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:52. |