![]() |
Cytat:
A właśnie, gdzie zmienia się ilość postów wyświetlanych na stronie? Przy 50 stronie wątku o nabijaniu postów nabrałem ochoty, żeby odnaleźć tę funkcję ;) |
a ja bym wolał za dopłatą 10 zł mieć nielimitowany transfer 1024 przez rok w ramach przedłużenia umowy.
|
Cytat:
Cytat:
OOO to byłoby po prostu świetne rozwiązanie. JESTEM ZA!! :) |
No prosze, sami na ochotnika wolacie ze chcielibyscie wiecej placic byle tylko nie miec limitu. Czyli jestescie gotowi placic wiecej za to co macie teraz. No i o to tepsie chodzi, ja na ich miejscu juz bym zacieral rece 8 )
|
A tak przy okazji - to wie ktoś mniej więcej o której ma być dzisiaj ta konferencja TPsiaków?
|
Ilość załączników: 1
Właśnie to znalazłem hehe dobre
Cytat:
|
Hmmmm... chyba pozostawię to bez komentarza... :P A jak wprowadzą te limity to z pewnością im się liczba użytkowników podwoi :P
|
Cytat:
dostaję za 10 zł dodatkowo 384 kb/s więcej. |
Cytat:
Ale cóż - wszystko zweryfikuje ta cała dzisiejsza konferencja... chociaż coś mi mówi, że wnioski z niej wynikające też nie będą jednoznaczne... |
Cytat:
|
Ja wiem jedno, nie chce limitu ...tyle mam do powiedzenia. Cała konferecja mi lezy. Najgorsze jest to ze w Wołominie nie ma innego dostawcy, przynajmniej u mnie na blokach :'(
|
Cytat:
pozdro ;) |
Czy juz coś wiadomo??
|
Raczej nic....
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:08. |