![]() |
Nowe wiadomości. Od 1 września wchodzą nowe (jak już wiemy) usługi ale tu niespodzianka limity są 15 GB do końca roku. Potem niewiadomo.
-Edit- Już wiadomo. W opcji 320@512 będzie stary dobry limit 5 Gb, nad łączem 1 mbitowy się jeszcze zastanawiają. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Dzwoniłem na 0801321123. Co do opcji 640 to facet nie potrafił odpowiedzieć. To co napisałem powyżej wchodzi na 100 % od 1 września. Ceny to za 512-99 zł, 1 mbit-149 zł.
|
|
no to potwierdzam:
Cytat:
no i jak zwykle sianko... dokupowanie limitow - placisz im za LACZE STALE i masz PLACIC ZA TRANSFER? chyba im sie definicje po***utaly :| |
czyli chca wszystkich spychac na najtansza neostrade [mniejszy transfer -> mozna swiadczyc dalej od centrali] :|
brakowalo by zeby po przekroczeniu 5GB nasylali by na ludzi policje z "zawiadomieniem o domniemaniu popelnienia przestepstwa" :| |
A czy ktoś wie czy przyspieszą mi neo z 320kbps na 512kbps? Bo już nie wiem tyle ostatnio sie naczytał człowiek różnych rzeczy na ten temat.
Strasznie ich poje...., limity mogą być, ale nie za tą cene 140zł za 1Mbit buhaha. Nie wiem czy za 80zł bym ją chciał. |
na 1024 robie limit w 1 dzień luzem !
|
Ja proponuje co Nimal.
Tak jak kiedys była "rozmowa kontrolowana" tak by podczas wejscia do neta było jakies hasło ktore przypomi ze nie jestes sam w necie. "" UWAGA MASZ LIMIT, A MY CIEBIE KONTOLUJEMY"" tpsa :) .******ni |
"Dla dotychczasowych użytkowników, którym limity nie podobają się, mamy dobrą wiadomość - będą oni wciąż mogli korzystać z Neostrady na 'starych' zasadach. "
Moje pytanie brzmi tylko tak - JAK DŁUGO I DO KIEDY? |
wiadomo jak dlugo 1 miesiac :D zawsze robia jakies promocje na jeden miesiac ;p
|
Cytat:
|
ok juz nie bede ;) ale wspomnisz moje slowa ;p
|
Stare zasady będą obowiązywały do końca umowy z TPSA. W moim przypadku jak kilka dni temu przedłużyłem umowę na kolejny rok, to bede miał rok spokoju, a wtedy to jeszcze wszystko może się kilka razy zmienić.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:01. |