![]() |
akurat - prędzej grzyby zaczną rosnąć w grudniu.
|
Cytat:
|
albo pozniej ;) moze w styczniu ale wiecie raz mowia tak a za 5 minut juz inaczej
|
i w dialogu promocia sie skonczyla teraz 400 stowki przylaczenie a na miesiac 149 za 1mb
|
Tepsa tlumaczy ten limit dbaloscia o klienta. A naprawde to chca ograniczyc tworzenie mini sieci. I jak ten kraj ma sie rozwijac ....
|
Ilość załączników: 1
tak jakos mi sie zkojazylo z tym tematem
|
Cytat:
^_^ mozna sie podpisac:) http://www.limitom-nie.prv.pl/ |
Ilość załączników: 1
:D
|
Cytat:
|
Kolega chcial zeby sie spytal.Wiec sie pytam.
Mianowicie on chce wziasc neo jeszzce nie wie jakie ale napewno bedzie tam limit. Glownie on by uzywal skype'a i bawil sie pulpitem zdalnym w windows. A chodzi oto ile cos takiego moze brac danych? Przeliczajac oczywiscie na okres rozliczeniowy za neo. |
skype to rozmowy glosowe? no to zakladaajc jakosc dzwieku 32kbps [pewnie w programie mozna sprawdzic jaka jest ta jakosc - niech kolega sie tym zainteresuje, albo sprawdzi w googlu/faq programu] mozna latwo wyliczyc 32*8[bajtow]*60[na minute]*60[na godzine] = ~.9mb w ciagu godziny CIAGLEGO gadania
VNC ssie porownywalnie, choc pamietam ze na laczu modemowym mozna sie juz bylo zaje.. z radosci, lagi na pewno beda jak wejdzie limit najlepiej zainstalowac sobie triala netlimitera i dokladnie w logach popatrzec co ile i w jakim czasie zezarlo - ostrzegam ze nawet srednio drapiezne ogladanie stron www ssie ~50mb dziennie [chyba ze ktos ma maly zestaw czytanych stron] |
Cytat:
|
Cytat:
ps: Znowu pojawiło mi się na forum takie zjawisko, że strona odpowiedzi co chwila mi się odswieża. Cholery można dostać, kiedy napiszę kilka linijek, a nagle strona się odswieża i cały tekst szlag trafia. Przeglądam to pod Operą, miał ktoś może podobny problem? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:54. |