Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   A jednak! Limit na Neo 640!!!!!!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/jednak-limit-neo-640-a-38830/)

Pagerus 06.09.2004 14:56

Cytat:

Napisany przez Sikor_27
Nie trzeba szukac oswiecenia u ludzi, wystarczy przeczytac tytul watku. Nie czytalem wszystkich postow, ale w kilku pierwszych pisza ludzie co juz maja neostrade i sie boja ze zostana wprowadzone limity, wiec wypowiedz CDLANDPLUS jest absolutnie trafna i na miejscu. Limity dotycza tych co zawieraja nowe umowy z tepsa na nowe opcje neostardy i tych co sobie zmienia z 640 na 1 MBit i z 320 na 512. i wreszcie ludzie nie przy******ajcie sie do wszystkiego co ktos napisze, co innego wypisywac bzdury, co innego wyprowadzac z bledu.

Po prostu z góry zakładam, że ktoś kto się wypowiada - czytał mniej więcej o czym mowa - fakt - tytuł dyskusji w związku z wnioskami jakie można z niej wyciągnąć może być mylący - ale jeśli ktoś czytał to wie, że dla tych co mają Neo 640 na czas określony wszystko pozostaje na razie bez zmian - czyli bez limitów. I wcale się nie przy****dalem do wszystkiego - bo nie lubię tego robić...

Zelea 06.09.2004 15:03

Cytat:

Napisany przez Sikor_27
Nie trzeba szukac oswiecenia u ludzi, wystarczy przeczytac tytul watku. Nie czytalem wszystkich postow, ale w kilku pierwszych pisza ludzie co juz maja neostrade i sie boja ze zostana wprowadzone limity, wiec wypowiedz CDLANDPLUS jest absolutnie trafna i na miejscu.

wedlug mnie nie jest trafna i na miejscu... bo jak sie zabiera glos to powinno sie przeczytac caly topic...

a po za tym to pierwsza wypowiedz w temacie miala miejsce 12 dni temu wiec troche sie pozmienialo...

dam rade skorzystasz lub nie... ale jak sie wypowiada ktos w temacie wypadlo by przeczytac wszystko co bylo juz napisane... :blee:

Sikor_27 06.09.2004 17:35

Cytat:

Napisany przez Zelea
wedlug mnie nie jest trafna i na miejscu... bo jak sie zabiera glos to powinno sie przeczytac caly topic...

a po za tym to pierwsza wypowiedz w temacie miala miejsce 12 dni temu wiec troche sie pozmienialo...

dam rade skorzystasz lub nie... ale jak sie wypowiada ktos w temacie wypadlo by przeczytac wszystko co bylo juz napisane... :blee:

Rozumiem z Twojej wypowiedzi ze prawo do napisania opinii na ten temat oraz napisanie jak to jest naprawde z limitami mialem prawo kilka czy kilkanascie dni temu. Przeciez ani ja ani ten CDLANPLUS nie wymadrzal sie, tylko chcial pomoc i wyprowadzic z bledu. Ale jak wyczytalem juz ktos to zrobil wczesniej. Swoja droga powinienes jeszcze udzielic porad ludziom ktorzy w tym watku pisali sobie zupelnie nie na temat. Czytanie wszystkich ponad 400 postow nie jest specjalnie ciekawe, tym bardziej ze jak przejzalem kilkanascie to traktuja o tym kto w jakim miescie jakie ma lacze i czy ciagnie soft & gry & filmy z torrenta czy warezow. Tam tez zwrociles uwage ? I ta dyskusja tez nie jest ta temat, wiec juz nie piszmy o tym wiecej. Pozdrawiam

Sikor_27 06.09.2004 17:39

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Po prostu z góry zakładam, że ktoś kto się wypowiada - czytał mniej więcej o czym mowa - fakt - tytuł dyskusji w związku z wnioskami jakie można z niej wyciągnąć może być mylący - ale jeśli ktoś czytał to wie, że dla tych co mają Neo 640 na czas określony wszystko pozostaje na razie bez zmian - czyli bez limitów. I wcale się nie przy****dalem do wszystkiego - bo nie lubię tego robić...

To slowo co napisalem i ocenzurowalo bylo od wyrazu ****** a nie to brzydsze jak pomyslales. Zebys nie myslal ze chcialem Ciebie obrazic.

Sikor_27 06.09.2004 17:40

Znowu ocenzurowalo. Od ostrej przyprawy, teraz juz wiadomo.

Piterniel 06.09.2004 17:40

Sikor ;) jest opcja edytuj ;)

Pozdro

http://forum.cdrinfo.pl/images/pl_mini/buttons/edit.gif

Weron 06.09.2004 18:07

A ja nie mam problemu z ograniczeniami
Bo mam telefon z netii, a nie z tpsa,
usluge net24, a nie neostrade,
640/160 za 130 zeta :)

ThanatoS 06.09.2004 20:44

Sikor na razie jest tylko 263 posty a nie 400, a z nieoficjalnych zrodel wiem ze neo 640 maja zlikwidowac na rzecz 1 mbit z limitem.

grzeniu 07.09.2004 00:58

Cytat:

Napisany przez ThanatoS
Sikor na razie jest tylko 263 posty a nie 400, a z nieoficjalnych zrodel wiem ze neo 640 maja zlikwidowac na rzecz 1 mbit z limitem.

Wiesz Than, moje wiesci z tepsy by to potwierdzaly, z tym ze ma sie to rozegrac droga naturalna - po wygasnieciu umowy na dotychczasowych warunkach nie bedzie mozliwosci jej przedluzenia na tych samych tylko na nowych ale juz na limitach. Czyli rozegra sie to samoistnie w czasie bez rozwiazan bulwersujacych. A jak bedzie na prawde - pozyjemy, zobaczymy.

Pagerus 07.09.2004 09:23

Cytat:

Napisany przez grzeniu
Wiesz Than, moje wiesci z tepsy by to potwierdzaly, z tym ze ma sie to rozegrac droga naturalna - po wygasnieciu umowy na dotychczasowych warunkach nie bedzie mozliwosci jej przedluzenia na tych samych tylko na nowych ale juz na limitach. Czyli rozegra sie to samoistnie w czasie bez rozwiazan bulwersujacych. A jak bedzie na prawde - pozyjemy, zobaczymy.

Czy Wy naprawdę chcecie mi teraz popsuć humor? Niby dlaczego nie będzie można przedłużać na starych warunkach? :(

pawelblu 07.09.2004 10:34

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Czy Wy naprawdę chcecie mi teraz popsuć humor? Niby dlaczego nie będzie można przedłużać na starych warunkach? :(

Bo skoncza sie druczki anexow z wyszczegolniona opcja 640. Niewystarczajacy powod ??

woitas 07.09.2004 10:40

to jutro idę do telepunktu i poproszę o zrobienie xero czystego formularza :P

Pagerus 07.09.2004 10:46

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Bo skoncza sie druczki anexow z wyszczegolniona opcja 640. Niewystarczajacy powod ??

No ale druki to chyba można zawsze dodrukować, nie??? ;)

pawelblu 07.09.2004 11:56

Cytat:

Napisany przez Pagerus
No ale druki to chyba można zawsze dodrukować, nie??? ;)

Ale po co - oni nie maja obowiazku podpisywac anexow, po prostu mozesz z nimi podpisac anex taki, jaki sa w stanie zaakceptowac obie strony.

NEO 640 zniknie i jest to tylko kwestia czasu. Jezeli masz umowe (lub juz podpisany anex) to nic nie moga zrobic a jezeli masz jedynie chcec podpisania anexu to jestes zdany na pomysly TP (narazie chca podpisywac wiec jest OK).

Pagerus 07.09.2004 12:10

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Ale po co - oni nie maja obowiazku podpisywac anexow, po prostu mozesz z nimi podpisac anex taki, jaki sa w stanie zaakceptowac obie strony.

NEO 640 zniknie i jest to tylko kwestia czasu. Jezeli masz umowe (lub juz podpisany anex) to nic nie moga zrobic a jezeli masz jedynie chcec podpisania anexu to jestes zdany na pomysly TP (narazie chca podpisywac wiec jest OK).

Jak na razie mam umowę na czas określony - gdzieś tak do połowy przyszłego roku... no ale zobaczymy co pokaże przyszły rok - może zniosą limit na 1024 :D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:49.