![]() |
Cytat:
|
Cytat:
PS. Co do tego Gdańska, mozę niektórzy z Was pamiętają mój topic z odwołaniem w krórym pytałem co i jak napisać? No to wyobraźcie sobie że jeszcze nie mam odpowiedzi. Jak do nich dzwoniłem to "początek września" *****izm PS. A mówiłem żę bede klą? :) Tyle że nie TPSA ale to szczegół ;) |
http://www.tp.pl/otp/serwis_prasowy/...w.php?mid=1491 :haha:
Cytat:
Cytat:
naprawde... współczuje posiadaczom :glaszcze: |
jednym słowem - poje....ni :offtopic:
|
Cytat:
inaczej caly wysilek Czubowny i dzialu PR pojdzie w doope a za nim podarza abonenci do bez_limitowych_netio-dialogow :P juz widze te rozentuzjazmowane tlumy ludzi korzy placac prawie dwiescie zlotych przez 3/4 miesiaca maja predkosc modemowa, te demonstracje poparcia z haslami "wiecej TPSA" albo "TPSA do komorek" ^_^ ^_^ :banan2: :banan2: :banan2: |
Bardzo szybka odpowiedź Netii na złodziejską ofertę TP
Cytat:
|
Sam już nie wiem - na razie chyba nie będę się aż tak martwił - bo mam umowę na starych warunkach - ważną gdzieś tak do połowy przyszłego roku... No ale im bliżej jej końca tym pewnie będę się zaczynał coraz bardziej niepokoić... :P
|
Cytat:
|
Pagerus, a wyobraz sobie, ze ja mam neo 640 - i 2 wrzesnia konczy mi sie umowa :|
pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja wiem jedno. Za rok chce zeby doszedl do mnie aster :)
Cytat:
|
a jak to ejst na dsl'a ? beda limitu lub zwiekzsanie proskosci?
|
Predkosc zwiekszaja dwukrotnie, ceny zostaja. Limitu jak dotad nie bylo i chyba nadal nie ma no i mozna bylo legalnie dzielic lacze. Ceny cos ok dwukrotnie wyzsze jak na neo i dochodza koszty instalacji chyba ok 800zl, do tego masz stale IP. Calosc dosc kosztowny interes.
Wejdz na strone tepsy i sprawdz. |
no i stalo sie - zostalo w tym wszystkim jeszcze jedno pytanie - ile bedzie kosztowal 1gb w tej pieknej ofercie - na pewno sporo, zeby nadal sciagaczom oplacalo sie branie DSL'a a nie dokupowanie neostrady...
i kilka pytan retorycznych kto kupi lacze 32kbps za 150 zeta z bonusem w postaci sciagniecia pierwszych 5gb z predkoscia 1mbit? po co roznicowano oferte zeby teraz ja uproscic? bo przeciez i tak lacze jest jedno - 32kbps - tylko bonus inny wiem ze dane neostrady nt obciazen lacza sa wiarygodne, dlaczego jednak postanowiono ugnoic az 35% userow, zamiast tylko p2p-userow? - przeciez to oni najbardziej zamulaja siec, [a wybicie p2p z sieci jest BANALNE] - sek pewnie w tym ze hipokryzja nie pozwala tepsie tego zrobic - doskonale wie [vide reklama z filmami] kto i po co zaklada stale lacze i nie chce na starcie tracic klientow - woli ich stracic po roku kiedy sie przekonaja co to znaczy limit 5gb - i zaplaca haracz, oslabia konkurencje i umocnia tepse... czemu limit nie zostal ustalony na 20gb? przecietny sciagacz i tak robi spokojnie 100gb miesiecznie, wiec i tak tepsa ma go z glowy a normalni ludzie mogliby jakos to przelknac ps. ten obrazek o wykorzystaniu lacz przez userow neostrady jest jednak jakis lewy.. zupelnie mi sie nie podoba, kompletnie sie ze statystyka nie zgadza, czyzby tepsa byla pierwsza firma ktora ma niestatystycznych klientow? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:25. |