![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#151 | |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() zreszta - czego sie spodziewac po telepsach ![]() |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#152 |
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
ja chcialem sie tak jeszcze upewnic i zapytac... jesli mam teraz neo 640 na czas nie okreslony na frme... juz ponad rok to co sie ze mna stanie ?
czy mam mozliwosc zalatwic to jakos tak zeby nie miec limitu i dalej miec neo 640 na starych warunkach... tyle sie tego oczytalem juz o tej neo ze mi sie wszystko normalnie pomieszalo... ![]() i pytanie z troche juz innej beczki czy i jak to jest z DSL'em tzn czy na DSL tez dziala taki zwykly router jak pod neo ? czy wogole mozna go uzywac czy musi byc wtedy juz jakis komputer serwerem ??
![]() |
#153 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Nie wiem czy to było, ale Netia dziś przysłała mi reklame swojego netu. I jak piszą to nie maja oni limitów!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Wogóle to jest chore. Ściągnąć 5GB to jest pryszcz na łączu 1024kbs. Nawet przy normalnym użytkowniu np. oglądanie stron, GG, chaty, email robisz średnio 100MB/24h. Posypią się pewnie listy do Federacji Konsumentów i za miesiąć będzie nowa oferta bez limitów na łącze 1024kbs oraz 20GB na 512. Myśle, że to rozwiązanie byłoby całkiem normalne.
Pozdro
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
Jeśli na Netię mam czekać tyle co czekam na Dialog w swojej dzielnicy to ja dziękuję
![]() ![]()
![]() |
#156 | ||
![]() |
epol
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#157 |
Author
Zlotowicz
Zalea - na pewno trzeba? zreszta nawet jak trzeba to nie telepsy - nie bedziesz czekac 15 lat na podlaczenie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
a mnie zastanawia jak teraz będzie z kafejkami, które jadą na neo
![]() przecież te limity do dla nich nóż w plecy ![]()
![]() |
#159 |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
W przypadku Netii to napewno też trzeba mieć najtańszy abonament. W takim przypadku, szybka zmiana na Netię (u mnie linię zakładali dosłownie 3 dni) i do dzieła - zacząć rozwiązywać umowę z TPSA bo to chyba trochę trwa. Dodatkowy plus jest taki że od września wchodzi nowe prawo i będzie mozna zachować stary numer telefonu (chociaż nie wiem za jaką opłata)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#161 | |
![]() |
Cytat:
tylko hm... kwestia zmiany operatora u mnie w domu... to ciezka sprawa... watpie zeby to jakos przeszlo... ![]() teraz zastanawiam sie nad nowym DSL'em ale juz nic naprawde nie wiem... tam niby jakies promocja (tzn na stronie tepsy pisze...) ze jak sie przedstawi rachunki z przed 3 miesiecy za oplacony staly dostep do internetu przez tepse to koszt podlaczenia DSL'a wynosi 1zl + Vat to by bylo fajne ale tam ja chyba zle to rozumiem... wogole nadal sa stare cenniki w pdf'ach jakie maja... wogole zaczynam sie denerwowac... straszny BURDEL !!! ![]()
![]() |
![]() |
#162 | |
![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#163 |
Author
Zlotowicz
nie ma takiego zapisu - wolna reka operatorow
napewno skasuja jak za zborze alebo lepiej pewnie zloty numer przy zachowaniu to bedzie taniocha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
![]() ![]() |
Aha - no to wolna amerykanka
![]()
![]() |
#165 | |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
A co ma federacja do gownianego produktu ?? Jak ktos sprzedaje kibel z limitem sciagniec wody, to federacji konsumentow nic do tego - produkt jest dobrze opisany, nie lamie prawa - wszystko jest OK. TPSA wprowadzila kiepski produkt ale federacji nic do tego. Federacja moglaby jedynie sie zajac hipotetyczna sytuacja kiedy podpisujesz umowe na starych warunkach a dostajesz nowe, ale to przez TPSA zostalo zalatwione na korzysc klienta. Takze oslabienie/zniesienie limitu moze sie zdarzyc ale nie przez interwencje federacji (no chyba ze dopatrzy sie jakis przeklaman w liczniku liczacym pobrane dane, lub zbyt szybkiemu obnizaniu predkosci mimo braku osiagniecia limitu) tylko przez reakcje samych klientow i ich masowe migracje do konkurencji. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|