![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
myslisz ze sie te zmiany na transwerze nie odbia zobaczysz ze z gwarntowanych 640 gowno bedzie tylko 512 moge sie zalozyc ![]() a to dla testu: http://www.dslreports.com/stest#info |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
Cytat:
testy ktore podales sa delikatnie mowiac niedopracowane.. odpalalem to kiedys w pracy, na 4mbit laczu, chwile wczesniej sciagalem tam plik z predkoscia >400KB/s, a co pokazal test? 540kbps... [lacze bylo puste] - do luftu z takim testem, nie wiem co on mierzy, i komu tak naprawde takie cos potrzebne.. pozatym.. za***isty test predkosci ktory korzysta z serwera w stanach.. moze jakis ze 2-3 tys kilometrow blizszy? wszystkim pozadajacym takich wrazen jak pomiar lacza polecam serwery MS - sciagnijcie np service pack czy inna paczuszke - nigdy nie mialem problemow z osiagnieciem maksymalnego wysycenia lacza - czy to w domu czy w pracy
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
volleyball
Data rejestracji: 14.11.2002
![]() |
Cytat:
Mam 640 bez limit na rok jeszcze ![]() To tak jak z nowym komputerem, samochodem czy każdą inną rzeczą która może być zastąpiona nowością. Pozdrawiam wszystkich którzy się nie zgadzają ***61514; 35% ludzi może zrezygnować a oni niby się tym nie przejmą. Raczej nikt nie może sobie na to pozwolić. A przez ten szum raczej zyskali***8230;***8230;***8230;***8230;..teraz od każdego słyszę ze ma 128 za 59zł ***8230;i o to tu chodziło
![]() |
![]() |
#5 | |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
jeszcze sie dziwie ze tego monopolu nikt nie rozwali ale moze smieszna unia sie wezmie za nich ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#7 |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
![]()
W zwiazku z tym ze jak narazie tp niema zamiaru [narazie] nic dalej podnosic ani nie przycinac takze czas na podsumowania
bylo neo 512kb/s ~ 150zl nolimit neo 128kb/s ~ 100zl limit 5gb jest neo 1024kb/s ~ 150zl limit 5gb eo 512kb/s ~ 100zl limit 5gb neo 128 kb/s ~ 60zl limit 5gb czyli limity w gore ceny w dol, skoro poroznili transfery i ceny to mogli by tez rozroznic limity ![]()
![]() |
#8 | |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
Ufff udalo mi sie... umowa miala sie skonczyc 1.10.04 dzis jest 2.09, wiec mniej niz miesiac.. ale sie udalo... przedluzylem umowe na 12 miesiecy podobnie jak miles ![]() NO LIMITS!!! Cytat:
![]() Pawel_K bylo 640 a nie 512 i 360 nie 128 ![]()
Pozdrawiam Remix aka Wielki M Ostatnio zmieniany przez remix : 02.09.2004 o godz. 19:05 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
1. gdy byla tylko "512" to wtedy weszla "128" i przez pewien czas tak bylo,
potem byly "migracje" itp ale ja dla czytelnosci zostalem przy tym co bylo na dawnym samym poczatku bylo i co jest teraz [o wiele lepiej widac relacje cena-przepustowosc] 2. nierozwiazana sprawa z vat [czy 0% czy 22%] moze nam sprawic psikusa takze postanowilem "zaokraglac w gore" tak dla sw. spokoju ![]()
![]() |
#11 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
swoją drogą tpsa musi mieć ogromne wpływy w rządzie.
zobaczcie - zamiast obniżyć cenę za swoją usługę, załatwili sobie odpowiednią ustawę... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
jadę tepsę, umowę mam sprzed 1 września , i staram się im wmowić że moja umowa pozwala na migrację na wyższy pakiet bez ograniczeń w końcu na logikę ujmując mam takie prawo bo podpiusalem regulamin przed 1 września i on mnie obowiązuje gość z tepsy się zawiesił i niewie co powiedzieć hehe dobrym prawnikiem bym był odpowiem wam co mi powiedział cham
![]() poprawka facet się zwiesił i odesłał mnie do telepunktu abym się tam upewnił bo faktycznie mam prawo takie ![]()
![]() |
#13 |
Capo di tutti capi
![]() |
Witam!
Zebys sie nie zdziwil jak Ci podwyzsza bez limitow, a potem cofna umowe, bo sie okaze, ze zostala zawarta niezgodnie z obowiazujacym regulaminem i... albo zostaniesz przy opcji z limitem, albo w ogole bedziesz musial zrezygnowac... o ile nie wytocza Ci sprawy o swiadome wprowadzanie w blad.
![]() |
#14 | |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Capo di tutti capi
![]() |
Witam!
a ja tam lubie moje Neo+ bez limitow i moge z nim zostac przez nastepne nawet 3 lata... (wlasnie jutro kupuje sobie routerek Asmax AR800C2, bo mam juz dosc dzielenia lacza z ojcem za pomoca WinGate'a) ps. memorando - zle zrozumialem sorry.
![]() |
|
|