![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 |
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
A w Niemczech jest tak:
1Mbit - 10 Euro 2Mbit - 20 Euro 3Mbit - 30 Euro Limit ilości pobieranych danych wynosi 15GB. Ale jest możliwość wykupienia za dodatkowe 5 Euro braku ograniczenia ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 | |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() przyjmując kurs Euro 4.40 zł to za jakieś 44 zł mam 1Mbit ![]() dodać brak limitów - jakieś 22 zł to wychodzi 66 zł ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
a to ciekawe..ja dzisiaj bylem na zakupach - chyba TESCO no i patrze TelePunkt. Podchodze i sie pytam czy jakies nowe opcje neostrady wchodzą ... pan odpowiedzial przeczaco, pytam sie czy przewidywany jest limit na opcje 640 - rowniez przeczaco ze nic nie wie - to ja mu kazalem wpisac adres neostrada.info - wklepal i sie zdziwil. Mowi ze to są raczej plotki, ze od TP nie dostal nic takiego.
Wiec ja juz nie wiem. Zobaczymy jak bedzie oficjalnie! No moga zrobic ze wprowadza kolejna opcje ale bez przesady...zadnych limitow!!!! ps.a jak np. nowa promocja (bedzie napisane np. od 1 pazdziernika ten 1mbit i 15giga) to jezeli przedluze przed tym na kolejny rok to zostane na starych zasadach? @nimal : Antoninek chyba nie jest w zasiegu ICP - dokladnie ul.Bożeny... Możesz sprawdzic jak chcesz, ale watpie...chcialbym - bo wtedy od razu zdala od TPSA
Pozdrawiam! ![]() Ostatnio zmieniany przez Kasprzak : 26.08.2004 o godz. 19:35 |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
![]() |
Nowe info...czyli coraz blizej potwierdzenia
Cytat:
![]() |
![]() |
#36 | |
![]() |
Cytat:
ale np. jak ja zakladalem kolo 15 wrzesnia jak sprawdzilem to czy moge przedluzyc na nast.rok juz teraz?
![]() |
![]() |
#37 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kasprzak, faktycznie na kablowke nie masz co liczyc, mozesz ewentualnie zadzwonic zeby sie dowiedziec czy nie planuja tam wejsc za jakis czas - dzwon do Echostar i do ICPNet
pozostaje Ci jeszcze lacze radiowe (polnocny wschod Poznania i okolic jest obstawiony przez nich wiec masz szanse) lub Neo od Netii |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jutro idę przedłużyć umowę - mnie 640 wystarczy.
niech sobie te 1024 z limitem 15 gb wsadzą głęboko w swoją niemytą du@$# |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
![]() |
ok super to zdaj relacje
![]() |
#40 |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Ale przecież nam bez pytania zmienili 512 na 640 to teraz będzie tak samo. Do rachunku za wrzesień dostaniemy info o zmianie i ****, po dyskusji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
no to ye.. tepse
pomimo tego ze warezem sie brzydze ostatnio coraz bardziej i tak mam na liczniku 20gb.. jesli tepsa ma zamiar uszczesliwic mnie 'migracja' na 1024 i 5gb limitem za 145 zeta to niech sie w trabe pocaluje - za 34 zeta mam osiedlowke bez *****nych limitow i z rozsadna predkoscia [150-200kbps - w zupelnosci wystarcza] na kiego wala mi 1mbit lacze skoro po spowolnieniu bedzie pracowac gorzej niz modem? tepsa wlasnie popelnila krok w tyl - wprowadzajac tanie wersje neo podkopali pozycje osiedlowek - teraz to wlasnie osiedlowki skorzystaja na tej 'promocji' najbardziej ps. dla eksperymentu nie sciagnalem dzis zadnego pliku, tylko www, gg i poczta - zuzylem prawie 100mb - czy tepse popie..?
![]() |
![]() |
#42 | |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
nie - tyle naprawde przez lacze przeszlo - na licznik na neostrada.pl nawet nie patrze bo jest go.. wart
dowolna strona z obrazkami to 100kb - 10 takich - to jest 1mb, odwiedz pare razy, otworz screenshot - i juz masz ladnych pare mb.. 5gb limit jest dla ludzi ktorzy z netu NIE KORZYSTAJA! - taki typ utorzsamia internet z ikona na pulpicie, onetem/wp i czatami - i to tacy ludzie niestety beda decydowac o przyszlosci sieci
![]() |
![]() |
#44 |
z innej planety
Data rejestracji: 13.10.2002
![]() |
Jako pewna alternatywa pozostaje jeszcze sdi bez limitów.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Bojownik Ruchu Oporu
Data rejestracji: 09.11.2003
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |