![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#61 | |
z innej planety
Data rejestracji: 13.10.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#62 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
@memo & nimal & monter - wiem ze jestescie z poznania. Ja nie moge wziac ICP bo nie planuja Antoninka a teraz nie ma.
@all : http://neostrada.info/grafika/newsy/prezentacja.pps - tu sa zmiany jednak 5giga od 1 stycznia, 15 w promocji... 1 Mbit i po przekroczeniu 32kbps... zaraz dzwonie do tepsy czy moge dzisiaj przedluzyc na starych warunkach...aktywowalem neo 5 wrzesnia wiec mzoe sie da...
![]() |
#63 |
![]() |
no wiec panowie i panie.
Dzwonilem na 0800102102 i pan powiedzial: ze jezeli mialem umowe na czas okreslony (12 mies) i teraz mi sie konczy, to nie robiąc nic przechodze automatycznie na umowe na czas nieokreslony z ktorej potem moge zrezygnowac kiedy chce ny za 640 przechodze na wyzszy abonament na 199 za 640 oraz zostawiam moja neo 640 bez zadnych limitow na starych warunkach. Czyli trzeba isc powiedziec ze przedluzamy aktualna umowe (stara - jak najszybciej!!! zeby zostawic stary abonament przedluzajac na kolejne 12 miechow a za rok znowu to samo)Poprostu nie moge podpisac nowej umowy tylko zostac na starej. Czyli w miare jest dobrze! I to mnie pociesza w tym momencie. Pan potwierdzil limit 5gb dla wszystkich oraz wprowadzenie 3 neostrad 128kbps/512kbps/1mbit
Pozdrawiam! ![]() Ostatnio zmieniany przez Kasprzak : 27.08.2004 o godz. 19:14 |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | ||
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nic narazie nie wiadomo o lmitach.
kiedy dzisiaj podpisywałem aneks do umowy, pani (zresztą znam ją już dość dobrze - kilka spraw się załatwiło) przed podpisaniem ostrzegła mnie o nowych warunkach od 1 września. na pytanie o limity nie mogła (a może nie chciała) udzielić odpowedzi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Dzwoniłem do pomocy technicznej tp i powiedzieli, ze gdy wykorzysta się limit 5 lub 15GB (jeszcze nie wiedzą ile będzie - trwają rozmowy) prędkość spadnie do 1/4 normalnej prędkości więc te 256kB/s nie jest złe
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
To są złodzieje nie ich **** strzeli. Po cholere mi 1 mbit łącze skoro nie mogę go w pełni wykorzystać. To tak jak ktoś napisał gdzieś w necie "kupuję Ferrari ale mogę przejechać miesięcznie 500 m" Do dupy oferta.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
![]() |
zobaczcie jaka rozbieznosc informacji - ja mam zupelnie inne niz barte_k :/
Ale zauwaz ze w tej prezentacji jest limit rowny dla wszystkich czyli 32kbps... Jedno jest pewne idzie przedluzyc starą neo na starych warunkach...
![]() |
#70 | |
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Cytat:
![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez B@rtek : 27.08.2004 o godz. 19:55 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
dzien sadu juz blisko
Data rejestracji: 05.11.2002
![]() |
a ja jestem ciekaw co bede mial 320 czy 512 bo do tej pory mam 128 ale zmienilem na 320 od 01.09 ale tak realnie patrzac to sie zastanawiam nad rezygnacja . Najbardziej rozbawilo mnie to " Z badań ruchu wynika, że limity te nie przeszkodzą internautom w swobodnym korzystaniu z zasobów sieci, zapobiegną natomiast sprzecznemu z regulaminem neostrady tp tworzeniu 'lokalnych sieci' (do takich rozwiązań dedykowana jest usługa dostęp do Internetu DSL, oparta na tej samej technologii)" Nic dodac nic ujac ciekaw jestem na kim oni te badania prowadza sk****sny zaj***ne ze tez nie ma na nich bata .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Hit me if you can!
Data rejestracji: 27.05.2002
![]() |
Jak dobrze ze NEO zakładałem we wrześniu 2003, jutro pójdę do telepunktu i przedłużam umowę na kolejny rok. A tak przy okazji, dziwna sprawa, bo wcześniej wydawało mi się że taka możliwość nie istnieje, tzn. że tylko raz można mieć umowę na 12 miesięcy, a później to już tylko czas nieokreślony. No ale jak widzę coś mi się pomyliło
![]() EDIT: Wiem że to jest oczywiste, ale i tak to powiem mają tam BURDEL. Żeby tak być pewnym zadzwoniłem na 0800102102, a facet odesłał mnie na 0801321123. tyle dobrego że powiedziała mi że mozna przedłużyć umowę na rok na starych warunkach, no to luzik. Jak się zapytałem o limity, yo ona nic nie wie, o nowych opcjach NEO też nie wie. Ponoć dopiero dzisiaj miały szkolenie ble ble ble. No nic z tego jutro Telepunkt i będę (miejmy nadzieję) spać spokojnie ![]()
![]() Ostatnio zmieniany przez _Neoo_ : 27.08.2004 o godz. 20:32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Byłem dziś u mojego sąsiada (prawcownik TPSA)
Nie ma być limitów a aby korzystać z usługi NEO+ 1Mbit trzeba (gdy ma się opcje 640) dopłacić 10zł. Informacja sprawdzona Pozdro
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
czyli każdy mówi coś innego.
pozostaje nam więc czekać do 1 września - wtedy się okaże. nie wydaje mi się, żeby opcja 1024 miała limit 5gb, raczej będzie 15gb - bo to pierwsze przy takiej prędkości idzie wykorzystać w tydzień, specjalnie się nie wysilając. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
![]() |
TO co mowi Piterniel to marzenie...1mbit za 159zl...jaaaa..
![]()
![]() |
|
|