Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 27.08.2004, 21:44   #76
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
informacja bedzie sprawdzona dopiero wtedy kiedy powie to dyrekcja tepsy - na konf prasowej w poniedzialek

opcja braku limitow za 10 zeta brzmi racjonalnie - ale to wlasnie przemawia na jej niekozysc, opcja kompletnego braku limitow brzmi niewiarygodnie i ta z miejsca odrzucam

mam tylko nadzieje ze tepsa zrobi to samo co zrobila pare lat temu [jeszcze przy testach pierwszej neostrady, mam te umowe jeszcze] - ze jest limit [chyba 5gb] i ze za kazdy nastepny mb sie placi 5gr. - ale ze w promocji do 1kwietnia limit nie obowiazuje..

sek w tym ze promocja trwala 2 lata az ostatecznie przy ktoryms z aneksow tekst o limicie wylecial z umowy kompletnie - licze na to ze teraz bedzie podobnie - 15gb limitu nie jest kompletna tragedia a 4 miesiace dadza firmie poznac ilu klientow NAPRAWDE zrezygnuje z uslugi [bo to ze teraz wszyscy masowo GADAJA o zmianie operatora jest normalne i nic nie znaczy, bo najczesciej to nie te dzieci o tym decyduja, tylko rodzice, ktorych niewiele obchodzi co tam synek 'na mulku' ciagnie i czemu tak wolno, i maja wazniejsze rzeczy na glowie niz latanie i podpisywanie umow na rzeczy z ktorych nie dosc ze nei korzystaja to jeszcze nie maja o nich zadnego pojecia]

uff.. zostaje cieszyc sie z dzis przedluzonej na 12 miesiecy umowy... jeszcze tylko pol roku bede tepse tolerowal.. potem.. Svenska

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 27.08.2004, 22:03   #77
Kasprzak
...niepoprawny marzyciel.

Data rejestracji: 25.06.2002
Kasprzak zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
w sumie to tata uzytkuje tez do pracy neta i on powiedzial ze na 2 nie mozemy miec tak neta i zrezygnujemy jezeli nas porobią. W poniedzialek zobacze co jest grane i potem jade na punktu albo we wtroek. Jezeli da rade na 640 to co mowilem ze stare warunki to na kolejne 12 meiechow robie, jak nie to chociaz neta musze miec do nauki to wezme 128 za 59zl jak juz mam miec limit...pozyjemy...zobaczymy
Stary 27.08.2004, 22:11   #78
Piterniel
Cichy mod

Data rejestracji: 16.03.2003
Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Kasprzak
TO co mowi Piterniel to marzenie...1mbit za 159zl...jaaaa..
No, ale taka jest prawda ...

Zaznaczam INFORMACJA SPRAWDZONA ;]

--==EDIT==--

Jutro się dokładnie dowiem jak z tymi limitami ma być na każdej neo

Pozdro

Ostatnio zmieniany przez Piterniel : 27.08.2004 o godz. 22:13
Piterniel jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 27.08.2004, 22:22   #79
B@rtek
Born 2 ride, ride 2 live

Data rejestracji: 04.07.2004
B@rtek niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Piterniel te informacje muszą być naprawdę sprawdzone

B@rtek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 27.08.2004, 22:29   #80
Piterniel
Cichy mod

Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez barte_k
Piterniel te informacje muszą być naprawdę sprawdzone
No, a jak
Jutro będe wiedział wszystko to opowiem a później tylko trzeba czekać

Pozdro
Stary 27.08.2004, 22:32   #81
B@rtek
Born 2 ride, ride 2 live

Data rejestracji: 04.07.2004
B@rtek niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
No to czekamy

B@rtek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 27.08.2004, 22:46   #82
mallow
Koordynator
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 03.03.2003
mallow zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ja wiem co jest pewne... od pracownika TPSA - LIMITY BEDA na 1mbit. Przedluzenie umowy jest na STARYCH warunkach
Stary 27.08.2004, 22:47   #83
Piterniel
Cichy mod

Cytat:
Napisany przez mallow
Ja wiem co jest pewne... od pracownika TPSA - LIMITY BEDA na 1mbit. Przedluzenie umowy jest na STARYCH warunkach
Przedłużasz umowe i dopłacasz 10zł na 1Mbit ;]

BAJKA ale poczekajmy
Stary 28.08.2004, 00:33   #84
Air
.:Obey Your Master:.

Data rejestracji: 18.12.2003
Air zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez -Sid-The-Rat=>
bo to ze teraz wszyscy masowo GADAJA o zmianie operatora jest normalne i nic nie znaczy, bo najczesciej to nie te dzieci o tym decyduja, tylko rodzice, ktorych niewiele obchodzi co tam synek 'na mulku' ciagnie i czemu tak wolno, i maja wazniejsze rzeczy na glowie niz latanie i podpisywanie umow na rzeczy z ktorych nie dosc ze nei korzystaja to jeszcze nie maja o nich zadnego pojecia
No Sid bez przesady nie wszyscy mający Neo są na utrzymaniu rodziców!! Żyjemy w takim kraju że przecież każdy może sobie pozwolić na DOSTĘP DO INTERNETU. Telekomunikacja BLIŻEJ?? ALe czego?!!

@Kasprzak to będzie 149 zł.

-Edit-
Licznik się zaktualizował. Od 17 mam ściagniete ponad 13 Gb, jednak licznik działa

Ostatnio zmieniany przez Air : 28.08.2004 o godz. 01:33
Air jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.08.2004, 07:40   #85
woitas
αρχή

Data rejestracji: 16.06.2001
woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
działa - u mnie jest 12 gb.
boję się tylko jednego - że mimo aneksu do starej umowy coś popier...lą i wprowadzą mi limit.
a wiecie, jak ciężko cokolwiek potem u nich załatwić na blue line.

woitas jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.08.2004, 11:11   #86
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
A u mnie dzis licznika nie ma, a wczoraj jeszcze byl
Krakanie nic nie da, trzeba poczekac....ale wydaje mi sie ze musi byc po zmianach jakas opcja neostrady bez limitu - moze z jakas doplata jak pisze Piterniel ale bedzie. Przeciez takie smieszne limity to bylby ruch samobojczy dla tepsy, no i to ograniczenie do 32kbps po przekroczeniu. Mozliwe ze wiekszosc ludzi zmiesci sie w tym limicie ale mozliwosc jazdy bez limitu na pewno bedzie, pytanie tylko jaka i za ile.
Stary 28.08.2004, 11:58   #87
REi
ClassicGOD

Data rejestracji: 24.02.2004
REi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
u mnie tesz nie ma
moze to byl TEST - tepsa sprawdzala ile w tydzien sciaga przecietny user NEO+ 640.
mam nadzieje ze sprawdzila i sie przestraszyla tak ze limitu nie da

God's Final Message to His Creation: "We apologise for the inconvenience"
REi jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.08.2004, 12:31   #88
_Neoo_
Hit me if you can!

Data rejestracji: 27.05.2002
_Neoo_ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
A u mnie jest i wskazuje 16.09 GB od 17 do 26 sierpnia :/ Byłoby cienko z tym limitem, no ale aneks podpisany i mogą się gonić

Polska strona o BSG | Napisy do serialów SF | Credo
_Neoo_ jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.08.2004, 22:23   #89
frog
Żabol

Data rejestracji: 27.04.2003
frog niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Bylem dzis w M1 i Telepunkcie zapytalem o nowe zmiany co do NEO. Panienka nie byla z byt kumata zeby wytlumaczyc co i jak wiec dala mi xero czesci oferty ktora zalaczam...

A najlepsze bylo potem jak poszedlem na stoisko na pasazu ze stuffem do drukarek ACTIV JET i pytam sie panienki podchwytliwie jaka jest roznica miedzy TONERAMI a KARTRIDZAMI do drukarek. A ona mowi ze ona nie wie bo jeszcze chyba nie maja tonerow wiec nic o tym nie wie Nie ma to jak fachowa obsluga
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
A jednak! Limit na Neo 640!!!!!!!-neo1a.jpg   A jednak! Limit na Neo 640!!!!!!!-neo2a.jpg  

HARDSTYLE IS MY STYLE !!!
frog jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.08.2004, 23:02   #90
Piterniel
Cichy mod

5 GB na 1024 ?

Chyba ich mówiąc lekko ******ło Takie coś zrobić w miesiąć czyt. godzine to nic

Ta oferta jest jakaś powalona.

Nowe informacje od sąsiada. Ma być tak. Limity na NEO+ mają być na czas określony a bez limitów ma być na czes nieokreślony.

Tepsa robi sobie kasiore na ludziach którzy nie chcą limitów i musza płacić więcej
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: