![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#76 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
informacja bedzie sprawdzona dopiero wtedy kiedy powie to dyrekcja tepsy - na konf prasowej w poniedzialek
opcja braku limitow za 10 zeta brzmi racjonalnie - ale to wlasnie przemawia na jej niekozysc, opcja kompletnego braku limitow brzmi niewiarygodnie i ta z miejsca odrzucam mam tylko nadzieje ze tepsa zrobi to samo co zrobila pare lat temu [jeszcze przy testach pierwszej neostrady, mam te umowe jeszcze] - ze jest limit [chyba 5gb] i ze za kazdy nastepny mb sie placi 5gr. - ale ze w promocji do 1kwietnia limit nie obowiazuje.. sek w tym ze promocja trwala 2 lata az ostatecznie przy ktoryms z aneksow tekst o limicie wylecial z umowy kompletnie - licze na to ze teraz bedzie podobnie - 15gb limitu nie jest kompletna tragedia a 4 miesiace dadza firmie poznac ilu klientow NAPRAWDE zrezygnuje z uslugi [bo to ze teraz wszyscy masowo GADAJA o zmianie operatora jest normalne i nic nie znaczy, bo najczesciej to nie te dzieci o tym decyduja, tylko rodzice, ktorych niewiele obchodzi co tam synek 'na mulku' ciagnie i czemu tak wolno, i maja wazniejsze rzeczy na glowie niz latanie i podpisywanie umow na rzeczy z ktorych nie dosc ze nei korzystaja to jeszcze nie maja o nich zadnego pojecia] uff.. zostaje cieszyc sie z dzis przedluzonej na 12 miesiecy umowy... jeszcze tylko pol roku bede tepse tolerowal.. potem.. Svenska
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#77 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
w sumie to tata uzytkuje tez do pracy neta i on powiedzial ze na 2 nie mozemy miec tak neta i zrezygnujemy jezeli nas porobią. W poniedzialek zobacze co jest grane i potem jade na punktu albo we wtroek. Jezeli da rade na 640 to co mowilem ze stare warunki to na kolejne 12 meiechow robie, jak nie to chociaz neta musze miec do nauki to wezme 128 za 59zl jak juz mam miec limit...pozyjemy...zobaczymy
![]() |
#78 | |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Zaznaczam INFORMACJA SPRAWDZONA ;] --==EDIT==-- Jutro się dokładnie dowiem jak z tymi limitami ma być na każdej neo ![]() Pozdro
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y Ostatnio zmieniany przez Piterniel : 27.08.2004 o godz. 22:13 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Cichy mod
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Jutro będe wiedział wszystko to opowiem a później tylko trzeba czekać ![]() Pozdro
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Ja wiem co jest pewne... od pracownika TPSA - LIMITY BEDA na 1mbit. Przedluzenie umowy jest na STARYCH warunkach
![]()
![]() |
#83 | |
Cichy mod
![]() ![]() |
Cytat:
BAJKA ![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Cytat:
@Kasprzak to będzie 149 zł. -Edit- Licznik się zaktualizował. Od 17 mam ściagniete ponad 13 Gb, jednak licznik działa ![]() Ostatnio zmieniany przez Air : 28.08.2004 o godz. 01:33 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
działa - u mnie jest 12 gb.
boję się tylko jednego - że mimo aneksu do starej umowy coś popier...lą i wprowadzą mi limit. a wiecie, jak ciężko cokolwiek potem u nich załatwić na blue line. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A u mnie dzis licznika nie ma, a wczoraj jeszcze byl
![]() Krakanie nic nie da, trzeba poczekac....ale wydaje mi sie ze musi byc po zmianach jakas opcja neostrady bez limitu - moze z jakas doplata jak pisze Piterniel ale bedzie. Przeciez takie smieszne limity to bylby ruch samobojczy dla tepsy, no i to ograniczenie do 32kbps po przekroczeniu. Mozliwe ze wiekszosc ludzi zmiesci sie w tym limicie ale mozliwosc jazdy bez limitu na pewno bedzie, pytanie tylko jaka i za ile. |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
u mnie tesz nie ma
![]() moze to byl TEST - tepsa sprawdzala ile w tydzien sciaga przecietny user NEO+ 640. mam nadzieje ze sprawdzila i sie przestraszyla tak ze limitu nie da ![]()
![]() |
#88 |
Hit me if you can!
Data rejestracji: 27.05.2002
![]() |
A u mnie jest i wskazuje 16.09 GB od 17 do 26 sierpnia :/ Byłoby cienko z tym limitem, no ale aneks podpisany i mogą się gonić
![]()
![]() |
![]() |
#89 |
Żabol
Data rejestracji: 27.04.2003
![]() |
Bylem dzis w M1 i Telepunkcie zapytalem o nowe zmiany co do NEO. Panienka nie byla z byt kumata zeby wytlumaczyc co i jak wiec dala mi xero czesci oferty ktora zalaczam...
A najlepsze bylo potem jak poszedlem na stoisko na pasazu ze stuffem do drukarek ACTIV JET i pytam sie panienki podchwytliwie jaka jest roznica miedzy TONERAMI a KARTRIDZAMI do drukarek. A ona mowi ze ona nie wie bo jeszcze chyba nie maja tonerow wiec nic o tym nie wie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Cichy mod
![]() ![]() |
5 GB na 1024 ?
Chyba ich mówiąc lekko ******ło ![]() Ta oferta jest jakaś powalona. Nowe informacje od sąsiada. Ma być tak. Limity na NEO+ mają być na czas określony a bez limitów ma być na czes nieokreślony. Tepsa robi sobie kasiore na ludziach którzy nie chcą limitów i musza płacić więcej ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|
|