![]() |
Cytat:
Jakies inne mozliwości? Niekoniecznie p2p :) |
a ja nie powinienem sie wypowaidac ale co mi tam
nie lubie sluchac hipa hopa katuja mnie tym kumpel z pokoju - paktofonike slucha oraz co gorsze moja wlasna siostra (ktos juz o podobnym przypadku wspominal) - tez jak wyzej - ten przynajmniej znam dla odmiany brat slucha jakis wyjcow - w stylu ramstein (tu od razu uwaga ze to potrafie jeszcze i sam posluchac ale juz inne nie bardzo) a co ja slucham - wszystkiego - jak cos mi sie podoba to nie patrze na to czy to HH czy techno czy rosysjskie przygrywajki ale czule pozdrawiam Wszystkich |
Cytat:
Dla mnie jednynym naazie linkiem do zasobów audio jest komputer szkolny który chodzi 24h/dobe i ciągle coś sciąga! Wczoraj na jednej z lekcji były cwiczenia pożarowe i ja to wykożystałem /wslizgnąłem się do inforamtycznej z paroma CDR i do dzieła / ... PS: Manieczki mozna zamówić 7CD kosztuje chyba 70PLN !!! |
Cytat:
Bez przesady, ja na allegro widziałem, że ktoś sprzedawał 13 CD za 40 pln i nie było na to chętnych. A poza tym, dwa razy nie będę płacił, wystraczy, że płacę raz - abonament za stałe łącze ;) 8) |
ICE ...
SLUMS ATTACK za***isty .. brakuje mi ich jednego albumu "zwykła codzienność" ..ale to tylko z lenistwa ... bo niechce mi sie szukac po kumplach. Moim zdaniem najlepszy "Całkiem nowe oblicze" |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
masz tutaj info ... http://www.strony.wp.pl/wp/liveset/spis.htm |
manieczki???to nie jest przypadkiem taki dresdance????
|
Cytat:
To jest TECHNO grane na róznych dyskotekach / tyle ze czasami jest jakiś komentash DJ'a / i cała muza z dyskoteki jest rejestrowana a później sprzedawana / mam manieczki które trwają 1h 14min 56sec !!! |
Cytat:
|
Witam !
@TVC - mozesz podać przykłady zespołów!? / osób? robiących JUNGLE ! PS: Gdzieś było że Aphrodite to JUNGLE - zweryfikuj proszę ! |
Cytat:
Człowieku Manieczki to wieś oddalona od mojej wsi o 4 km. Byłem tam wczoraj i w zeszły piątek więc chyba jeszcze jest... Na środku wsi niejaki Bartosz R. przerobił dawne centrum handlowe,a właściwie jego część na dyskotekę. Później wykupił całe centrum i rozbudowywał dyskotekę, którą przechrzczono na Klub Techno EKWADOR.(www.ekwador.pl) Ściągnięto Dj Krissa który był rezydentem Mieleńskiej dyskoteki Miami 'Nice Mielno a pochodził z Koszalina( na pierwszych płytach z Manieczek się przedstawia jako Dj KrissB Koszalin. Nagrano parę części live z Dyskotek, sprawa załapała i teraz na każdym skrzyżowaniu a Poznaniu, Wroc ławiu słychać ją z samochodów (umpa umpa). Klub stał się meliną dla wielu Poznańskich dresów, dystrybutorów, ale muze gra na prawdę przednią(moja subikktywna ocena)choc ostatnio jest spokojniej. Straciłem trochę czasu żeby to napisać, byś nazwy wsi nie podciągał do rangi gatunku muzyki techno:) :) :) Pozdrawiam Damian |
Cytat:
F. STOP F..ng Comerce |
Cytat:
HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAH ~~!!! No to ładnie info które napisałem / ze to klub / dostałem od kolesia który mnie wysmiał jak się pytałem o nazwę "Manieczki" nie wiedząc o co chodzi walnąłem ze to zespłół a ten odparł ze to DYSKOTEKA !!! Dzięki za info przyda sie na przyszłość ! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:58. |